Maria Riisnes Nilsen

Maria R. Nilsen

Psykisk helse og endringsprosesser

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Maria R. Nilsen

Maria R. Nilsen studerer psykologi og har et brennende engasjement for å forstå og hjelpe mennesker på flere områder. Hun driver konseptet Hjernesprek.no, og tilbyr veiledning innen helse, livsstil og endringsprosesser. Maria er også daglig leder for organisasjonen Hjelpekilden vest, hvor hun arbeider for å gi støtte og hjelp til de som er berørt av strenge, religiøse miljøer og negativ sosial kontroll.

Maria har selv bakgrunn fra et lukket trossamfunn som hun brøt med 22 år gammel. Dette gir henne en unik innsikt i hvordan en slik bruddprosess kan oppleves, konsekvenser i ettertid og rehabilitering og etablering av et nytt liv uten trossamfunnet. Som foredragsholder gir Maria et personlig innblikk i egne opplevelser samt at hun har fokus på de skadelige konsekvensene av usunn religiøs forkynnelse og den negative sosiale kontrollen som ofte finnes i aktuelle miljøer. Gjennom hennes foredrag formidler hun innsikt og kunnskap om disse temaene. Etter Maria sitt foredrag vil du vite mer om dette: Hvordan er det å forlate et lukket religiøst trossamfunn? Hva innebærer det å skulle forlate en slik gruppe og hva snakker vi om når vi snakker om slike grupper? Hva vet vi om usunn makt og kontroll i lukkede religiøse miljøer?

Maria holder også foredrag om endringsprosesser knyttet til livsstil og helse. Hvordan kan vi få til endringer som varer? Hva kan vi gjøre med et «skippertaksmindset»? Hva er det viktige fundamentet vi bør bygge endringsprosessen vår på? Etter foredrag med Maria om dette temaet vil du sitte igjen med en dypere forståelse av hva som faktisk skal til for å lykkes med livsstilsendring, og du vil oppleve en boost i motivasjon og inspirasjon til å ta tak i egen endringsprosess.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Maria R. Nilsen

Når makt og kontroll blir skadelig

Om religiøse bruddprosesser, negativ sosialkontroll, skadevirkninger, og hvordan komme videre.

Hva om det ikke handler om viljestyrke?

Et foredrag som tar opp hva vi tror det er som er problemet når vi ikke får til det vi vil, og en grundig gjennomgang av hva det egentlig handler om.

Din endringsprosess

Hva skal til for å lykkes med varig endring: Et foredrag om egen endringsprosessen, vanlige fallgruver, og motivasjon til å komme i gang.

2024 © Talerlisten AS