Marte Andersen Jacobsen

Marte Andersen Jacobsen

Sexolog

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marte Andersen Jacobsen

Marte Andersen Jacobsen har jobbet med mennesker i mange år. Nå konsentrerer hun seg om terapi, veiledning og kursvirksomhet. Målet er å hjelpe mennesker til å ta skrittet mot et bedre og mer helhetlig liv. Marte fikk tidlig interessen for sexologi, og kun 21 år gammel hadde hun fullført en bachelorgrad i psykologi med fordypning i sexologi. Hun har en åpen og jovial personlighet, noe som gjør at det blir lett å formidle et ofte tabu-belagt tema. Marte har totalt 13 år med universitetsutdannelse innen ulike fagretninger, og den norske utdannelsen inneholder flere bachelor- og mastergrader.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Marte Andersen Jacobsen

Sexualitet og blokkeringer

Dette er kurset for deg som ønsker å utvide din horisont innen selvutvikling. Vi gjennomgår metoder for å komme nærmere oss selv, vår kropp og våre følelser gjennom ulike teknikker innenfor selvutvikling, yoga, coaching, mindfulness og tantra. Vi tar med alle aspektene av kroppen, også seksualiteten. Dette kurset blir tilrettelagt deltakernes behov. Fortell i bestillingen hva du ønsker å lære om, og hva du ønsker å få ut av kurset.

Sexologi, kropp og traumer

Jeg har jobbet med fysiske traumer rettet til seksualitet i mange år. Det holder ikke å operere en arm hvis det er foten du har vondt i. Hvordan jobbe med traumer fysisk i et norsk samfunn? Jeg har etter mange år jobbet på feltet utviklet metoden Gyno Terapi.

Lystproblematikk og kroppsbilde

Lystproblematikk er en av de vanligste seksuelle problemstillingene. Det er ulik innfallsvinkel til å løse dette problemet. Dette foredraget tar for seg noen av elementene.

Hvordan jobbe med seksualitet i det offentlige?

Jeg gjør ulike rådgivningsjobber for det offentlige om voldtekt, barn og unges normale seksualitet.

Seksualitet og mindfullness

Hvordan komme nærmere sin kropp og sjel. Hvordan finne tilbake lysten og kjenne seg selv. Etter å jobbet med yoga og mindfullnessteknikker i flere år ser jeg de gode virkninger. Dette dokumenter også forskning.

2024 © Talerlisten AS