Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Marte Klouman

Driver Netthandelskolen. Kremmer og nettnerd.

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marte Klouman

Marte Kloumans ambisjon er å hjelpe flinke folk å selge mer via nettet. Hun har jobbet med salg, kundeservice og markedsføring siden 1995, siden 2006 på nett. Som sjef for e-handel hos XXL var Marte med på å utvikle selskapet til å bli en digital omnikanalaktør. Nettomsetningen vokste med flere hundre prosent under hennes ledelse. Hun har også hatt ansvar for kundeservice og organisk markedsføring, inkl. sosiale medier i XXL. Før XXL satte hun Lille Vinkel Sko på kartet via sosiale medier. Nå driver Marte Netthandelskolen, og tilbyr rådgivning, kurs, foredrag og gratis ressurser for de som vil lykkes på nett. Hun sitter i juryen for Netthandelsprisene. Marte har vært hyret inn til flere av de mest anerkjente konferansene i landet. Som foredragsholder er Marte kjent for stort engasjement, energi og humør. Hun byr på seg selv og er ikke redd for å dele nedturer så vel som oppturer, for å inspirere OG gi praktisk nytteverdi. Med Marte får du solid faglig innhold, levert med glimt i øyet!

Foredrag med Marte Klouman

Skreddersydd foredrag om netthandel, omnikanal, digital markedsføring

Hva skal til for å lykkes på nett i dag? Hvordan får man til samspillet mellom fysiske butikker og nettbutikk? Hvordan angripe digital markedsføring? Dette er temaer jeg kan bygge et foredrag rundt. Jeg skreddersyr foredragene mine, for å kunne levere maksimal verdi for hver enkelt forsamling. Det er viktig for meg at publikum ikke bare har det hyggelig og morsomt mens jeg snakker men faktisk går hjem med noe konkret som de kan bruke til å komme videre i virksomheten sin. Eks.foredrag under!

Hvordan vinne kunder og selge mer -Og hva du IKKE skal gjøre. (Jeg har prøvd begge deler.)

Marte gir deg 10 PRAKTISKE TIPS FOR Å LYKKES PÅ NETT AKKURAT NÅ -Basert på mer enn ti års erfaring med å bygge opp en liten og en "litt større" nettbutikk. I dette foredraget deler Marte det hun mener er viktigst for å oppnå suksess via nettet i dag. -Og hvilke feil hun selv har gjort og sett andre gjøre, som kan lede til fiasko. Hun er innom bl.a. organisering og kommunikasjon internt, praktiske tips for markedsføring, omnikanal og kundeperspektivet.

Are you up for it? La oss dissekere nettsiden din.

Denne kommer med en advarsel: Du bør ikke være hårsår. Jeg bruker en dag i forkant på å gå igjennom nettsiden din, med kundehatten på, og med e-handelseksperthatten på. Den (u)behagelige oppsummeringen med ris, ros og konkrete tips til forbedringer får du i en 1-3 times sesjon. Pris etter avtale. Potensiell verdi: Enorm. Kan også tilpasses konferanser: Praktisk nettsidegjennomgang - konkrete eks. på "good and bad", enten basert på deltakeres nettsider, eller generelle fra nettet.

Tre timers workshop: Hvordan lykkes med video og livesendinger - uten at det koster skjorta

Innføring i bruk av video for å markedsføre bedriften, inkl. bruk av video live og i sosiale medier. Etter denne praktisk rettede workshopen skal du ha blitt inspirert og motivert til å komme i gang med video, og ha lært: Hvorfor du bør satse på video nå. Hvordan utvikle, produsere, publisere og dele/spre video, selv med null ressurser og team. Det du trenger å vite for å komme i gang I MORGEN! Du kan også få tilgang til ekstra ressurser og egen video-challenge. -Svært godt mottatt workshop!

Konferansier/ordstyrer

Jeg elsker å være konferansier! I mine øyne er det en ekstremt viktig funksjon. Som konferansier er det mitt ansvar å "passe på" publikum. Være deres hjelper på scenen. Sørge for at de har det ordentlig bra. Hjelpe dem igjennom dagen, så de får maks faglig utbytte, holder energien og humøret, blir inspirert til å knytte nye kontakter og å relatere det de lærer til egen virksomhet. Tidligere konferansieroppdrag inkluderer bl.a. NXT (hel dag og kveld, mai 2017, 800 deltakere, på norsk og engelsk).

Marte Klouman har 8 vurderinger

Alina Olsen

11. februar 2020

Visit Telemark

6

Jeg deltok på Martes foredrag on Instastoriers under Norwegian Digital Travel Workshop, Kristiansand i sept.2019 og synes hun var kjempeflink. Derfor inviterte vi henne til Visit Telemarks medlemsmøte, hvor hun holdt et 40 minutters foredrag med samme tema som igjen var en suksess. 🙂 Våre medlemmer kom med gode tilbakemeldinger på det og enkelte aktører har også tatt kontakt for et videre samarbeid. Anbefales.

Elisabeth Linder

24. oktober 2019

Build Up Helgeland

Jeg blir så imponert! For en kvalitet og for en kunnskap. Meget behagelig å avslappende å lytte til Marte. En skikkelig god foredragsholder med god energi, og som deler konkrete tips som vi faktisk har bruk for. Akkurat det vi trenger, som virker. Nå skal tipsene tas i bruk! Har du mulighet til å høre på Marte – MØT OPP! 😉 Eller lei inn Marte. Du får valuta for pengene 😉

Stina Leirvik

23. oktober 2019

Ice Drift AS

6

For et menneske, for en energi og formidlingsevne denne dama har! Hun tar oss med via humor og historier fra virkeligheten, hun snakker tydelig og er engasjert i det hun gjør. Jeg er glad for å ha fått vært med på foredrag fra Gründeruka med Marte. Tusen tusen takk!

Unni Gjerde

16. november 2018

Posten og Bring

6

LOAD er en årlig ehandelskonferanse i regi av Posten og Bring. Jeg har både benyttet Marte som foredragsholder der 2 ganger, og vi har også benyttet henne på andre eventer/frokostmøter. Marte forbereder seg alltid grundig, og det er veldig bra å vite som arrangør, man er aldri bekymret for om det blir bra eller ikke. For det blir alltid VELDIG BRA: På scenen blir hun bare bedre og bedre, og det gjelder både innhold og «performance on stage». Hun gir av seg selv, hun deler egne erfaringer, hun fornyer seg, og ikke minst klarer hun å gi deltakerne veldig mange konkrete tips og råd. På LOAD.18 var Marte den foredragsholderen som ble framhevet som knallgod av flest deltakere. Jeg anbefaler Marte på det varmeste.

Per Atle Steinsland

15. november 2018

Einr AS

6

EINR er et konsulent- og rådgivningsselskap med fokus på varehandel og ble etablert i 2015. EINR er et slagkraftig alternativ for nordiske aktører innen varehandel og logistikk. Våre kunder er noen av de ledende aktørene i markedet, hvor vi i partnerskap optimaliserer vareflyten, fra produsent via komplekse lagerløsninger og vareveier og ut til forbruker via butikk eller digitale kanaler. Vi er opptatt av at våre konsulenter får inspirasjon fra dyktige mennesker innen bransjen. På vår forrige fagsamling hadde vi gleden av å ha Marte Klouman på besøk. Hun holdt et meget bra foredrag om netthandel og metoder for å drive omsetning på nett. Et inspirerende foredrag med case-innslag og med referanser til hvem og hva de beste foretar seg for tiden. Marte er dyktig i gjennomføring av sin presentasjon. En strålende balanse mellom humor og faglig innhold gjorde presentasjonen interessant å følge. Samtlige tretti som var tilstede var svært godt fornøyd Marte. En super investering av tid og Marte anbefales på det varmeste.

Karina Nielsen

17. september 2018

Norgesbooking AS

6

Jeg var deltager under Load2018 hvor Marte var foredragsholder. Hun var den mest engasjerende og konkrete av alle foredragsholdere. Kunne ønske foredraget hennes var lenger.

Anders Holt

28. august 2018

Bemann AS

6

Marte! Jeg var så heldig å få være tilstede på et arrangement i regi av Epinova, der Marte hadde blitt hyret inn for å gjøre det hun gjør best. Nemlig netthandel. Det var et godt stykke arbeid hun gjorde for å engasjere og skape god stemning med bruk av humor og dagligdagse situasjoner opp i mot hennes poenger om netthandel og utviklingen av dette området. Jeg ble overrasket når hun takket for seg, at tiden hadde gått så fort. Det var engasjerende og lærerikt!

Bodil Sandøy Tveitan

5. desember 2017

USUS / Norwegian Digital Travel Conference

6

Vi benyttet Marte på Norwegian Digital Travel Workshop i september 2017, der hun ledet 3-timers videoworkshop «Hvordan lykkes med video og livesendinger – uten at det koster skjorta». Workshopen fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne og Marte pustet beste foredragsholder godt i nakken 🙂 Marte hadde helt tydelig lagt mye arbeid ned i forberedelsene og supert med video-challenge i etterkant av konferansen! Anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS