Marte Klouman

Driver Netthandelskolen. Kremmer og nettnerd.

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marte Klouman

Marte Kloumans ambisjon er å hjelpe flinke folk å selge mer via nettet. Hun har jobbet med salg, kundeservice og markedsføring siden 1995, siden 2006 på nett. Som sjef for e-handel hos XXL var Marte med på å utvikle selskapet til å bli en digital omnikanalaktør. Nettomsetningen vokste med flere hundre prosent under hennes ledelse. Hun har også hatt ansvar for kundeservice og organisk markedsføring, inkl. sosiale medier i XXL. Før XXL satte hun Lille Vinkel Sko på kartet via sosiale medier. Nå driver Marte Netthandelskolen, og tilbyr rådgivning, kurs, foredrag og gratis ressurser for de som vil lykkes på nett. Hun sitter i juryen for Netthandelsprisene. Marte har vært hyret inn til flere av de mest anerkjente konferansene i landet. Som foredragsholder er Marte kjent for stort engasjement, energi og humør. Hun byr på seg selv og er ikke redd for å dele nedturer så vel som oppturer, for å inspirere OG gi praktisk nytteverdi. Med Marte får du solid faglig innhold, levert med glimt i øyet!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Marte Klouman

Skreddersydd foredrag om netthandel, omnikanal, digital markedsføring

Hva skal til for å lykkes på nett i dag? Hvordan får man til samspillet mellom fysiske butikker og nettbutikk? Hvordan angripe digital markedsføring? Dette er temaer jeg kan bygge et foredrag rundt. Jeg skreddersyr foredragene mine, for å kunne levere maksimal verdi for hver enkelt forsamling. Det er viktig for meg at publikum ikke bare har det hyggelig og morsomt mens jeg snakker men faktisk går hjem med noe konkret som de kan bruke til å komme videre i virksomheten sin. Eks.foredrag under!

Hvordan vinne kunder og selge mer -Og hva du IKKE skal gjøre. (Jeg har prøvd begge deler.)

Marte gir deg 10 PRAKTISKE TIPS FOR Å LYKKES PÅ NETT AKKURAT NÅ -Basert på mer enn ti års erfaring med å bygge opp en liten og en "litt større" nettbutikk. I dette foredraget deler Marte det hun mener er viktigst for å oppnå suksess via nettet i dag. -Og hvilke feil hun selv har gjort og sett andre gjøre, som kan lede til fiasko. Hun er innom bl.a. organisering og kommunikasjon internt, praktiske tips for markedsføring, omnikanal og kundeperspektivet.

Are you up for it? La oss dissekere nettsiden din.

Denne kommer med en advarsel: Du bør ikke være hårsår. Jeg bruker en dag i forkant på å gå igjennom nettsiden din, med kundehatten på, og med e-handelseksperthatten på. Den (u)behagelige oppsummeringen med ris, ros og konkrete tips til forbedringer får du i en 1-3 times sesjon. Pris etter avtale. Potensiell verdi: Enorm. Kan også tilpasses konferanser: Praktisk nettsidegjennomgang - konkrete eks. på "good and bad", enten basert på deltakeres nettsider, eller generelle fra nettet.

Tre timers workshop: Hvordan lykkes med video og livesendinger - uten at det koster skjorta

Innføring i bruk av video for å markedsføre bedriften, inkl. bruk av video live og i sosiale medier. Etter denne praktisk rettede workshopen skal du ha blitt inspirert og motivert til å komme i gang med video, og ha lært: Hvorfor du bør satse på video nå. Hvordan utvikle, produsere, publisere og dele/spre video, selv med null ressurser og team. Det du trenger å vite for å komme i gang I MORGEN! Du kan også få tilgang til ekstra ressurser og egen video-challenge. -Svært godt mottatt workshop!

Konferansier/ordstyrer

Jeg elsker å være konferansier! I mine øyne er det en ekstremt viktig funksjon. Som konferansier er det mitt ansvar å "passe på" publikum. Være deres hjelper på scenen. Sørge for at de har det ordentlig bra. Hjelpe dem igjennom dagen, så de får maks faglig utbytte, holder energien og humøret, blir inspirert til å knytte nye kontakter og å relatere det de lærer til egen virksomhet. Tidligere konferansieroppdrag inkluderer bl.a. NXT (hel dag og kveld, mai 2017, 800 deltakere, på norsk og engelsk).

2024 © Talerlisten AS