Melanie Smirou

Skuespiller, formidlingsekspert, pust, stemme

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Melanie Smirou

Melanie Smirou jobber som kurs- og foredragsholder, coach og lærer men selger også sin stemme til informasjonsfilmer og reklame. Så enten hun skal formidle info på dine vegne eller hjelpe deg til å formidle info selv kan hun hjelpe. Hun holder kurs i presentasjonsteknikk med fokus på non-verbal kommunikasjon. Det hun tar tak i som hun mener er grunnleggende, er hvilken stemning man til enhver tid skaper med sin tilstedeværelse og hvor mye dette påvirker alt ved og rundt formidling. I tillegg er det viktig at uttrykket til formidleren er ekte, naturlig og autentisk. Ved å oppnå ro og fokus kan man styre mye. Melanie er også erfaren innenfor pust- og stemmecoaching. Hun har med sin bakgrunn som skuespiller og teaterpedagog, coach og meditasjonslærer rettet sin virksomhet mot næringslivet i over 10 år. Hun har erfaring fra de fleste bransjer og har samarbeidet med flere aktører. Kursene og 1-1 coaching kan vare alt fra en halv dag til flere dager.

Foredrag

Bli den beste formidleren du kan være!

• Om non-verbal kommunikasjon og hvordan du bevisst kan utnytte denne for å få mer gjennomslag • Viktigheten av stemningen du skaper når du skal formidle noe • Hvilket førsteinntrykk du gir og hvor viktig dette er • Hvordan du sørger for at folk hører på deg, henger med, at du når frem • Hvordan du forbereder deg helhetlig til en presentasjon, intervju, møte, foredrag • Hvordan du oppnår riktig stemmebruk og kroppspråk • Hva det vil si å være ekte, naturlig og autentisk • Hvordan du finner ro og fokus

Melanie Smirou har 5 vurderinger

Jan Sollid Storehaug

11. januar 2018

Digitalt AS

6

Som foredragsholder på Talerlisten studerer jeg de av mine kollegaer som imponerer på scenen og lærer hva som som er bra og hva som ikke er så vellykket. Jeg jobber også med presentasjonsteknikk. Erfaringen er at dette gjerne blir «teknisk». Derfor var jeg nysgjerrig da Melanie som skuespiller inviterte til kurs med en annen vinkling. Hun fokuserte på betydning av holdning, kropps-språk, pust, stemme og bevegelse. Hun utfordret kursdeltakerne og tok oss gjennom praktiske øvelser. Det var helt magisk å se hvordan hennes «hemmelige ord» til de som viste seg frem totalt forandret inntrykket av en presentasjon. Imponerende mye læring på korte tre timer. Melanie er morsom, engasjerende og en fantastisk god formidler av kunnskap. Samtlige deltakere på kurset gikk derfra med tanker om at nå kan jeg med enkle grep bli en bedre formidler på scenen. Melanie anbefales på det varmeste!

Ragnhild Hundere

2. november 2017

Opplysningen 1881

5

Melanie gjorde et flott arbeid med team stemmebruk for våre ansatte. Godt samarbeid med oss i forkant av foredraget og nært samarbeid med de ansatte under foredraget førte til god involvering og bevisstgjøring for den enkelte medarbeider på hvor viktig tema stemmebruk er i deres arbeid.

Håvard Halden Sethre

2. november 2017

Frilans lydtekniker

5

Ble imponert over Melanies naturlige stemme og profesjonelle presentasjon da jeg hadde ansvar for voice-over opptak med henne og meldte meg på kurs. Melanie har en inkluderende tilstedeværelse som gjør at gruppen hjelper hverandre og tør mere. Hun veiledet i måter å løse opp stemmen på, som aktiverte en fyldigere sterkere stemme. Jo mere vi tilater naturlig pust og stemme, jo bedre blir det. Det har jeg stor nytte og glede av idag.

Elin Rugnes Andersen

2. november 2017

Apokus (Apotekenes kompetanse- og utviklingssenter)

6

Apokus har hatt gleden av å samarbeide med Melanie for å forbedre stemmebruken når vi presenterer faglig innhold i e-læringskurs (Voice Over). Melanie var fra første stund genuint interessert i å forstå våre behov, og skreddersydde treningen til dette. Opplegget var en fin kombinasjon av å jobbe med oss som gruppe, og coache oss individuelt. Gjennom individuell coaching fikk vi konkrete arbeidsoppgaver og konstruktive tilbakemeldinger, slik at alle forbedret seg ut fra sine forutsetninger. Melanie skapte en veldig hyggelig og trygg ramme for coachingen noe som gjorde at vi turte å utfordre oss selv på stemmebruk og pust, og på den måten utvikle oss videre.

Sølve Stang

2. november 2017

Stang Media

6

Stang Media har brukt Melanie i forbindelse med kurs i medietrening. Vi har også coachet enkeltpersoner sammen. Melanie tilbyr coachingtjenester med et unikt fokus i sitt felt, noe som gjør henne til en ideell samarbeidspartner som er med på å gi et mer helhetlig tilbud til kunden. Vi har utfylt hverandre meget godt. Melanie er dyktig og profesjonell og jeg anbefaler henne mer enn gjerne videre.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS