Melanie Smirou

Coach innen Selvuttrykk og Formidling

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Melanie Smirou

Melanie Smirou er en erfaren coach i selvuttrykk og formidling. Hun trener opp hensiktsmessig og helhetlig formidlingsevne ved å ha fokus på: Autentisk selvuttrykk, Relasjonskompetanse og ledelse, Dialog og verdispråk, Non verbal kommunikasjon og sammenheng mellom kropp, pust og stemme, Fokus og bevissthetstrening. Melanie har sin bakgrunn som skuespiller, voice over, sanger, coach, teaterpedagog, lærer og meditasjonsinstruktør. Hun er en uttrykksfull og engasjerende formidler som tilbyr en blanding av teori, historiefortelling og praktiske øvelser. Melanie har dessuten holdt kurs og foredrag innenfor presentasjonsteknikk og gjennomslagskraft for ulike typer bransjer. Hun gir også 1-1 coaching.

Foredrag med Melanie Smirou

DITT SELVUTTRYKK!

Uttrykker du deg slik du ønsker å fremstå? Ønsker du å være ekte? Og helt deg? Er du i kontakt med dine verdier og sørger for at disse kommer til uttrykk? Gir du det du ønsker å gi av deg selv? Å bli bevisst dette og trene på det gir mange hensiktsmessige fordeler innenfor relasjonskompetanse og ledelse. Du forbedrer dine relasjoner med andre fordi du blir mer tilstede, blir en bedre lytter og lærer å finne en balanse mellom å være i kontakt med andre uten å «miste» deg selv.

Kurs med Melanie Smirou

DITT SELVUTTRYKK!

Uttrykker du deg slik du ønsker å fremstå? Ønsker du å være ekte? Og helt deg? Er du i kontakt med dine verdier og sørger for at disse kommer til uttrykk? Gir du det du ønsker å gi av deg selv? Å bli bevisst dette og trene på det gir mange hensiktsmessige fordeler innenfor relasjonskompetanse og ledelse. Du forbedrer dine relasjoner med andre fordi du blir mer tilstede, blir en bedre lytter og lærer å finne en balanse mellom å være i kontakt med andre uten å «miste» deg selv. Tilbyr kurs og 1-1

Melanie Smirou har 5 vurderinger

Jan Sollid Storehaug

11. januar 2018

Digitalt AS

6

Som foredragsholder på Talerlisten studerer jeg de av mine kollegaer som imponerer på scenen og lærer hva som som er bra og hva som ikke er så vellykket. Jeg jobber også med presentasjonsteknikk. Erfaringen er at dette gjerne blir «teknisk». Derfor var jeg nysgjerrig da Melanie som skuespiller inviterte til kurs med en annen vinkling. Hun fokuserte på betydning av holdning, kropps-språk, pust, stemme og bevegelse. Hun utfordret kursdeltakerne og tok oss gjennom praktiske øvelser. Det var helt magisk å se hvordan hennes «hemmelige ord» til de som viste seg frem totalt forandret inntrykket av en presentasjon. Imponerende mye læring på korte tre timer. Melanie er morsom, engasjerende og en fantastisk god formidler av kunnskap. Samtlige deltakere på kurset gikk derfra med tanker om at nå kan jeg med enkle grep bli en bedre formidler på scenen. Melanie anbefales på det varmeste!

Ragnhild Hundere

2. november 2017

Opplysningen 1881

5

Melanie gjorde et flott arbeid med team stemmebruk for våre ansatte. Godt samarbeid med oss i forkant av foredraget og nært samarbeid med de ansatte under foredraget førte til god involvering og bevisstgjøring for den enkelte medarbeider på hvor viktig tema stemmebruk er i deres arbeid.

Håvard Halden Sethre

2. november 2017

Frilans lydtekniker

5

Ble imponert over Melanies naturlige stemme og profesjonelle presentasjon da jeg hadde ansvar for voice-over opptak med henne og meldte meg på kurs. Melanie har en inkluderende tilstedeværelse som gjør at gruppen hjelper hverandre og tør mere. Hun veiledet i måter å løse opp stemmen på, som aktiverte en fyldigere sterkere stemme. Jo mere vi tilater naturlig pust og stemme, jo bedre blir det. Det har jeg stor nytte og glede av idag.

Elin Rugnes Andersen

2. november 2017

Apokus (Apotekenes kompetanse- og utviklingssenter)

6

Apokus har hatt gleden av å samarbeide med Melanie for å forbedre stemmebruken når vi presenterer faglig innhold i e-læringskurs (Voice Over). Melanie var fra første stund genuint interessert i å forstå våre behov, og skreddersydde treningen til dette. Opplegget var en fin kombinasjon av å jobbe med oss som gruppe, og coache oss individuelt. Gjennom individuell coaching fikk vi konkrete arbeidsoppgaver og konstruktive tilbakemeldinger, slik at alle forbedret seg ut fra sine forutsetninger. Melanie skapte en veldig hyggelig og trygg ramme for coachingen noe som gjorde at vi turte å utfordre oss selv på stemmebruk og pust, og på den måten utvikle oss videre.

Sølve Stang

2. november 2017

Stang Media

6

Stang Media har brukt Melanie i forbindelse med kurs i medietrening. Vi har også coachet enkeltpersoner sammen. Melanie tilbyr coachingtjenester med et unikt fokus i sitt felt, noe som gjør henne til en ideell samarbeidspartner som er med på å gi et mer helhetlig tilbud til kunden. Vi har utfylt hverandre meget godt. Melanie er dyktig og profesjonell og jeg anbefaler henne mer enn gjerne videre.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS