Talerlisten
Melanie Smirou

Melanie Smirou

Skuespiller, snakker om presentasjonsteknikk og gjennomslagskraft

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Melanie Smirou har med sin bakgrunn som skuespiller og teaterpedagog rettet sin virksomhet mot næringslivet de siste 10 årene. Hun holder kurs, foredrag og jobber som coach i følgende: Presentasjonsteknikk, gjennomslag- og påvirkningskraft med fokus på tilstedeværelse, pust og stemme. Melanie hjelper ledere og andre til å fremstå slik de ønsker når de skal formidle informasjon i et foredrag, en presentasjon, foran kamera osv. Hun er kjent for å jobbe med «hele» mennesket og bevisstgjør all kommunikasjon som foregår utenom ord og språk. Melanie har fokus på hvordan du ønsker å påvirke andre med ditt budskap og er opptatt av å få frem den beste versjonen av deg selv. Melanie jobber individuelt eller med grupper og leverer oppdrag på norsk, engelsk og fransk. Pris for en halv/hel dag vil være høyere enn oppgitt pris for foredrag.

Se video av Melanie Smirou

Foredrag

Kommuniser med den beste versjonen av DEG

Du kommuniserer hele tiden, enten du snakker eller ikke. Hvordan og hvorfor kommunisere med den beste versjonen av deg selv? Hvordan sørge for å fremstå slik du ønsker? Er du bevisst dine verdier og oppfattes disse av andre? Stemmer kroppspråket ditt overens med personligheten din? Får du frem dine kvaliteter og styrker? Hvordan bruke emosjonelle mål for å påvirke andre. Hvordan kontakt med kroppen og pusten kan hjelpe deg til å fange andres oppmerksomhet.

Hvorfor Tilstedeværelse?

Hva betyr egentlig å være tilstede? Hvordan er man tilstede? Hva er hensikten med å være tilstede i kommunikasjonssammenheng? Hvordan tilstanden av tilstedeværelse er nøkkelen til bl.a. å fange andres oppmerksomhet og få en mer effektiv og hensiktsmessig kommunikasjon.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Melanie Smirou har 5 vurderinger

Jan Sollid Storehaug

11. januar 2018

Digitalt AS

6

Som foredragsholder på Talerlisten studerer jeg de av mine kollegaer som imponerer på scenen og lærer hva som som er bra og hva som ikke er så vellykket. Jeg jobber også med presentasjonsteknikk. Erfaringen er at dette gjerne blir «teknisk». Derfor var jeg nysgjerrig da Melanie som skuespiller inviterte til kurs med en annen vinkling. Hun fokuserte på betydning av holdning, kropps-språk, pust, stemme og bevegelse. Hun utfordret kursdeltakerne og tok oss gjennom praktiske øvelser. Det var helt magisk å se hvordan hennes «hemmelige ord» til de som viste seg frem totalt forandret inntrykket av en presentasjon. Imponerende mye læring på korte tre timer. Melanie er morsom, engasjerende og en fantastisk god formidler av kunnskap. Samtlige deltakere på kurset gikk derfra med tanker om at nå kan jeg med enkle grep bli en bedre formidler på scenen. Melanie anbefales på det varmeste!

Ragnhild Hundere

2. november 2017

Opplysningen 1881

5

Melanie gjorde et flott arbeid med team stemmebruk for våre ansatte. Godt samarbeid med oss i forkant av foredraget og nært samarbeid med de ansatte under foredraget førte til god involvering og bevisstgjøring for den enkelte medarbeider på hvor viktig tema stemmebruk er i deres arbeid.

Håvard Halden Sethre

2. november 2017

Frilans lydtekniker

5

Ble imponert over Melanies naturlige stemme og profesjonelle presentasjon da jeg hadde ansvar for voice-over opptak med henne og meldte meg på kurs. Melanie har en inkluderende tilstedeværelse som gjør at gruppen hjelper hverandre og tør mere. Hun veiledet i måter å løse opp stemmen på, som aktiverte en fyldigere sterkere stemme. Jo mere vi tilater naturlig pust og stemme, jo bedre blir det. Det har jeg stor nytte og glede av idag.

Elin Rugnes Andersen

2. november 2017

Apokus (Apotekenes kompetanse- og utviklingssenter)

6

Apokus har hatt gleden av å samarbeide med Melanie for å forbedre stemmebruken når vi presenterer faglig innhold i e-læringskurs (Voice Over). Melanie var fra første stund genuint interessert i å forstå våre behov, og skreddersydde treningen til dette. Opplegget var en fin kombinasjon av å jobbe med oss som gruppe, og coache oss individuelt. Gjennom individuell coaching fikk vi konkrete arbeidsoppgaver og konstruktive tilbakemeldinger, slik at alle forbedret seg ut fra sine forutsetninger. Melanie skapte en veldig hyggelig og trygg ramme for coachingen noe som gjorde at vi turte å utfordre oss selv på stemmebruk og pust, og på den måten utvikle oss videre.

Sølve Stang

2. november 2017

Stang Media

6

Stang Media har brukt Melanie i forbindelse med kurs i medietrening. Vi har også coachet enkeltpersoner sammen. Melanie tilbyr coachingtjenester med et unikt fokus i sitt felt, noe som gjør henne til en ideell samarbeidspartner som er med på å gi et mer helhetlig tilbud til kunden. Vi har utfylt hverandre meget godt. Melanie er dyktig og profesjonell og jeg anbefaler henne mer enn gjerne videre.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS