Melanie Smirou

Coach innen Selvuttrykk og Formidling

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Melanie Smirou

Melanie Smirou er en erfaren coach i selvuttrykk og formidling. Hun trener opp hensiktsmessig og helhetlig formidlingsevne ved å ha fokus på: Autentisk selvuttrykk, Relasjonskompetanse og ledelse, Dialog og verdispråk, Non verbal kommunikasjon og sammenheng mellom kropp, pust og stemme, Fokus og bevissthetstrening. Melanie har sin bakgrunn som skuespiller, voice over, sanger, coach, teaterpedagog, lærer og meditasjonsinstruktør. Hun er en uttrykksfull og engasjerende formidler som tilbyr en blanding av teori, historiefortelling og praktiske øvelser. Melanie har dessuten holdt kurs og foredrag innenfor presentasjonsteknikk og gjennomslagskraft for ulike typer bransjer. Hun gir også 1-1 coaching.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Melanie Smirou

DITT SELVUTTRYKK!

Uttrykker du deg slik du ønsker å fremstå? Ønsker du å være ekte? Og helt deg? Er du i kontakt med dine verdier og sørger for at disse kommer til uttrykk? Gir du det du ønsker å gi av deg selv? Å bli bevisst dette og trene på det gir mange hensiktsmessige fordeler innenfor relasjonskompetanse og ledelse. Du forbedrer dine relasjoner med andre fordi du blir mer tilstede, blir en bedre lytter og lærer å finne en balanse mellom å være i kontakt med andre uten å «miste» deg selv.

Kurs med Melanie Smirou

DITT SELVUTTRYKK!

Uttrykker du deg slik du ønsker å fremstå? Ønsker du å være ekte? Og helt deg? Er du i kontakt med dine verdier og sørger for at disse kommer til uttrykk? Gir du det du ønsker å gi av deg selv? Å bli bevisst dette og trene på det gir mange hensiktsmessige fordeler innenfor relasjonskompetanse og ledelse. Du forbedrer dine relasjoner med andre fordi du blir mer tilstede, blir en bedre lytter og lærer å finne en balanse mellom å være i kontakt med andre uten å «miste» deg selv. Tilbyr kurs og 1-1

2024 © Talerlisten AS