Michel Mateos

Michel Mateos

En rå motivator med en unik historie

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Michel Mateos

Michel Mateos er selger`n og kremmer`n som har viet livet til å forebygge rus- og utenforskap blant barn og unge. Michel kan motivasjon, salg og gode historier. Han er et fyrverkeri på scenen og leverer skreddersydde kick-off, foredrag og workshops du ikke vil gå glipp av. Hans store glede er å inspirerer og motiverer ledere og ansatte til å etterleve sitt sosiale ansvar og nå noen av FN’s bærekraftsmål. «Det gir vekst til bedriften og det gir et varmere samfunn», sier han. På spørsmål om hva hans beste egenskap som foreleser er, får vi vite følgende; «Jeg motiverer folk til å bli den beste utgaven av seg selv». Michel Mateos bestiller du når du ønsker eller trenger en vitamininnsprøytning. Målbart og effektivt.

Foredrag med Michel Mateos

«Bli den beste utgaven av deg selv»

Dette er foredraget for deg som ønsker det lille ekstra ut av livet. Michel Mateos har en bakgrunn som uteligger og heroinist. Hans mangeårige erfaringer med menneskers holdninger, toleranse, fordommer og inkludering, gjør dette til en av hans mest etterspurte foredrag. «Her får du kjørt deg», som han sier.

Sosialt entreprenørskap

Etterlevelsen av sosialt ansvar står på mange bedrifters ønskeliste, men å gjennomføre prosessen internt og «få alle med», er ikke alltid like enkelt. Michel Mateos er primus motivator i «Gi bort dagen» som er spesialister på å skreddersy årshjul med sosialt ansvar til små- og store bedrifter. Michel Mateos besitter kunnskapen, gjennomføringsevnen og nettverket for at slike prosjekter lykkes.

Nettverksbygging

Hvor god er du egentlig på nettverksbygging? Michel Mateos er en av de skarpskodde relasjonsbyggerne i Norge og veileder oss på en morsom og overbevisende måte hvordan du kan bli enda bedre på å knytte til deg gode folk og få de til å bli. «Ikke no hokus pokus, bare straight shooting», som han sier.

Forebygging med foredrag

Dette er fullpakka som kjøres på skoler, ungdomsmiljøer, utsatte bydeler, folkemøte med foreldre, lærere og forebyggende enheter fra politi. Michel Mateos var en av arkitektene bak suksessen «Ungdom mot Vold» på -90 tallet, og er en mentor på dette feltet også. Michel Mateos er en motivator av de sjeldne, og det er basert på resultater.

Kurs med Michel Mateos

SoMe, film, video og delinger på nett

Workshop’n som trimmer deg til suksess med dine innlegg, produksjon av video og tekst. Alt gjøres sammen fra skrætsj. En kul greie for de som vil mestre sosiale medier bedre og få mer synlighet, likes og inntjening. Målbart.

Talerlisten mener

Et foredrag med Michel Mateos er en oppvisning i energi, humor og inspirasjon. Han fyller rommet, ser alle og forteller historier som han kobler til konkrete råd og erfaringer. Michel snakker særlig godt for grupper som vil fungere bedre sammen, og har lang erfaring med å snakke til unge og personer som står litt utenfor A4-samfunnet.

Michel Mateos har 24 vurderinger

Lise Andersen

4. september 2021

Rogaland Røde Kors

6

Helt fantastisk! Vi booket Michel Mateos for å holde motivasjonforedrag for en gruppe frivillige som jobber med barn og unge. Det ble helt fantastisk. Han tok rommet med storm, og hans historie, eksempler, råd, ja hele hans væremåte gjorde det til en opplevelse vi ikke glemmer. Vi er veldig fornøyd!

Stein Kvalheim

12. august 2019

Stein Kvalheim AS

6

Skal du ha den beste motivasjons-«driveren» så velg Michel, han er ekte og rådyktig i ordet rette forstand – du og dine kolleger vil huske hans foredrag. Dette er ikke på overflaten, det er fra sjel til sjel og det merkes.Han er trygg som få og hans humor er alltid på lur når han snakker om det vanskelige.Jeg har hørt han flere ganger og kan sette mitt navn på hans ferdighet som foredragsholder og medmenneske.
Et meeeget godt valg!!! (Som Michel ville ha sagt)

Leif Ottesen

7. juni 2019

STI - (Euro Business School)

6

Mange kan holde foredrag om så mangt. Ikke alle kan med hevet hode si at de er en person som gjør det de sier og sier det de gjør – eller leve opp til det kjente begrepet «Walk your talk». Michel har gjennom sitt liv og sine erfaringer vist at han evner å leve opp til nettopp dette begrepet. Måten han har motivert seg selv til endring gir ettertanke. Når man samtidig vet hvor mye han har betydd for så mange mennesker – gjør at han med en sjeldent høy troverdighet kan holde foredrag om motivasjon, endring og livsglede. Book han og du vil være enig med meg.

Kenneth Opsahl

7. juni 2019

Salgscoach.no

6

Jeg har opplevd Michel er rekke ganger, han er en foredragsholder av det sjeldne, alltid engasjerende, inspirerende, underholdende og klok. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS