Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Michel Mateos

Michel Mateos

Gledesspreder & motivator

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Michel Mateos

Michel Mateos er selger`n og kremmer`n som er blitt en fartsfylt herre på 50 år. Hans hjertesak i livet, er å forebygge rus- og utenforskap blant barn og unge. Michel kan motivasjon, salg og gode historier. Han er et fyrverkeri på scenen og leverer skreddersydde kick-off, foredrag og workshops du ikke vil gå glipp av. Hans store glede er å inspirerer og motiverer ledere og ansatte til å etterleve sitt sosiale ansvar og nå noen av FN’s bærekraftsmål. «Det gir vekst til bedriften og det gir et varmere samfunn», sier han. På spørsmål om hva hans beste egenskap som foreleser er, får vi vite følgende; «Jeg motiverer folk til å bli den beste utgaven av seg selv». Michel Mateos bestiller du når du ønsker eller trenger en vitamininnsprøytning. Målbart og effektivt.

Foredrag med Michel Mateos

«Bli den beste utgaven av deg selv»

Dette er foredraget for deg som ønsker det lille ekstra ut av livet. Michel Mateos har en bakgrunn som uteligger og heroinist. Hans mangeårige erfaringer med menneskers holdninger, toleranse, fordommer og inkludering, gjør dette til en av hans mest etterspurte foredrag. «Her får du kjørt deg», som han sier.

Sosialt entreprenørskap

Etterlevelsen av sosialt ansvar står på mange bedrifters ønskeliste, men å gjennomføre prosessen internt og «få alle med», er ikke alltid like enkelt. Michel Mateos er primus motivator i «Gi bort dagen» som er spesialister på å skreddersy årshjul med sosialt ansvar til små- og store bedrifter. Michel Mateos besitter kunnskapen, gjennomføringsevnen og nettverket for at slike prosjekter lykkes.

Nettverksbygging

Hvor god er du egentlig på nettverksbygging? Michel Mateos er en av de skarpskodde relasjonsbyggerne i Norge og veileder oss på en morsom og overbevisende måte hvordan du kan bli enda bedre på å knytte til deg gode folk og få de til å bli. «Ikke no hokus pokus, bare straight shooting», som han sier.

Forebygging med foredrag

Dette er fullpakka som kjøres på skoler, ungdomsmiljøer, utsatte bydeler, folkemøte med foreldre, lærere og forebyggende enheter fra politi. Michel Mateos var en av arkitektene bak suksessen «Ungdom mot Vold» på -90 tallet, og er en mentor på dette feltet også. Michel Mateos er en motivator av de sjeldne, og det er basert på resultater.

Kurs med Michel Mateos

SoMe, film, video og delinger på nett

Workshop’n som trimmer deg til suksess med dine innlegg, produksjon av video og tekst. Alt gjøres sammen fra skrætsj. En kul greie for de som vil mestre sosiale medier bedre og få mer synlighet, likes og inntjening. Målbart.

Michel Mateos har 23 vurderinger

Cathrine Bang

5. juni 2019

100%bang design og kommunikasjon

6

Michel er inderlig inspirerende, autentisk, svært kraftfull og våger å være både sårbar, ærlig og nær samtidig. Å lytte til Michels livserfaring setter livet i perspektiv. Han viser stort mot, styrke og evne for å utvikle seg, og er en levende inspirator for andre. Dessuten er Michel en svært dyktig dikt og historieformidler som berører! Jeg kan anbefale Michel på det varmeste!

Thomas Nielsen

5. juni 2019

B. Nielsen

6

Michel er en fantastisk engasjerende og energisk foredragsholder med mange erfaringer kombinert med god humor. Anbefales på det sterkeste!

Are Lerstein

5. juni 2019

Foreningen Medvandrerne

6

Med sin varme,entuiasme,engasjement og troverdighet har Michel Mateos en helt egen evne til å nå frem og treffe noe helt spesielt og gjenkjennelig hos både unge og eldre fra ulike kår og samfunnslag. På en helt unik måte berører han noe i oss og åpner opp døren og skaper rom for endring. Han er «Hel ved» og deler raust av seg selv for å holde flammen levende. Flammen i det bålet vi alle er endel av.Han er en Medvandrer!

Jan Egil Hovland

5. juni 2019

Kirkens Bymisjon

6

Michel Mateos var å holt et engasjerende foredrag på en motivasjonkveld i Kirkens Bymisjon. Han berører oss alle med sin ekthet, skaper tro og håp for at det kan bli endring. Han får min beste anbefaling.

Espen Langseth

5. juni 2019

HeiaDeg.no

6

Michel inspirerer og motiverer på en helt unik måte. Han er helt rå til å formidle sitt budskap fra scenen! Fantastisk foredrag, anbefales på det sterkeste!

Trond Johan Andersen

5. juni 2019

Fotograf og Coach

6

Michel er en av de beste foredragsholdere jeg har opplevd – et troverdig, spennende og lærerikt budskap… ANBEFALES – å lytte til Michel er en berikelse!

Ann Helen Nyhus

5. juni 2019

Annhelensunivers

6

Michel er en inspirerende og morsom foredragsholder som også har en tung dybde i seg etter ett godt levd liv. Han viser en interesse for de rundt seg som er unik, har en sterk empatisk evne, han «ser» folk fort og er en mann som gjør det han sier. Han veksler mellom store høye ord til de små sarte små ordene, så man er hele tiden spent på hvordan vil han si det han skal si videre og dette lager ett fantastiskt liv og dynamikk i foredraget. Han veksler mellom det tunge og alvorlige til det lette og morsomme så det blir aldri ett kjedelig øyeblikk. Han får frem poengene på en suveren måte og dette gjør at som publikum så lytter man. Han har en god sammenheng fra start til slutt og en god gjennomføringskraft. Han brenner for å bruke historien sin til å kunne hjelpe andre til bevisstgjøring i livet sitt, altså forebygging. En helt utrolig allsidig foredragsholder får man om man vil oppleve ham.

Ulf Leirstein

5. juni 2019

Stortinget

6

Et fyrverkeri av en flott person! Sprer en glede og oppmuntring som bare må oppleves. Dyktig, ærlig og redelig.

Henning Smogeli

5. juni 2019

Filét Design AS

6

Michel er en utrolig historieforteller – og det han sier kommer fram som gjennomtenkt, ærlig og humoristisk. Og alt med en fot godt plantet i virkeligheten. Han har en helt spesiell evne til å bergta publikumet han taler for, og engasjementet og energien hans bærer med seg et ønske om at vi alle hver dag skal jobbe mot å bli en litt bedre versjon av oss selv. Ønsker dere en som skaper engasjement og ettertenksomhet hos tilhørerene så trenger dere ikke lete lenger – Michel er mannen til jobben.

Tor Martin Olsen

5. juni 2019

Animer Animation Studio

6

Vi hadde Michel på besøk hos oss i Animer og det var en veldig inspirert gjeng som gikk tilbake til jobb i etterkant. Skapte mange nye tanker og refleksjoner av hva det betyr og være den beste utgaven av seg selv. Takk for et fantastisk foredrag.

Kåre Morten Sundby

5. juni 2019

Forretningsnettverket BNI Norge

6

Michel er et fyrverkeri av en person. Et engasjement, innlevelse og en empati av de sjeldne! Han er opptatt av alles ve og vel 24/7, og alltid opptatt av hvordan han kan hjelpe og bidra. Jeg er veldig glad for å ha Michel som en av våre forretningspartnere i BNI forretningsnettverk. Dette er noen av våre grunnleggende kjerneverdier!

Mikael Nyhus

5. juni 2019

Endless Records AS

6

Veldig inspirerende fyr, og en av de menneskenne jeg føler meg stolt av å kjenne. Ekte, brutalt og inspirerende. Trenger ikke tenke meg om for å kunne anbefale Michel, én foredragsholder om en annen.. 🙂

Gullaug Pless

4. juni 2019

Utgiver/ansvarlig redaktør FEELGOOD bokasin

6

Michel er en inspirator av den sjeldne sorten. Han har et sterkt nærvær, er en suveren historieforteller/underholder og tar sitt publikum med på en reise de sjelden glemmer. Han er som født til å stå på en scene.

Tone Lise Forbergskog

4. juni 2019

Tone Lise Akademiet AS

6

Michel har følt det på kropp og sjel hva det vil si å leve på «skygge» siden.
Han klarer å dele av sin erfaring på en måte som inspirere på veldig mange plan, til å velge «rett/lovlig» vei.
Det Michel har klart på sin livs vei er verdt å få med seg. Jeg anbefaler han som din motivator/inspirator.

Lise Adelaine Wennberg

4. juni 2019

Lise Adelaine

6

Michel har en tilstedeværelse og engasjement av det sjeldne. Han er ærlig, raus, inspirerende og svært motiverende. Ønsker du endring til det beste i deg selv er dette mannen! Kan varmt anbefales!

Heidi Hansteen

4. juni 2019

Soria Moria Hotell

6

Jeg har hatt gleden av å oppleve Michel ved flere anledninger. Michel burde være pensum for alle. Sjelden ser man så mye dynamitt, inderlig engasjement og hjerte langt utenfor brystet. Michel sitt budskap er viktig og er noe vi alle burde ha med i ryggsekken hver eneste dag. Han har en tyngde og en historie som rører deg langt inne i ryggmargen. Kan varmt anbefale han – et sant forbilde!

Catherine Lemaréchal

4. juni 2019

Ticato AS

6

Michel har en sjelden evne til å gripe tilhørerne. Han er inspirerende og har en entusiasme som smitter. Han har et genuint ønske om å hjelpe folk, og du kan ikke unngå å bli berørt av hans budskap.

Per Stilling

4. juni 2019

Training Norge AS

6

Dette var helt konge.
Tankevekkende. Engasjerende.
Varm. Ekte. Unik.
Anbefales, på det aller varmeste. 🙂

Mathias Pascual

4. juni 2019

Scandic Hotels

6

Michel er en inspirerende og autentisk mann med fantastisk formidlingsevne. Finner ikke en mann med mer positivitet og energi enn han! Anbefales på det absolutt sterkeste!

Hege Glavin

4. juni 2019

Robuste mennesker AS

6

Fantastisk inspirerende og ekte og er leken, tilstede, modig og humoristisk. Det han sier gjennomfører han i handling. Anbefaler han på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS