Mona Steenberg Gran

Mental trener som gir gode verktøy på stressmestring og hjernetrening

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Mona Steenberg Gran

Med over et tiår med ekspertise innen mental trening, leverer Mona inspirerende foredrag som tar deg med på en reise mot selvledelse, stressmestring, og økt arbeidsglede. Hennes lidenskap ligger i å påvirke positivt og inspirere til varige endringer. Hun formidler levende med en god blanding av alvor og humor.

Med en bakgrunn som leder innen eiendomsbransjen, har Mona kjent på kroppen hvordan det er å leve i hamsterhjulet med stress og bekymringer. Men hennes historie er en transformasjon, hvor hun selv har gått gjennom en reise fra stress til suksess.

Mona engasjerer sitt publikum med en god miks av øvelser, refleksjoner og levende historier. Hennes autentiske tilnærming og varme personlighet gjør henne til en spennende taler. Med en imponerende track record med kurs og foredrag både nasjonalt og internasjonalt, har Mona etablert seg som en autoritet på området. Hennes bok «Fyrtårnet – veien til god arbeidshelse» har blitt en populær oppslagsbok for arbeidsgivere og en inspirasjonskilde for enkeltpersoner som søker en bedre balanse i livet.

Mona Steenberg Gran tilbyr ikke bare inspirerende foredrag, men også praktiske verktøy gjennom fysiske kurs og nettkurs. Psykologisk trygghet og bærekraftige mennesker og livsstiler noe hun brenner for å tale om, og det gjør hun på en fengende måte med en god blanding av alvor og humor.

Bli berørt. Føl det i magen. Ta kontakt i dag for å starte din reise mot et liv i balanse!

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Mona Steenberg Gran

Kunsten å lade – work life balance

Skal du prestere på topp, være den beste versjonen av deg? Ja, da må du vite om kunsten å lade både søvn og restitusjon. I dette foredraget vil Mona gi kunnskap om hvorfor så viktig å vite noe om og hvordan du kan lade på en effektiv måte så både du som enkelt person og i team får til de resultatene du/dere ønsker. Du blir din beste versjon!

Selvledelse og stressmestring i nye tider!

Selvledelse er å påvirke seg selv både med egne tanker, følelser og atferd. I dette foredraget får du/dere kjennskap til Fyrtårnmodellen – en modell for din tilstand. Alt i livet påvirker hvilken tilstand du er i. Du vil få konkrete verktøy for å endre din tilstand når du trenger det. Både i team og som enkelt menneske.

Bli god på stress – bli god på livet!

Vet du sannheten om stress? Når stress er bra, dårlig eller rett og slett farlig? Kroppen er helt fantastisk bygget opp, stress kan gjøre deg mer robust, raskere, sterkere og smartere, men du må fortsatt vite når nok er nok. I dette foredraget vil du få konkrete verktøy for å bli god på stress – kanskje noe av det viktigste for å bli god på livet!

Hjernen din – venn eller fiende?

Hjernen er ikke stjernen, du kan ikke stole på den. I dette foredraget vil Mona gi noen ulike metoder for hvordan du kan bruke hjernen til å bli din beste versjon. Hun vil snakke om Mental trening, mindfulness og meditasjon - 3 helt ulike metoder for å trene hjernen.

Mindfulness noe merkelig, magisk eller helt normalt?

I dette foredraget vil du få kunnskap om hva mindfulness er, og du vil få testet ut ulike øvelser. Velkommen til en time hvor du vil kjenne effekten med en gang og få tid til refleksjon.

Kurs med Mona Steenberg Gran

Stressmestring og hjernetrening – selvledelse i en ny tid!

Vil du ha mindre stress i livet, ha mer glede og overskudd? Ønsker du å vite hva de fremste gjør i verden som lykkes, og hva er grunnen til at Oljefond sjefen Nicolai Tangen og idretten bruker mentale trener? I dette kurset vil du få gode verktøy på hvordan du kan bruke hjernen på best mulig måte. Sik at du står støtt med en klarhet, trygghet og god robusthet. Etter kurset vil du ha god kunnskap om hva stress er, dine stress triggere og hva du kan konkret gjøre for å håndtere livet og bruke hjernen på best mulig måte. Kurset kan leveres i bedrift, eller som en workshop i en forening. Tre timer. Mona kan også levere nettbasert kurs i stressmestring og mindfulness

Vekstprogram - ett års program/kurs for BRA-lederdamer.

2024 © Talerlisten AS