Mona Steenberg Gran

Mental trener som gir gode verktøy på stressmestring og hjernetrening

Fra kr 26.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Mona Steenberg Gran

Mona Steenberg Gran er en erfaren mentaltrener som holder inspirerende foredrag om stressmestring, hjernetrening, selvledelse og arbeidsglede. Hun ønsker å gjøre en forskjell og inspirere til et liv med mer glede og energi og mindre stress og bekymringer, der god arbeidshelse og positiv mentalkapital er viktige områder å jobbe med. Hun engasjerer tilhørerne med øvelser og refleksjoner. Mona Steenberg Gran har de siste 10 årene holdt kurs både i Norge og Spania, og har mange referanser fra ulike bedrifter. Hun kommer opprinnelig fra eiendomsbransjen der hun var leder i 17 år, før hun ga seg i 2009 etter å ha opplevd mye stress og et liv i hamsterhjulet. Det ble ny utdanning: Coach, mentaltrener og mindfulness-instruktør. I 2013 ga hun ut boken «Fyrtårnet – veien til god arbeidshelse», en bok som ble anbefalt av leger, psykologer og bedrifter. Boken er en oppslagsbok for arbeidsgivere og sykmeldte. Etter å ha vært gründer og drevet eget firma, ble Ledervekst etablert i 2019. Fokus er her på selvledelse i team, ledergrupper, enkeltpersoner og unge. Mona er svært engasjert og brenner for å påvirke og gjøre en forskjell. Ord som beskriver Mona er: Ekte, tilstedeværende, engasjerende og god formidler. Mona leverer både fysiske kurs og nettkurs innen samme tematikk som foredragene hun leverer. Ta kontakt for mer informasjon!

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Mona Steenberg Gran

Bli god på stress - bli god på livet!

I dette foredraget om stressmestring vil du garantert få noen nye perspektiver og verktøy, slik at du blir god på stress ikke bare mestrer det. Stress kan gjøre deg bedre, raskere, smartere og sterkere. Men du må fortsatt vite når nok er nok, og finne balansen. Velkommen til et inspirerende foredrag hvordan du kan bli god på stress – bli god på livet.

Hjernen din - venn eller fiende?

I dette foredraget gir Mona mentale teknikker på hvordan bruke hjernen til å fremme trivsel og overskudd. Norges viktigste ressurs er mental kapital, vi trenger mer enn noen gang tilstedeværende, robuste, kreative og hjernen med god arbeidskapasitet. Mona vil gi tre konkrete strategier for å få dette til. Den kjente og enkle «Fyrtånmodellen» blir også forklart i dette foredraget. Velkommen til et spennende, lærerikt foredrag om hvordan du kan få din hjerne til å bli din venn og ikke fiende.

Kurs med Mona Steenberg Gran

Stressmestring og hjernetrening – selvledelse i en ny tid!

Vil du ha mindre stress i livet, ha mer glede og overskudd? Ønsker du å vite hva de fremste gjør i verden som lykkes, og hva er grunnen til at Oljefond sjefen Nicolai Tangen og idretten bruker mentale trener? I dette kurset vil du få gode verktøy på hvordan du kan bruke hjernen på best mulig måte. Sik at du står støtt med en klarhet, trygghet og god robusthet. Etter kurset vil du ha god kunnskap om hva stress er, dine stress triggere og hva du kan konkret gjøre for å håndtere livet og bruke hjernen på best mulig måte. Kurset kan leveres i bedrift, eller som en workshop i en forening. Tre timer. Mona kan også levere nettbasert kurs i stressmestring og mindfulness

2023 © Talerlisten AS