Mona Steenberg Gran

Mental trener som gir gode verktøy på stressmestring og hjernetrening

Fra kr 26.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Mona Steenberg Gran

Mona Steenberg Gran er en erfaren mentaltrener som holder inspirerende foredrag om stressmestring, hjernetrening, selvledelse og arbeidsglede. Hun ønsker å gjøre en forskjell og inspirere til et liv med mer glede og energi og mindre stress og bekymringer, der god arbeidshelse og positiv mentalkapital er viktige områder å jobbe med. Hun engasjerer tilhørerne med øvelser og refleksjoner. Mona Steenberg Gran har de siste 10 årene holdt kurs både i Norge og Spania, og har mange referanser fra ulike bedrifter. Hun kommer opprinnelig fra eiendomsbransjen der hun var leder i 17 år, før hun ga seg i 2009 etter å ha opplevd mye stress og et liv i hamsterhjulet. Det ble ny utdanning: Coach, mentaltrener og mindfulness-instruktør. I 2013 ga hun ut boken «Fyrtårnet – veien til god arbeidshelse», en bok som ble anbefalt av leger, psykologer og bedrifter. Boken er en oppslagsbok for arbeidsgivere og sykmeldte. Etter å ha vært gründer og drevet eget firma, ble Ledervekst etablert i 2019. Fokus er her på selvledelse i team, ledergrupper, enkeltpersoner og unge. Mona er svært engasjert og brenner for å påvirke og gjøre en forskjell. Ord som beskriver Mona er: Ekte, tilstedeværende, engasjerende og god formidler. Mona leverer både fysiske kurs og nettkurs innen samme tematikk som foredragene hun leverer. Ta kontakt for mer informasjon!

Foredrag med Mona Steenberg Gran

Bli god på stress - bli god på livet!

I dette foredraget om stressmestring vil du garantert få noen nye perspektiver og verktøy, slik at du blir god på stress ikke bare mestrer det. Stress kan gjøre deg bedre, raskere, smartere og sterkere. Men du må fortsatt vite når nok er nok, og finne balansen. Velkommen til et inspirerende foredrag hvordan du kan bli god på stress – bli god på livet.

Hjernen din - venn eller fiende?

I dette foredraget gir Mona mentale teknikker på hvordan bruke hjernen til å fremme trivsel og overskudd. Norges viktigste ressurs er mental kapital, vi trenger mer enn noen gang tilstedeværende, robuste, kreative og hjernen med god arbeidskapasitet. Mona vil gi tre konkrete strategier for å få dette til. Den kjente og enkle «Fyrtånmodellen» blir også forklart i dette foredraget. Velkommen til et spennende, lærerikt foredrag om hvordan du kan få din hjerne til å bli din venn og ikke fiende.

Kurs med Mona Steenberg Gran

Stressmestring og hjernetrening – selvledelse i en ny tid!

Vil du ha mindre stress i livet, ha mer glede og overskudd? Ønsker du å vite hva de fremste gjør i verden som lykkes, og hva er grunnen til at Oljefond sjefen Nicolai Tangen og idretten bruker mentale trener? I dette kurset vil du få gode verktøy på hvordan du kan bruke hjernen på best mulig måte. Sik at du står støtt med en klarhet, trygghet og god robusthet. Etter kurset vil du ha god kunnskap om hva stress er, dine stress triggere og hva du kan konkret gjøre for å håndtere livet og bruke hjernen på best mulig måte. Kurset kan leveres i bedrift, eller som en workshop i en forening. Tre timer. Mona kan også levere nettbasert kurs i stressmestring og mindfulness

Mona Steenberg Gran har 11 vurderinger

Trine Jansen

10. oktober 2022

Trine Jansen - Kvinner Med Kraft

6

Jeg har fulgt Mona i mange år, har hørt hennes foredrag og sett henne i aksjon på scenen. Da jeg arrangerte min første Kvinner Med Kraft konferanse i 2018 var Mona et naturlig valg å ha på scenen som en av kvinnene til å dele sin historie. Med sin tilstedeværelse formidler hun sitt budskap på en enkel og forståelig måte og du merker at hun er genuint opptatt av mennesker. Hun inspirerer sine tilhørere til å ta tak og skape gode liv for seg selv og de rundt. Anbefales.

Birgitte Svensrud Smetbak

29. september 2022

Account Regnskap AS

6

Jeg har vært så heldig å få følge Mona Steenberg Gran i mange år. Jeg har vært på store foredrag, små foredrag, kurs, ledernettverk for kvinnelige ledere og coaching. Mona formidler engasjerende og jordnært. Hun formidler på en slik måte at interessen for budskapet vekkes enda mer. Hun fremstår som en kunnskapsrik, varm og god formidler. Fyrtårnet har blitt en naturlig del av hverdagen, både profesjonelt og privat. Det samme har kunnskapen om mindfulness og meditasjon. Mange vil nok ha god nytte av hennes kunnskap om tilstedeværelse, mestring, selvutvikling, selvledelse og ledelse av andre. Jeg anbefaler Mona på det sterkeste for hennes kunnskap, engasjement og formidling.

Kristin E. Kittelsen

27. september 2022

Ingeniør Ivar Pettersen AS

5

Mona har en sterk tilstedeværelse og meget god formidlingsevne. Mona bruker egen erfaring og er genuin i sin uttrykksform. Hun belyser stressmestring, trening av hjernen og viktigheten av tilstedeværelse i eget liv på en behagelig og engasjerende måte – og hun har i tillegg en nyttig verktøykasse. Temaene hun tar opp er verdifulle både på jobb og privat. Mona Steenberg Gran engasjerer og berører deg.

Heidi Nylund

23. september 2022

Eiker Vekst as

6

Mona Steenberg Gran – merk deg navnet! Kunnskapsrik, engasjert, varm, ekte og naturlig. Stress og hjernen vår oppleves noen ganger som et mysterie. Hva skjedde? Hvorfor er det slik? Hva kan jeg gjøre med det? Mona formidler på en måte hvor du lett kan relatere til din egen hverdag. Hun synliggjør virkeligheten med bakgrunn i forskningsbasert data. Jeg har vært så heldig å få høre Mona snakke om hjernen og stress flere ganger i ulike settinger, både i jobbsammenheng og i private coachingtimer. Fyrtårnet har blitt en følgesvenn, det er raskt å sjekke inn når dagen føles litt grå eller det koker. Være bevisst og endre på det jeg kan, slik at dagen blir bedre. Være tilstede – tilstedeværelse akkurat her og nå – så lett, men så vanskelig. Takket være Mona er jeg blitt mer bevisst og «sjekker inn», legger det som har vært til side og det som kommer på pause. Er tilstede, her og nå. Jeg tror temaene hun prater om blir viktigere og viktigere i en verden som preges av hurtighet og prestasjoner, både som privatperson og i jobbsammenheng.Anbefales på det sterkeste.

Nina Fjeldhaug

23. september 2022

ISPIRIT AS

6

Mona brenner for det hun formidler og hun utstråler engasjement og høy kompetanse rundt temaene hun snakker om: forståelse av hjernen, mental trening, stressmestring, tilstand og arbeidsglede. Hun har en unik evne til å berøre dypt og skape gjenkjennelse og opplevelser du husker og tar med videre. Fyrtårnet og enkle og gratis verktøy som praktisk kan brukes rett etter foredraget gir masse verdi!

Dag Lindseth Andersen

23. september 2022

Bedriftskonsulenten

6

Jeg har sett og hørt Mona ved flere anledninger og tenker at hennes foredrag gir en umiddelbar følelse av økt fokus, ro og tro på egen mestring. Anbefales for alle som ønsker å løfte seg selv noen hakk og samtidig inspirere egne medarbeidere ved å gi virksomheten en felles plattform for egenutvikling.

Julie Zetterstrøm

21. september 2022

IndyKite

6

Mona Steenberg Gran engasjerer og berører med sin kunnskap og sitt vesen. Jeg har vært på et par foredrag i regi av min gamle arbeidsgiver. For meg har det uten tvil vært et par av de beste foredragene jeg har hørt på. Hun tar opp høyaktuelle temaer på en veldig god måte og man får i tillegg med seg noen verdifulle verktøy i verktøykassa. Kan absolutt anbefales.
Terningskast 6.

Turid Steenberg

20. september 2022

Økonomibistand Regnskap AS

6

Jeg var så heldig å oppleve Mona og hennes Fyrtårn i min tid hos Bergans of Norway. Hun engasjerte hele bedriften en gang i uken i 8 uker i et stressmestirngskurs. Dette er jeg dypt takknemlig og glad for at min arbeidsplass på denne tiden, investerte i et kurs om Mindfullness og trening av hjernen på et høyt nivå. Mona trollbandt og lærte oss og meg en helt ny måte å møte hverdagen, stress, jobb, kolleger og ikke minst meg selv på. Jeg ble hekta, og har fulgt Mona vidre på online kurs, Kajabi app og ikke minst på vakre Sandviken. Mona har et nydelig sted for tilstedeværelse, gode samtaler og fysisk utfoldelse på alle plan i Sandviken. Sandviken ligger vakkert til ved sjøen, skogen og har til og med en sandwollyballbane, hvor kult er ikke det. Mona er lett å prate med og god på å møte deg på en fin måte. Mona evner å få folk til å lytte samtidig som hun ser deg. Mona er ekte og lett å følge på foredrag, og som i praten en til en. Anbefaler Mona og hennes kurs og foredrag. Jeg har vokst masse takket være hennes inspirasjon og ikke minst Fyrtårnet. Tusen takk Mona for alt du har lært meg om meg selv.

Cecilie Røisli

20. september 2022

Gulskogen senter

6

Jeg har gått på flere kurs hos Mona de siste årene. Det har gitt meg mange gode verktøy både i jobb og privat. Fyrtårnet bruker jeg daglig, det er enkelt å ta en sjekk «hvor du er» på kort og lang sikt. Mona en veldig god formidler og har stor kunnskap om det hun snakker om. Vil absolutt anbefale foredrag av Mona og ikke minst kurs på Sandviken, i vakre omgivelser med god atmosfære. Det har vært både lærerikt og givende å være hos Mona. Jeg gir henne mine største anbefalinger for viktig og fornuftig påfyll som vi alle har godt av.

Heidi Rørdam Bergersen

19. september 2022

Kongsberg Maritime

6

Jeg opplevde Mona Stenberg Gran første gang på et foredrag for Industrien og Handelsstanden i Kongsberg. Salen var fullstappet av forventningsfulle deltakere. Mona fenglset hele forsamlingen fra første sekund. Hun snakket om relvante og høyaktuelle tema knyttet til stressmestring og arbeidsglede, og fikk alle deltakerne til å engasjere seg i enkle øvelser og teknikker. Siden har jeg fulgt Mona i forskjellige sammenhenger der hun alltid briljerer med ny kunnskap basert på siste forskning, dybde indformasjon, nye vinklinger, egne erfaringer og historier som hun formidler på en meget behagelig og tillitsvekkende måte. Hun inspirerer meg til å bruke kunnskapen aktivt slik at jeg opplever en forskjell i egen hverdag.

Marte Roa Syvertsen

19. september 2022

Vestre Viken HF

6

Mona Steenberg Gran er en engasjert formidler som berører sitt publikum. Hun har en tilstedeværelse som er det beste eksempel på det hun formidler, nemlig tilstedeværelse og fokus på det betydningsfulle i livet. Anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS