Nicholas Lund

Film- og eventprodusent

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nicholas Lund

Forsinket ute med å booke konferansier, og trenger noen som bare kan røske med seg håndbagasjen, dra til dere på flekken og levere et sykt kult opplegg med masse humor og energi? Da er jeg rette personen. Selvfølgelig stiller jeg opp på planlagt arrangement, men nå vet dere hvem dere skal ringe når det trengs noe fort. Med erfaring fra event-, film- og musikkbransjen har jeg gjort det til mitt ekspertområde å gå opp på scenen og levere et underholdende show. Jeg har en særegen østlandsstemme som passer vel så bra på scenen, som bak en mikrofon i voiceover-format. Med på kjøpet lager jeg ofte en underholdende film, hvor jeg har plukket ut noe fra et tema som omhandler bedriften – eller sted og situasjon. Med min «Run and Gun»-produksjon får dere ikke bare en super konferansier – dere får jaggu meg en film på kjøpet også. For godt til å være sant? Ta kontakt!

Foredrag med Nicholas Lund

Energi-konferansier

Trengs det noe for å sprite opp arrangementet? Jeg leverer proft og med kvalitet. Fokuset er å skape god stemning blant publikum. Jeg leverer óg 1 stk. film som er laget spesifikt for kunden og gjestene. Dette er inkludert i prisen.

Nicholas Lund har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS