Nils og Ronny

Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen

Inspiratorer, kjent fra ”Walkabout”

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen

Nils & Ronny er barndomskameratene som møttes tilfeldig på Aker Brygge etter mange år, endte opp på nachspiel hjemme hos Nils, og dagen etter sa opp jobbene sine, lånte penger i banken, satset alt og reiste ut i verden for å finne opp ”Reise-TV” på nytt. Og det klarte de. ”Walkabout” ble en kjempesuksess på NRK. 99 land og 9 Gullrute-nominasjoner senere har de, gjennom varme, ekte og fengslende møter med mennesker verden over, ofte i land hvor reiserådet sier ”FOR GUDS SKYLD, IKKE REIS HIT!”, klart det de sa de skulle; Vise at verden tross alt er bedre enn sitt rykte. Gutta har i mange år begeistret TV-seere med sine opplevelse fra hele verden. Fra slummen i Manila til Check-points på Vestbredden, fra leire i Somalia til jungelen i Colombia, disse gutta har «reist langt og sett mye».

Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen

Et umulig prosjekt - Om det å sette seg hårete mål, og lykkes

For mange år siden møtte Nils & Ronny ei lærerinne i en liten landsby på Fillippinene. Hun spør om de kan sende skolen noen engelske bøker, noe de selvfølgelig glemmer. 20 år etterpå er det på tide å gjøre opp regninga, og de bestemmer seg for å bygge et romersk bibliotek til ungene i den veiløse landsbyen. På 7 døgn. Av alle prosjekter og påfunn de har klart å komme opp med på TV, er dette uten tvil det mest forrykte og uforutsigbare. Foredraget "Et umulig prosjekt" er perfekt for store og små grupper som vil tilbringe en time hensatt i en verden så langt fra deres egen hverdag det er mulig å komme. Enten du er sjef eller ansatt, selger eller kunde, vil du kunne hente inspirasjon og refleksjon gjennom den livsgleden, varmen og humoren som oppstår disse syv døgnene i landsbyen. Nils & Ronny evner som få andre å bevege seg i spennet mellom latter og tårer, og gir publikum noe å snakke sammen om lenge etter at gutta har gått av scenen.

Veien blir til HVIS du går - Et inspirasjonsforedrag

Etter et nachspiel i 1997 bestemmer Nils & Ronny seg for å si opp jobben, låne penger og kameraer, og reise ut i verden for å finne opp "reise-TV" genren på nytt. Hvordan la jakten på egenopplevelsen styre mye av valgene, profesjonelt men også privat? Hva skal til for å forsere hindre og omsette drømmer til handling og resultater? Mange ser problemer og utfordringer og mener å ha løsningene, men hvordan komme dit at man rett og slett "bare GJØR det"?. "Veien blir til HVIS du går" er et foredrag utenom det vanlige, som kan gi tro på at det er mulig å bryte ut av vanetenkningens tvangstrøye og til å søke arbeidsglede og magi i jobb og hverdag. Med humor og fortellerglede gir Nils & Ronny sitt publikum en time som vil motivere til å tenke nytt og annerledes, enten du er sjef, ansatt, selger eller kunde, eller rett og slett bare trenger å få inspirasjon til å gjøre det du alltid har drømt om å gjøre. Foredraget treffer salgsteamet like godt som ledergruppa, og går like rett hjem hos den frivillige organisasjonens julebord som på departementets sommeravslutning.

"Kulturforståelse - de gode møtene"

Hvordan en bil med 700 hk, røyking av filtersigaretter, fortæring av en trafikkdrept grevling og bunad som reiseantrekk i et av verdens farligste land kan gi de aller beste møtene med folk. Nils & Ronny har i 20 år reist i ukjente kulturer, og stort sett klart å vende levende hjem hver gang. Men, man må ikke alltid reise kloden rundt for å møte på kulturelle utfordringer, ofte behøver du ikke gå mer enn én etasje ned på jobben for å møte andre avdelinger innenfor samme bedrift som krever relativt avansert kulturhåndtering. Foredraget bidrar til å forsterke forståelsen og opplevelsen av det å ha en bedriftskultur, og lage de gode møtene mellom mennesker i og utenfor jobben. Hva kan JEG gjøre, hva kan jeg bidra med for å skape et gode steder å være og virke. Som alltid formidles budskapet med humor og innlevelse, og foredraget passer utmerket til deg som ser etter en time i krysningspunktet mellom faglig innhold og underholdning.

Verden. Er den bedre enn sitt rykte?

Nils & Ronny reiser alene, uten TV-team, ja, helt uten sikkerhetsnett. De har reist gjennom Colombia i bunad, med ei inkontinent geit i baksetet, fraktet kunst ut av Gazas smugler-tunneler, kjørt racerbil gjennom de mest beryktede områdene i Mexico og laget dansefilm i verdens mest beryktede slum. Blant svært mye annet. Selv snakker de om å inneha "Hønefoss-kompetanse" når det gjelder å komme nær folk ute i verden. Hvor det å være jordnær, tørre å gi av seg selv, møte folk i øyehøyde, uansett om det er presidentfrua eller han som lever på ei søpledynge. Foredraget passer svært godt til de som ønsker seg en opplevelse som både motiverer og inspirerer, det er fengslende, lattervekkende og til ettertanke. Nils & Ronny evner som få andre å bevege seg i spennet mellom latter og tårer, og gir publikum noe å snakke sammen om lenge etter at gutta har gått av scenen.

2023 © Talerlisten AS