Talerlisten
Nina Furu

Nina Furu

Kursleder, forfatter, netthode

Pris / 45 min

Kr 25 000,-

Beskrivelse

Nina Furu er en veteran innen digital markedsføring og kommunikasjon i Norge. Opprinnelig var Nina nettredaktør i en rekke magasiner som DET NYE, Foreldre & Barn, med flere – og redaktør for portalsatsningen i Orkla Media. Hun har vært seniorrådgiver i kommunikasjonshus i flere år, og har deltatt i en rekke av landets største webprosjekter. Nina rådgir flere større bedrifter og etater, og har skrevet flere av fagbøkene som brukes om web og sosiale medier på norske høyskoler. I dag er hun partner i Webgruppen, som er størst i Norge på kursing av profesjonelle nettredaktører og digitale markedsførere.

Foredrag

Salg og markedsføring på nett

Innføring i hvordan digital markedsføring fungerer, og hvilke sentrale grep det er viktig å ta for Google, Facebook og andre kanaler.

Slik blir du mer synlig på Google

Innføring i hvordan Google funger og hva som skal til for å få gode oppføringer på Google uten å betale for det.

Sosiale medier

Oversikt over hvilke sosiale medier som det er verd å vurdere, hvilke kanaler som egner seg til hva og hvordan bedrifter kan bruke de forskjellige sosiale mediene til å øke markedseffekten på nett.

Content Marketing

Hva er content marketing, hvilke forskjellige tiltak inngår i dette begrepet, og hvordan kan ditt firma utnytte de forskjellige formene for innholdsmarkedsføring/content marketing til å selge mer på nett?

Innføring i Google Analytics

Innføring i hvordan webanalyse-verktøyet Google Analytics fungerer og gjennomgang av de mest sentrale standardrapportene.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Nina Furu har 13 vurderinger

Trine Linskov

14. desember 2016

6

SjekkPunkt Norge as

Nina er en veldig bra foredragsholder tydelig og konkret på de emnene vi ønsket å belyse. Foredraget var supert tilpasset våre behov og vår store gruppe. Tilbakemeldingene er udelt positive.

Bernt Jæger

2. november 2016

6

Haugesundregionens Næringsforening

Vi hadde gleden av å ha Nina Furu som kursholder under vår Markedsføringsdag i 2016. Konferansen hadde 190 deltakere fra vår region med markedsansvar. Første del av konferansen var et kurs, der Nina snakket om emnene «Hvordan treffe med din digitale markedsføring» og «Hvordan måle at du treffer med dine tiltak». Begge oppgavene løste hun på en utmerket måte med konkrete eksempler og gode råd til deltakerne. I etterkant av konferansen sendte vi ut en evaluering til deltakerne. Nina Furu fikk best score av samtlige 9 foredragsholdere denne dagen, og fikk et snitt på hele 5,3 (skala fra 1-6) Det sier sitt!
http://hninfo.no/nina-furu-toppet-mf-dagen/

Per-Erik Skramstad

26. oktober 2016

5

Webkommunikasjon.no

Jeg har vært på en rekke av Nina Furus kurs. Hun er en strukturert, faglig meget sterk og dessuten svært engasjerende foredragsholder. Hun snakker med stor autoritet og er også en god lytter. Anbefales varmt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS