Nina Furu

Kursleder, forfatter, netthode

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nina Furu

Nina Furu er en veteran innen digital markedsføring og kommunikasjon i Norge. Opprinnelig var Nina nettredaktør i en rekke magasiner som DET NYE, Foreldre & Barn, med flere – og redaktør for portalsatsningen i Orkla Media. Hun har vært seniorrådgiver i kommunikasjonshus i flere år, og har deltatt i en rekke av landets største webprosjekter. Nina rådgir flere større bedrifter og etater, og har skrevet flere av fagbøkene som brukes om web og sosiale medier på norske høyskoler. I dag er hun partner i Webgruppen, som er størst i Norge på kursing av profesjonelle nettredaktører og digitale markedsførere.

Foredrag med Nina Furu

Praktisk digital strategi

Innføring i hvordan digital markedsføring fungerer, og hvilke sentrale grep det er viktig å ta for Google, Facebook og andre kanaler. Enkel og oversiktlig modell medfølger.

Magiske ord

Triggerord, søkeord, handlingsutløsende ord ... Ord skaper verdi på nett, og forskjellen er himmelvid på riktige og gale ordvalg! Lær å velge de "magiske" ordene og å bruke dem riktig på nett.

Slik får du gratis trafikk fra Google

Innføring i hvordan Google funger og hva som skal til for å få gode oppføringer på Google uten å betale for det.

Strategi for Sosiale medier

Oversikt over hvilke sosiale medier som det er verd å benytte, hvilke kanaler som egner seg til hva og hvordan bedrifter kan bruke de forskjellige sosiale mediene til å øke markedseffekten på nett.

Content Marketing

Hva er content marketing, hvilke forskjellige tiltak inngår i dette begrepet, og hvordan kan ditt firma utnytte de forskjellige formene for innholdsmarkedsføring/content marketing til å selge mer på nett?

Nina Furu har 14 vurderinger

Kjersti Eilertsen

30. mai 2022

Riksteatret

6

Nina engasjerer og er en svært dyktig formidler. I foredraget «Magiske ord» lærer man konkrete tips og triks for vellykket digital kommunikasjon, som man kan overføre til egen bedrift. Anbefales!

Trine Linskov

14. desember 2016

SjekkPunkt Norge as

6

Nina er en veldig bra foredragsholder tydelig og konkret på de emnene vi ønsket å belyse. Foredraget var supert tilpasset våre behov og vår store gruppe. Tilbakemeldingene er udelt positive.

Bernt Jæger

2. november 2016

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi hadde gleden av å ha Nina Furu som kursholder under vår Markedsføringsdag i 2016. Konferansen hadde 190 deltakere fra vår region med markedsansvar. Første del av konferansen var et kurs, der Nina snakket om emnene «Hvordan treffe med din digitale markedsføring» og «Hvordan måle at du treffer med dine tiltak». Begge oppgavene løste hun på en utmerket måte med konkrete eksempler og gode råd til deltakerne. I etterkant av konferansen sendte vi ut en evaluering til deltakerne. Nina Furu fikk best score av samtlige 9 foredragsholdere denne dagen, og fikk et snitt på hele 5,3 (skala fra 1-6) Det sier sitt!
http://hninfo.no/nina-furu-toppet-mf-dagen/

Per-Erik Skramstad

26. oktober 2016

Webkommunikasjon.no

5

Jeg har vært på en rekke av Nina Furus kurs. Hun er en strukturert, faglig meget sterk og dessuten svært engasjerende foredragsholder. Hun snakker med stor autoritet og er også en god lytter. Anbefales varmt.

Bård Lerberg

26. oktober 2016

Bisnode

6

Nina er en superbra foredragsholder som alltid leverer varene. Hun er alltid oppdatert om det siste innen sine fagområder og hennes foredrag gir tilhørerne stor nytteverdi. Og hun snakker et språk som alle forstår. Det er masse å lære av hennes foredrag. Anbefales på det sterkeste!

Birgitta Vikström

26. oktober 2016

Kvinner i Business

6

Kvinner i Business er en organisasjon for kvinnelige næringsdrivende og ledere. Vi har brukt Nina i to sammenhenger i 2016: Dels for et foredrag «Markedsfør deg bedre på nett» dels for en 6-timers workshop «Effektiv markedsføring av ditt produkt eller tjeneste på nett». Fokus har vært på synlighet på Google og markedsføring via Facebook. Begge arrangementene har vært meget populære blant våre medlemmer og har fått topp tilbakemeldinger, terningkast 5 og 6.

Christina Wahlberg

26. oktober 2016

Microsoft Norge AS

6

Vi har brukt Nina ved to anledninger for å snakke om digital markedsføring mot vårt forhandlerapparat. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Nina er en engasjerende foredragsholder, som bruker konkrete eksempler som publikum lett kan relatere til. Vi er veldig fornøyde med Nina og kommer garantert til å bruke henne igjen.

Nina Wichman Stokka

26. oktober 2016

Directmarketing Invest AS

6

Jeg har vært på en rekke kurs hos Nina Furu i Webgruppen, både dagskurs og mer omfattende sertifiseringskurs i digital markedsføring fra Digital Marketing Institute, samt nettredaktørskolen. Nina er utrolig flink til å eksemplifisere alt hun snakker om, og presenterer stoffet på en måte som gjør det lett å skjønne hva hun snakker om. Hun presenterer stoffet på en konkret, nøye og oversiktlig måte, og sørger for at alle henger med. I tillegg sper hun ofte på med en liten dose humor, som gjør det kjempegøy å høre på henne. Jeg kan absolutt anbefale henne som kursleder!

Verene Sundberg Koller

26. oktober 2016

Spinn Media

6

Nina holder alltid foredrag med svært høy kvalitet. Hun har bred og lang erfaring som gjør henne i stand til å sette seg inn i et vidt spekter av problemstillinger – og komme med praktiske tips og forslag til løsninger. Man går aldri fra et foredrag med Nina uten å ha lært noe nytt som man kan begynne å bruke i samme øyeblikk.

Robert Holm

26. oktober 2016

Brønnøysundregistrene

5

Vi leide inn Nina til et bedriftsinternt kurs over 3 dager. Hun kjørte da en tilpasset versjon av Webgruppens anerkjente nettredaktørskole. Dette var mitt i blinken for oss, og kan anbefales for både erfarne og andre som står litt sånn i startgropen og skal bygge opp et levende nettredaksjonsmiljø.

Dorte Birch

26. oktober 2016

Informasjonskontoret for folkehøgskolen

6

Vi har brukt Nina Furu i mange sammenhenger og vi får alltid svært gode tilbakemeldinger og vurderinger på hennes foredrag. Nina Furu er engasjert, levende og kunnskapsrik – og så forklarer hun kompliserte problemstillinger slik at alle henger med.
Nina Furu har stort sett holdt foredrag som har vært mer eller mindre skreddersydd til vår målgruppe og hun viser en god forståelse for publikum hun prater til. Hun er også behagelig å samarbeide med i forkant av foredrag.
Jeg kan anbefale Nina Furu på det varmeste.

Cecilie Kjensli

26. oktober 2016

Cpunktet.no

6

Jeg har vært på mange kurs hos Nina Furu, og jeg digger henne fordi hun er kunnskapsdyktig og god på formidling. Har lært masse! 🙂

Kenneth Eriksen

26. oktober 2016

INMA

6

Det finnes ingen bedre kursholder enn Nina Furu, og jeg har opplevd mange kursholdere og foredragsholdere.Du får alltid konkrete tips. Alle de store linjene blir dratt ned til det konkrete som du kan bruke på jobb dagen etter. I tillegg så blir du inspirert! Nina har klart å overbevise meg om sammenhenger jeg ikke trodde på fra før og har fått med til å revurdere mange faglige standpunkt underveis. Så har jeg jo også hatt gleden av å oppleve Nina som kursholder, diskusjonspartner og tidligere også som kollega. Nina er en garantert suksess på kurs.

Raymond Limstrand Jakobsen

26. oktober 2016

Visit Bodø

6

Vi brukte Nina ved to anledninger til vår kursrekke #smartpånett, som er en rekke av 5 kurs for bedrifter og organisasjoner i Bodø og Salten. Våre tilbakemeldinger fra deltakere er utelukkende positive. Konkret, håndterbart, oversiktlig, og nyttig er beskrivende ord.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS