Nina Furu

Nett-entusiast, markedsfører, kursleder og forfatter

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nina Furu

Nina Furu har evnen til å forklare kompliserte emner på en enkel, forståelig og inspirerende måte, også for tilhørere som ikke har kunnskap i feltet fra før. Hun trekker på dyp faglig kompetanse om digital markedsføring og -kommunikasjon, og over 25 års erfaring med markedsføring og kommunikasjon på nettsider, Google, sosiale medier, e-post og andre digitale flater. Nina har lært opp tusenvis av norske markedsførere og kommunikatører i praktiske digitale ferdigheter, som å lage innhold som rangerer godt på Google, lage fengende poster til sosiale medier, skrive selgende e-poster, videreutvikle egne nettsider og mye mer. Hun formidler sin kompetanse gjennom kortere og lengre foredrag, åpne og bedriftsinterne kurs, e-læring og en rekke fagbøker. Nina har hele veien ligget i forkant av utviklingen, og brenner for tiden mest for hvordan ChatGPT og annen kunstig intelligens kan effektivisere innholdsarbeidet i norske virksomheter. Hun arbeider også med nye teorier om mikrobudskap og mikrokommunikasjon.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nina Furu

Lag innhold med ChatGPT og AI

Tips og triks til hvordan kunstig intelligens kan effektivisere produksjonen av innhold på nett.

Skriv godt for Google

Konkrete tips som hjelper alle som skriver for nett å tilpasse tekster og oppsett slik at de får best mulig gratis synlighet på Google.

Lag bedre SoMe-innhold med ERA-metoden

Praktisk metode som hjelper innholds- og kommunikasjonsfolk til å lage mer effektive poster i sosiale medier.

Skriv godt for nett

Praktisk foredrag/kurs for alle som skriver tekster til nettsider og/eller intranett. Praktiske tips og triks for å lage gode webtekster.

Forstå din nettside

Praktisk og konkret innføring i webanalyse med Google Analytics 4.

2024 © Talerlisten AS