Nina Sandli

Mental trener, biolog, bistand

Fra kr 12.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nina Sandli

Gjennom ærlige eksempler fra en rik livserfaring, som spenner fra en meningsfull karriere i FN til meningsløse dager med depresjon, introduserer Nina Sandli en effektiv mentaltrening som vil skape et arbeidsmiljø der naturlig løsningsorientering, klar kommunikasjon, og naturlig respekt og forståelse for hverandre blir det som nærer møter, prosjekter, oppgaver og relasjoner. Hvis du har medarbeidere som skal til utlandet eller nettopp har kommet hjem, vil Ninas unike evne til å formidle kultursjokket ved plutselig å befinne seg i en flyktningeleir i Afrika til det like store sjokket det var å flytte hjem til Norge og møte ensomhet og depresjon i en liten leilighet i Oslo, være givende. Nina er en entusiastisk og kunnskapsrik foredragsholder som har holdt mange foredrag i inn- og utland, blant annet på Litteraturhuset i Oslo. Hun har en slående tilstedeværelse, enten hun snakker til en stor eller liten forsamling, og hun er dyktig til å tilpasse sine foredrag til anledningen.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Nina Sandli

Den utbrente FN-arbeideren – kontrastenes kraft

Foredraget fokuserer på hvordan det er mulig å bearbeide posttraumatisk stress og depresjon til viktige ressurser. Ninas historie om den sterke kontrasten fra å være en entusiastisk FN-arbeider med lederansvar i frontlinjen av store nødhjelpsoperasjoner i Afrika, til en hverdag der det å åpne eposten var en stor påkjenning, vil berøre deg. Minnene fra møter med mennesker i ubeskrivelig fattigdom, som de fleste bare ser på TV, ble vanskelig å håndtere når hun etter mange år flyttet hjem.

Kultursjokk – overgangsfaser som en ressurs

Foredraget er perfekt for grupper som skal på utenlandsoppdrag og/eller kommer hjem fra utenlandsoppdrag, men kan også tilpasses generelt for grupper i overgangsfaser. I dette sterke foredraget deler Nina ærlig om kultursjokket ved plutselig å være midt oppi ubeskrivelig fattigdom i Etiopia som FN-ansatt, til mange år senere befinne seg i en liten leilighet i Oslo sentrum og oppleve et annerledes kultursjokk i møte med det norske samfunnet og jakten på å finne sin rolle igjen.

Mental trening – blomstrende arbeidsmiljø

Nina introduserer en mental trening der nedbrytende mønstre gradvis forsvinner og erstattes av en naturlig løsningsorientering. Du kan se på sinnet ditt som en mental muskel der nøkkelen til mental styrke er repetisjon gjennom enkle øvelser. Foredraget vil inspirere til bedre samarbeid, klarere kommunikasjon og økt arbeidsglede. Vanen med å fokusere på sammenlignelser forsvinner, og du vil glede deg over å bidra til et arbeidsmiljø der naturlig respekt og forståelse for hverandre står i sentrum.

Mental helse – omfavn de naturlige skiftene

I dette sterke foredraget forteller Nina ærlig om veien ut av utbrenthet og depresjon gjennom en mental trening. Like uanstrengt som været skifter fra snøstorm til sol, skifter dine indre sinnsstemninger. Du blir introdusert til et enkelt verktøy og tatt med på en reise der du ser at livets opp- og nedturer er naturlige skiftninger, og at smerten ligger i å gjøre motstand mot disse naturlige skiftene. Som mental trener støtter Nina mennesker over hele verden, individuelt og i grupper.

Mental trening – en gullgruve i møte med stress

Etter mange år i FN med høyt arbeidspress, opplevde Nina en periode med utbrenthet. Du blir introdusert til et enkelt verktøy til å trene opp din tilgang til en naturlig avslapning som er like mye tilstede på en dag med mange oppgaver og mange mennesker å forholde deg til, som en stille dag hjemme. Gjennom berørende eksempler fra eget liv blir du inspirert til å se at stress ikke lenger trenger å overvelde deg, men kan bidra til en viktig livsendring for deg og din arbeidsplass.

2024 © Talerlisten AS