Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute Aas Askheim

Markedsføringsekspert og rådgiver i Opinion

Fra kr 14.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute Aas Askheim holder foredrag om forbrukertrender, markedsføring og merkevarer. Han er seniorrådgiver og partner hos Opinion, et av Norges ledende analysebyråer. Ola Gaute har jobbet med analyse og rådgivning siden 1990, og er særlig opptatt av merkevarer, forbrukertrender, innovasjon og kommunikasjon som (mis)lykkes. Han har utdanning fra Hærens Krigsskole og IFM, og har jobbet i analysebyråer, TV2, reklamebyrå og trendanalysebyrå (Bengal Consulting) som han var med å starte. Ola Gaute underviser på Westerdals og spiller gitar og synger i David Bowie-tribute bandet «Major Tom and the Ground Controllers».

Foredrag med Ola Gaute Aas Askheim

Raskere, sterkere, smartere

Et foredrag om morgendagens krevende kunder som ikke tar til takke med hva som helst, og hvordan offensive markedsførere lykkes i dette lunefulle landskapet.

Ola Gaute Aas Askheim har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS