Olaf Thommessen

Olaf Thommessen

Direktør for Samfunnskontakt og bærekraftig forretningsutvikling i HRP

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Olaf Thommessen

Olaf Thommessen er en velkjent skikkelse i norsk samfunnsliv. Som tidligere fremtredende politiker, serie-entreprenør med både sosiale og forretningsmessige formål og leder av nasjonale og internasjonale bedrifter og organisasjoner. Hans skråblikk på samfunnsutvikling, næringsliv og fremtiden har vist seg mange ganger å være gyldige og underholdende. Det har av og til stormet rundt hans drivende engasjement og han deler villig på ulike erfaringer fra media og krisehåndtering. Han sper gjerne på med personlige historier og møter med verdenskjente ledere fra både kultur, næringsliv og politikk. Også hans livstruende sykdom og veien tilbake er et tema mange etterspør.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Olaf Thommessen

Politisk skråblikk på aktuelle begivenheter

Dette er et foredrag som tar pulsen på dagsaktuelle hendelser og skreddersys deretter. Olaf deler av sin kunnskap bak kulissene i politikk, næringsliv og med media. Typisk kunne han kommentert spillet rundt SSB, #mettoo i politikken, statsbudsjettet, valget osv.

Bærekraft som forretningsdriver

Hvordan man enn snur og vender på det er ikke dagens forbruk bærekraftig. Innen 2040 vil vi trenge 1,5 verdener til. Dette skaper nye behov og forretningsmuligheter. Noen av dem er basert på nye politiske rammebetingelser. Andre ikke. Olaf går gjennom den sterke tidevannsbølgen av bærekraft som den viktigste driveren til forretningsutvikling.

Veien tilbake

Etter å ha nær omkommet etter en hjerneblødning med påfølgende offentlig skillsmisse og politisk skittentøysvask, forteller Olaf om veien tilbake og hva han lærte.

Mediehåndtering i storm og godvær

Olaf har vært en velkjent medieskikkelse og vet hva det vil si å gå fra frisk pust til dårlig ånde. Han omtales like ofte som omstridt som engasjert. Her deler han av sine erfaringer i krisehåndtering og mediehåndtering generelt.

Om fremtiden vet vi ingenting, annet enn at den er her. Nå!

Her kombinerer Olaf sine tanker om bærekraft med digitalisering og disruptive forretningsmodeller.

2024 © Talerlisten AS