Ronny Berg og Olav Brekke Mathisen

«Den jævla naboen» med Olav Brekke og Ronny Berg

Foredrag om Norges villeste nabokrangler

NOK 30.000,- per time

Send forespørsel

Om «Den jævla naboen» med Olav Brekke og Ronny Berg

I arbeidet med bestselgeren «Den Jævla Naboen» har forfatterne Ronny Berg og Olav Brekke møtt noen av Norges sinteste mennesker: «Jeg hater den gale kjerringa», forteller Sandefjordskvinnen Marina Enoksen om naboen sin. «Spørsmålene dine er så barnslige at de hører hjemme i venninegjengen til Tina og Bettina — Get yourself a life!» sa milliardær Øystein Stray Spetalen da journalistene begynte å grave i nabokonfliktene hans. Gjennom video, lyd og bilder får du en innside-fortelling om kranglene til landets rikeste og hvordan de skiller seg fra kranglene på østkanten. Du får også høre om hvilke metoder nordmenn bruker for å plage naboen sin: Stirring, gift og elektrisk støt er stikkord. I tillegg til å møte menneskene bak noen av Norges villeste nabokrangler, får du lære om de psykologiske mekanismene som driver dem – og hvordan de ligner mistenkelig på konfliktene på arbeidsplassen din.

Foredrag

Den jævla naboen

Et morsomt og fascinerende foredrag om Norges galeste nabokrangler — og de psykologiske mekanismene som driver stadig flere nordmenn til yttergrensene. «Jeg hater den gale kjerringa», forteller sandefjordkvinnen Marina Enoksen om naboen sin. «Jeg kommer aldri til å tillate angrep på mine demokratiske rettigheter», sier milliardær Øystein Stray Spetalen. Et foredrag som passer godt som et underholdene brekk i et fagseminar eller som oppspill til kveldens sosiale program.

Det norske sinnet

Hva kan Norges mest spektakulære nabokrangler lære oss om hvordan vi unngår å havne i konflikter på jobben, krangle med partneren eller bli illsinte i biltrafikken? Under arbeidet med bestselgeren «Den Jævla Naboen», lærte foredragsholderne noe om den nye, norske mentaliteten. Med innspill fra fagfolk som psykolog Sissel Gran, biologiprofessor Dag O. Hessen og flere av landets ledende eksperter, forteller foredragsholderne om hvorfor nordmannen er blitt så sint, og hva du kan gjøre med det.

Se video av «Den jævla naboen» med Olav Brekke og Ronny Berg

2018 © Talerlisten AS