Olav Schewe

Forfatter og forsker innen læring og produktivitet

Fra kr 21.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Olav Schewe

Olav Schewe er ekspert på læring og produktivitet, internasjonal bestselgende forfatter og forsker. Hans bøker om effektiv læring er blant Norges mest solgte, oversatt til 22 språk og pensum på flere universiteter, inkludert Harvard University. Hans siste bok, Superhjernen, er skrevet med New York Times bestselgende forfatter Dr. Barbara Oakley og ble nominert til Brageprisen i 2020.

Olav er opprinnelig utdannet økonom fra NHH og Oxford og har tidligere jobbet i Oslo og Singapore for selskaper som EY, Statkraft, Hydro og DNV. Som doktorgradsforsker ved Universitetet i Oxford og medlem av Harvard University sin Next Level Lab fokuserer han på hvordan man kan hjelpe andre til å bruke hjernen bedre så de kan lære mer og oppnå bedre resultater.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Olav Schewe

Produktiv og fokusert på jobb

Menneskehjernen er vårt viktigste verktøy i hverdagen, men hvordan kan vi få mest mulig ut av den? Takket være nevrovitenskap og psykologi vet vi nå mye mer om hvordan hjernen fungerer og hva vi kan gjøre for å lære nye ferdigheter raskere, få bedre fokus, innovere mer effektivt eller øke trivsel og motivasjon. I dette foredraget får deltakerne fascinerende innsikt og teknikker som de kan ta i bruk umiddelbart for å bli mer produktive på jobb.

AI er her – Hvordan ligge et hode foran

Kunstig intelligens (AI) griper inn i alles arbeidshverdag. Hvordan endrer AI jobbene og hvilke fordeler har menneskehjernen i møte med AI? Og hva kan ansatte gjøre for å tilpasse seg den nye virkeligheten og ligge et hode foran? Basert på forskning om teknologi, AI og nevrovitenskap får deltakerne et fascinerende foredrag som inkluderer konkrete verktøy de kan ta i bruk umiddelbart.

Hvordan lære effektivt med studieteknikk

Å lykkes som elev og student handler ikke bare om å være smart. Faktisk mener psykologer nå at så mye som 70% av det vi lærer skyldes studieteknikk og motivasjon. I dette kurset får elever og studenter en grundig innføring i hva som skjer i hjernen når de lærer og en rekke strategier de kan bruke for å lære effektivt.

2024 © Talerlisten AS