Olav Schewe

Læringsforsker og bestselgende forfatter

Fra kr 21.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Olav Schewe

Olav Schewe er ekspert på læring, prisnominert internasjonal bestselgende forfatter og doktorgradsforsker ved Universitetet i Oxford. Hans bøker, Superstudent og Superhjernen, er blant Norges mest solgte bøker om effektiv læring og oversatt til mer enn 20 språk. Olav brenner for å hjelpe enkeltindivider og organisasjoner med å lære bedre. I sine foredrag formidler han dyp innsikt fra psykologi og nevrovitenskap på en underholdende måte som alle forstår. For tiden forsker Olav på effektiv læring ved Universitetet i Oxford, Department of Education. Han er også utdannet økonom ved NHH med en MBA fra Universitetet i Oxford. Tidligere har han jobbet innen finans og økonomi for EY, Statkraft, Hydro og DNV.

Foredrag med Olav Schewe

Hvordan lære effektivt (for arbeidslivet)

EU har definert "lær å lære" som en av åtte kjernekompetanser og Harvard Business Review har kalt evnen til å lære det eneste bærekraftige konkurransefortrinnet. Organisasjoner som lykkes med å lære er mer lønnsomme, bedre til å omstille seg og har mer fornøyde ansatte. I dette foredraget deler Olav innsikt fra læringspsykologi og forteller hvordan ansatte kan øke egen kompetanse og produktivitet ved hjelp av kraftfulle læringsteknikker.

Hvordan lære effektivt (for elever og studenter)

Å lykkes som elev og student handler ikke bare om å være smart. Faktisk mener psykologer nå at så mye som 70% av det vi lærer skyldes studieteknikk og motivasjon. I dette foredraget viser forfatteren av Superstudent-boka, Olav Schewe, hvordan studenter og elever kan bli bedre til å lære ved hjelp av studieteknikk.

Hvordan motivere seg selv og andre

Motivasjon gir mer energi, økt tilfredshet, bedre prestasjoner og mindre stress. Men hva er egentlig motivasjon? Hvordan kan man øke den hos seg selv - og hos andre? Basert på moderne motivasjonsvitenskap presenteres et helhetlig rammeverk for å forstå motivasjon og for å skape drivkraft og engasjement hos den enkelte.

2022 © Talerlisten AS