Olav Schewe

Ekspert på læring og produktivitet

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Olav Schewe

Olav Schewe har etablert seg som en fremtredende autoritet innen læring og produktivitet, med en imponerende karriere som internasjonalt bestselgende forfatter, forsker og foredragsholder. Hans bøker om effektiv læring er ikke bare blant Norges mest solgte, men har også funnet veien til pensum på ledende universiteter, inkludert prestisjetunge institusjoner som Harvard University. Hans siste verk, «Superhjernen», co-skrevet med New York Times bestselgende forfatter Dr. Barbara Oakley, ble nominert til Brageprisen i 2020, og understreker hans betydelige bidrag til feltet. Boken er oversatt til over 20 språk.

Med en imponerende rekke internasjonale foredrag har Olav spredt sin ekspertise over flere land, inkludert USA, Kasakhstan og Spania. Hans evne til å formidle komplekse temaer på en engasjerende måte har gjort ham til et ettertraktet navn på konferanser og arrangementer verden over.

Olav’s bakgrunn som økonom fra NHH og Oxford, kombinert med hans erfaring fra ledende selskaper som EY, Statkraft, Hydro og DNV, gir ham et unikt perspektiv på hvordan man kan maksimere menneskehjernens potensial. Som doktorgradsforsker ved Universitetet i Oxford og medlem av Harvard University sin Next Level Lab, har han dykket ned i feltet for å forstå hvordan vi kan bruke hjernen bedre for å oppnå bedre resultater og lære mer effektivt.

I hans foredrag tilbyr Olav en dyptgående innsikt i hvordan nevrovitenskap og psykologi kan brukes til å forbedre produktiviteten på arbeidsplassen. Gjennom fascinerende innsikt og konkrete teknikker, gir han deltakerne verktøy de kan ta i bruk umiddelbart for å øke fokus, innovasjonsevne og motivasjon, samtidig som de lærer nye ferdigheter raskere.

Olav Schewe gir ikke bare et innblikk i hvordan hjernen fungerer, men også hvordan vi kan utnytte dens fulle potensial. Hans foredrag er en inspirerende kilde til kunnskap og praktiske verktøy som kan transformere både individuell og kollektiv ytelse.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Olav Schewe

Produktiv og fokusert på jobb

Menneskehjernen er vårt viktigste verktøy i hverdagen, men hvordan kan vi få mest mulig ut av den? Takket være nevrovitenskap og psykologi vet vi nå mye mer om hvordan hjernen fungerer og hva vi kan gjøre for å lære nye ferdigheter raskere, få bedre fokus, innovere mer effektivt eller øke trivsel og motivasjon. I dette foredraget får deltakerne fascinerende innsikt og teknikker som de kan ta i bruk umiddelbart for å bli mer produktive på jobb.

AI er her – Hvordan ligge et hode foran

Kunstig intelligens (AI) griper inn i alles arbeidshverdag. Hvordan endrer AI jobbene og hvilke fordeler har menneskehjernen i møte med AI? Og hva kan ansatte gjøre for å tilpasse seg den nye virkeligheten og ligge et hode foran? Basert på forskning om teknologi, AI og nevrovitenskap får deltakerne et fascinerende foredrag som inkluderer konkrete verktøy de kan ta i bruk umiddelbart.

Hvordan lære effektivt med studieteknikk

Å lykkes som elev og student handler ikke bare om å være smart. Faktisk mener psykologer nå at så mye som 70% av det vi lærer skyldes studieteknikk og motivasjon. I dette kurset får elever og studenter en grundig innføring i hva som skjer i hjernen når de lærer og en rekke strategier de kan bruke for å lære effektivt.

2024 © Talerlisten AS