Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Olav Schewe

Lærer andre å lære, forfatter av Superstudent

Fra 24.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Olav Schewe

Olav Schewe er forfatter og foredragsholder som er lidenskaplig opptatt av å hjelpe enkeltindivider og organisasjoner med å lære effektivt. Olav har forsket på lærevaner og motivasjon, og hans bok, Superstudent, er en internasjonal bestselger oversatt til 18 språk. Olav har utdannet økonom ved NHH med mastergrad fra Universitetet i Oxford. Han har tidligere jobbet innen finans og økonomi for EY, Statkraft, Hydro og for DNV GL i Singapore.

Foredrag med Olav Schewe

Hvordan lære effektivt (for arbeidslivet)

EU har definert "lær å lære" som en av åtte kjernekompetanser og Harvard Business Review har kalt evnen til å lære det eneste bærekraftige konkurransefortrinnet. Organisasjoner som lykkes med å lære er mer lønnsomme, bedre til å omstille seg og har mer fornøyde ansatte. I dette foredraget deler Olav innsikt fra læringspsykologi og forteller hvordan ansatte kan øke egen kompetanse og produktivitet ved hjelp av kraftfulle læringsteknikker.

Hvordan lære effektivt (for elever og studenter)

Å lykkes som elev og student handler ikke bare om å være smart. Faktisk mener psykologer nå at så mye som 70% av det vi lærer skyldes studieteknikk og motivasjon. I dette foredraget viser forfatteren av Superstudent-boka, Olav Schewe, hvordan studenter og elever kan bli bedre til å lære ved hjelp av studieteknikk.

Hvordan motivere seg selv og andre

Motivasjon gir mer energi, økt tilfredshet, bedre prestasjoner og mindre stress. Men hva er egentlig motivasjon? Hvordan kan man øke den hos seg selv - og hos andre? Basert på moderne motivasjonsvitenskap presenteres et helhetlig rammeverk for å forstå motivasjon og for å skape drivkraft og engasjement hos den enkelte.

Olav Schewe har 1 vurdering

Anine T. Andersen

25. november 2019

UiT- Norges arktiske universitet

6

Veldig dyktig og profesjonell foredragsholder, veldig interessant og relevant tema. Veldig god og tydelig presentasjon, trygg og rolig på «scenen». Foredraget ble holdt på engelsk som fungerte strålende, veldig godt språk og god flyt på engelsk. Anbefales til alle som er interessert i læring.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS