Talerlisten
Paal Tarjei Aasheim

Paal Tarjei Aasheim

Programleder og reklamemann | Oslo

Pris / 45 min

Kr 39 000,-

Pris / hel dag

Kr 49 000,-

Veldedighet

50% rabatt

Beskrivelse

Paal Tarjei har snart 30 års erfaring som programleder og reklamemann. Han har ledet en rekke direktesendinger, og forsøkt å være festlig på både TV2 og TV3 og NRK. Samtidig har han vært både tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør i reklamebransjen. Han har jobbet med alt fra Telia til Telenor, og Rimi til REMA. Og bidratt til å gi oss folke-favoritter som Doffen har daua og Statoil støtter morgendagens helter. Han har vunnet gull i alle tenkelige prisutdelinger; blant annet Gullfisken – TV-programmet han selv har ledet hele 10 ganger. Nå jobber han som strategisk rådgiver for de største oppdragsgiverne hos McCann, Norges største kommunikasjonshus. Og er aktuell som hjernen bak Norges mest berømte Æ. Som foredragsholder er han nesten like morsom som du hadde håpet. Og mer spissformulert og tankevekkende enn du hadde forestilt deg.

Se video av Paal Tarjei Aasheim

Foredrag

Kunsten å snakke til folk som ikke hører etter

Nå produserer vi mennesker like mye informasjon på bare to dager som fra tidenes morgen til og med år 2003! Paal Tarjei forteller hvordan du kan bruke posisjonering, retorikk og dramaturgi for å nå igjennom med akkurat ditt budskap.

Forandring fryder – IKKE!

Vi nordmenn tror vi er nyskapende, men bindersen er slett ikke en norsk oppfinnelse! Og selv om vi liker endring, er det få som har lyst til å forandre seg. Paal Tarjei forteller hvordan enkeltpersoner og organisasjoner kan skape vekst ved å bryte ut av vanetenkningens tvangstrøye.

Sammen er vi sterke!

Godt samarbeid er selvsagt lønnsomt, men det kan også være ganske slitsomt. Derfor sliter de fleste organisasjoner med å bryte ned siloene. Paal Tarjei har ledet store, tverrfaglige team i mange tiår, og vet akkurat hva som skal til for å skape et fruktbart samarbeid.

Sponsor-ship o'hoi!

Norske bedrifter bruker 4,5 milliarder på sponsing hvert eneste år; hele 25% av markedsførings-budsjettene. Allikevel er det få som husker hvem som sponser hva. Paal Tarjei forteller om sponsing som virker, med utgangspunkt i sine egne konsepter: "Statoil støtter morgendagens helter" og det helt nye "Tine gir næring til drømmene":

Talerlisten mener

Paal Tarjei er en erfaren, morsom og energisk foredragsholder. Han har full kontroll på sitt budskap, som han formidler med entusiasme og snert. En proff foredragsholder som er et trygt valg når temaet er reklame, merkevarebygging og kommunikasjon.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Paal Tarjei Aasheim har 2 vurderinger

Torgeir Johannessen

7. april 2017

JCDecaux Norge AS

6

Paal Tarjei har opp igjennom årene gitt svært verdifulle foredrag for hele salgs- og markedsavdelingen i JCDecaux. Hans erfaring med hvordan slagkraftige reklameideer jobbes frem, og ikke minst hvordan disse tas ut i egnede mediekanaler har gitt folka våre unik innsikt. Hans fremtoning, unike formuleringsevner og entertaineregenskaper gjør at alle følger med og sluker informasjonen han ønsker å formidle til oss. Jeg har alle i JCDecaux ’s mediesalgsavdeling i ryggen når jeg anbefaler Paal Tarjei på det sterkeste.

Bernt Jæger

16. mars 2017

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi har hatt gleden av å ha Paal Tarjei Aasheim engasjert som foredragsholder ved to anledninger. Først under vår Markedsføringsdag med ca. 200 deltakere, der han holdt foredraget: «Hvilken historie forteller dine historier?» ; og etter dette inviterte vi han tilbake for å holde foredraget «Kunsten til å snakke med folk som ikke hører etter». I og med at vi inviterte han tilbake er vel svaret gitt..? Vi var svært tilfreds med Paal Tarjei som foredragsholder. Formen er inspirerende og humoristisk, innholdet var relevant og lærerikt. Vi oppfatter det også som en bonus at han er en ekte og fin fyr, som det er hyggelig å ha på besøk- Anbefales varmt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS