Paal Tarjei Aasheim

Programleder og reklamemann

Fra kr 39.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paal Tarjei Aasheim

Paal Tarjei har 30 års erfaring som programleder og reklamemann. Han har ledet en rekke direktesendinger og underholdningsprogram på både NRK, TV2, TV3. Samtidig har han vært både tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør i reklamebransjen. De siste 20 årene i McCann, men nå i Maverix. Paal Tarjei har jobbet med alt fra Telia til Telenor, og Rimi til REMA. Og bidratt til å gi oss folke-favoritter som Doffen har daua og Statoil støtter morgendagens helter. Han har vunnet gull i alle tenkelige prisutdelinger; blant annet Gullfisken – TV-programmet han selv har ledet hele 10 ganger. Som foredragsholder er han nesten like morsom som du hadde håpet. Og mer spissformulert og tankevekkende enn du hadde forestilt deg.

Foredrag med Paal Tarjei Aasheim

Kunsten å snakke til folk som ikke hører etter

Nå produserer vi mennesker like mye informasjon på bare to dager som fra tidenes morgen til og med år 2003! Paal Tarjei forteller hvordan du kan bruke posisjonering, retorikk og dramaturgi for å nå igjennom med akkurat ditt budskap.

Forandring fryder – IKKE!

Vi nordmenn tror vi er nyskapende, men bindersen er slett ikke en norsk oppfinnelse! Og selv om vi liker endring, er det få som har lyst til å forandre seg. Paal Tarjei forteller hvordan enkeltpersoner og organisasjoner kan skape vekst ved å bryte ut av vanetenkningens tvangstrøye.

Sammen er vi sterke!

Godt samarbeid er selvsagt lønnsomt, men det kan også være ganske slitsomt. Derfor sliter de fleste organisasjoner med å bryte ned siloene. Paal Tarjei har ledet store, tverrfaglige team i mange tiår, og vet akkurat hva som skal til for å skape et fruktbart samarbeid.

Sponsor-ship o'hoi!

Norske bedrifter bruker 4,5 milliarder på sponsing hvert eneste år; hele 25% av markedsførings-budsjettene. Allikevel er det få som husker hvem som sponser hva. Paal Tarjei forteller om sponsing som virker, med utgangspunkt i sine egne konsepter: "Statoil støtter morgendagens helter" og det helt nye "Tine gir næring til drømmene":

Talerlisten mener

Paal Tarjei er en erfaren, morsom og energisk foredragsholder. Han har full kontroll på sitt budskap, som han formidler med entusiasme og snert. En proff foredragsholder som er et trygt valg når temaet er reklame, merkevarebygging og kommunikasjon.

Paal Tarjei Aasheim har 5 vurderinger

Kristin Dolve Larsen

19. oktober 2017

Student, Prosjektledelse kunst og kreativ næring v. Westerdals Oslo ACT

6

Jeg hadde gleden av å høre Paal Tarjei Aasheim under et studiebesøk til McCann september 2016. Aasheim imponerte meg med sitt inspirerende foredrag om der han blant annet snakket om «kunsten å snakke til folk som ikke hører etter». Aasheim taler med varme og humor, og med en formidlingsevne av de sjeldne. Anbefales på det varmeste.

Kenneth Eriksen

12. oktober 2017

INMA

6

Paal Tarjei er et fyrverkeri av humor og fag, alt etter hva du trenger. INMA har benyttet Paal Tarjei til konferanser, kurs og flere ganger som konfransier på Gulltaggens prisutdeling. Vær obs på at Paal Tarjei er profesjonell til fingerspissene og opptatt av alle viktige detaljer. Bestiller du hans tjenester, så må du være forberedt på at det kommer spørsmål i retur. Han forsikrer seg alltid om hva som forventes, hvem han skal snakke til og hva de skal sitte igjen med. Denne grundigheten gjør at han ALLTID leverer.

Nina Gade Tenvik

4. oktober 2017

Kampanje AS

6

Vi har hatt gleden av å ha Paal Tarjei som foredragsholder på flere av våre konferanser.
Paal Tarjei er en fantastisk foredrgasholder som trollbinder publikum. Han er meget kunnskapsrik og morsom på scenen og scorer alltid meget godt på tilbakemeldinger fra deltakerne. Jeg gir Paal Tarjei mine beste anbefalinger og gleder meg til å høre et nytt foredrag med ham snart!

Torgeir Johannessen

7. april 2017

JCDecaux Norge AS

6

Paal Tarjei har opp igjennom årene gitt svært verdifulle foredrag for hele salgs- og markedsavdelingen i JCDecaux. Hans erfaring med hvordan slagkraftige reklameideer jobbes frem, og ikke minst hvordan disse tas ut i egnede mediekanaler har gitt folka våre unik innsikt. Hans fremtoning, unike formuleringsevner og entertaineregenskaper gjør at alle følger med og sluker informasjonen han ønsker å formidle til oss. Jeg har alle i JCDecaux ’s mediesalgsavdeling i ryggen når jeg anbefaler Paal Tarjei på det sterkeste.

Bernt Jæger

16. mars 2017

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi har hatt gleden av å ha Paal Tarjei Aasheim engasjert som foredragsholder ved to anledninger. Først under vår Markedsføringsdag med ca. 200 deltakere, der han holdt foredraget: «Hvilken historie forteller dine historier?» ; og etter dette inviterte vi han tilbake for å holde foredraget «Kunsten til å snakke med folk som ikke hører etter». I og med at vi inviterte han tilbake er vel svaret gitt..? Vi var svært tilfreds med Paal Tarjei som foredragsholder. Formen er inspirerende og humoristisk, innholdet var relevant og lærerikt. Vi oppfatter det også som en bonus at han er en ekte og fin fyr, som det er hyggelig å ha på besøk- Anbefales varmt.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS