Paal Tarjei Aasheim

Programleder og reklamemann

Fra kr 39.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Paal Tarjei Aasheim

Paal Tarjei har 35 års erfaring som programleder og reklamemann. Han har ledet en rekke direktesendinger og underholdningsprogram på både NRK, TV2, TV3. Samtidig har han vært både tekstforfatter, kreativ leder og strategisk direktør i reklamebransjen. De siste 20 årene i McCann, men nå i Maverix. Paal Tarjei har jobbet med alt fra Telia til Telenor, og Rimi til REMA. Og bidratt til å gi oss folke-favoritter som Doffen har daua og Statoil støtter morgendagens helter.

Han har vunnet gull i alle tenkelige prisutdelinger; blant annet Gullfisken – TV-programmet han selv har ledet hele 10 ganger. Som foredragsholder er han nesten like morsom som du hadde håpet. Og mer spissformulert og tankevekkende enn du hadde forestilt deg.

Bestiller du et foredrag med Paal Tarjei Aasheim får servert et kunnskapsrikt foredrag som er både tankevekkende og humoristisk.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Paal Tarjei Aasheim

Kunsten å snakke til folk som ikke hører etter

Nå produserer vi mennesker like mye informasjon på bare to dager som fra tidenes morgen til og med år 2003! Paal Tarjei forteller hvordan du kan bruke posisjonering, retorikk og dramaturgi for å nå igjennom med akkurat ditt budskap.

Forandring fryder – IKKE!

Vi nordmenn tror vi er nyskapende, men bindersen er slett ikke en norsk oppfinnelse! Og selv om vi liker endring, er det få som har lyst til å forandre seg. Paal Tarjei forteller hvordan enkeltpersoner og organisasjoner kan skape vekst ved å bryte ut av vanetenkningens tvangstrøye.

Sammen er vi sterke!

Godt samarbeid er selvsagt lønnsomt, men det kan også være ganske slitsomt. Derfor sliter de fleste organisasjoner med å bryte ned siloene. Paal Tarjei har ledet store, tverrfaglige team i mange tiår, og vet akkurat hva som skal til for å skape et fruktbart samarbeid.

Talerlisten mener

Paal Tarjei er en erfaren, morsom og energisk foredragsholder. Han har full kontroll på sitt budskap, som han formidler med entusiasme og snert. En proff foredragsholder som er et trygt valg når temaet er reklame, merkevarebygging og kommunikasjon.

2024 © Talerlisten AS