Per Løberg Eriksen

Bærekraft, kommunikasjon og endring

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Per Løberg Eriksen

Per Løberg Eriksen har tross ung alder opparbeidet seg solig erfaring med praktisk bærekraftsarbeid. Fra ustrukturerte Excel-ark til strategiarbeid i et av Norges største dagligvarekosern, videre til en scale up som digitaliserer bærekraftsarbeidet gir en bred innsikt i kompleks materie. Han er kanskje litt annerledes da han liker endring, noe som gir en interressant inngang til endringsarbeidet.

Per er opptatt av å fjerne misforståelser rundt bærekraft, bidra til økt kompetanse og kritisk tenkning rundt dagens debatter. Men mest av alt handler det om å se mulighetene innenfor et område som uansett vil tvinge frem endring.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Per Løberg Eriksen

Lynkurs i bærekraft og motgift mot tabloide medier

Om bærekraft som ord og tema. Hva er det, og hva betyr det? Hvorfor all diskusjonen rundt bærekraft, og hvorfor er alle uenige? Bli flytende i bærekraft med en sunn skepsis til debatten.

Hvordan overleve en matbutikk?

Hva er egentlig bærekraftige matvarer? Hva med resten av butikken? Hva skal jeg se etter, og er det noe jeg ikke skal kjøpe? Din guide til god samvittighet i hverdagen.

Du trenger bærekraft like mye som den trenger deg

Endelig endres rammebetingelsene. Endelig deles kortene ut på nytt. Bærekraft er ikke bare risiko og compliance, det er også en fantastisk mulighet. Ta den.

2023 © Talerlisten AS