Sanda Zahirovic

Kreativ og strategisk rådgiver

Fra kr 33.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sanda Zahirovic

Hva skal egentlig til for å innse at man er god nok og har gjort seg fortjent? Hvordan snu usikkerhet fra en hemsko til en propell som driver oss fram? Sanda Zahirovic har sin bakgrunn fra den kreative bransjen i London og Norge. Hun har jobbet for og med noen av verdens største aktører. Gjennom sin karriere fra designer til leder har hun, som mange andre opplevd på usikkerheten med å være god nok. Nå deler hun sine erfaringer om frykt og mot, usikkerhet og selvtillit, gjennom foredrag som gir konkrete råd og mestringsfølelse. Sanda har holdt foredrag på ulike scener og klarer å engasjere både et stort og lite publikum. Hun byr på seg selv, tør å dele det mange ikke gjør og ufarliggjør sårbare temaer med foredrag som er ærlige, underholdene og åpner for dypere samtaler.

Foredrag med Sanda Zahirovic

Er jeg en BLØFF?

En frykt mange kan forholde seg til. Frykten av å innse at du ikke fortjener jobben din, at din hele karriere er basert på flaks og at en dag vil alt falle fra hverandre — og du vil bli gjennomskuet! I dette ærlige, humoristiske og fargerike foredraget, deler Sanda sine egne erfaringer med bløffer-syndromet gjennom karrieren, følelsen av å aldri være god nok, og hvordan man kan overkomme det.

Sanda Zahirovic har 5 vurderinger

Ida Ulrichsen

18. mars 2020

Willis Towers Watson AS

Vi har nylig hatt en Kick-Off for Young Professionals i vår bedrift og Sanda holdt et engasjerende foredrag som var godt tilpasset publikum. Hun delte egne erfaringer og hadde masse energi. Kan anbefales!

Camilla Sæstad

13. mai 2019

DNB

6

Engasjerende foredrag om tema som treffer bredt. Sanda er en dyktig formidler og klarer å fange publikums interesse, også sent ute på ettermiddagen. God kommunikasjon rundt booking, både før og etter foredrag. Anbefales.

Benedicte E. Paulsen

27. august 2018

Grafill - Norsk organisasjon for visuell kommunikasjon

6

Sanda er en dyktig foredragsholder som med sin empatiske og engasjerende formidlingsevne gir tilhørende et innblikk i hennes personlige erfaringer fra oppturer til nedturer gjennom sin karriere. Hun formidler med innlevelse og humor på en profesjonell måte og ufarliggjør et tema som mange kan kjenne seg igjen i. Jeg vil anbefale Sanda på det varmeste.

Nadine Ramsberg

17. august 2018

SheSays Norway

6

Sanda engasjerte med et foredrag perfekt tilpasset målgruppen, med god fortellerevne og humor, og foredraget hennes fikk utrolig gode tilbakemeldinger fra publikum. Hun er en fryd å samarbeide med, både i planleggingfasen og etter endt oppdrag. Hun kommuniserer tydelig og er profesjonell og blid. Sanda er uten tvil en veldig dyktig foredragsholder som vi ikke hadde nølt med å booke igjen flere ganger!

Kim Reksten Grønneberg

16. august 2018

PechaKucha Nights Oslo

6

Sanda holdt et meget bra innlegg under PechaKucha Nights som er en regelmessig foredragsserie i Oslo. Gjennom personlige erfaringer levendegjorde hun en tematikk som mange kan kjenne seg igjen i, men ikke så mange snakker om. Dessuten er dette relevant innhold på tvers av mange bransjer. Hun er svært trygg på scenen, bruker gode referanser og etterlater publikum med mye å snakke om i kaffepausen. Kan anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS