Sandra Ness

Formidler klimahistorier for å skape handling

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Sandra Ness

Ledertalentet Sandra Cathrine Ness, medgründer av forskningsprosjektet Arctic Whale og gründer av innovasjonsstudioet Turnss. Jobber med endring innenfor maritim næring gjennom å formidle banebrytende forskning og viktigheten av å ta vare på havet. Hun har solid internasjonal erfaring fra markedsføring og kommunikasjon, verktøy hun kombinerer med et brennende engasjement for klima og miljø, senest som leder i Arctic Whale. Sandra fikk nylig utmerkelsen «woman to watch 2019». Forskningsprosjektet bruker seilbåten Barba til å samle havdata som formidles til massene gjennom unik historiefortelling og har som mål å belyse trusselen plast og menneskeskapte klimaendringer presenterer for marine økosystemer. Hennes selskap «Turnss», spesialiserer seg i å fasilitere endring gjennom å skape bærekraftige og autentiske verdier, prosjekter og businessmodeller. Sandra jobber globalt med å bruke innsikt og relasjoner kombinert med historiefortelling for å skape handling som gir verdi for samfunnet.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Sandra Ness

Arctic Whale - plastproblemet i Arktis

Arctic Whale er et et forsknings og kommunikasjonsprosjekt hvor seilbåten Barba og innovassjonsstudiet Turnss samarbeider for å belyse plastproblemet i Arktis. Dette dokumenteres gjennom banebrytende forskning og visuelt spektakulære bilder og filmer, med hvalen som ambassadør fra havet og hovedrollen i historiefortellingen. Prosjektet utføres i samarbeid med et stort nettverk av miljøengasjerte samarbeidspartnere. VR kan også brukes for å få med publikum under havet. Stiller med 2 brillesett.

Fra passion til purpose

Vi trenger flere positive historier om de gode løsningene for å skape handling og ikke maktesløshet. Hvordan kan bedrifter jobbe med dimensjonen holdning til handling og skape kredibilitet langt utover interne grenser. Bruker min personlige historie og reise som et eksempel på hvordan man kan skape endring.

2024 © Talerlisten AS