Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Sean Percival

Amerikansk serie-entreprenør og tidligere leder i Myspace

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sean Percival

Sean Percival er en amerikansk serie-entreprenør og investor. Foredragene til Sean er kjente for å være ærlige og engasjerende når han deler hvordan det er å bygge tech-startups i dag. Med over 120 investeringer i startups, og som tidligere Vice President i Myspace, har han unik innsikt i hvordan digital disrupsjon endrer verden. Sean er bosatt i Oslo, og her har han delt sin kunnskap på arenaer som Oslo Innovation Week og By:Larm med bedriftskunder som Finn.no, Telenor og Opera Software. Sean er lidenskapelig opptatt av å dele sine erfaringer fra innsiden av Silicon Valley med fremvoksende teknologiselskaper i Norden.

Foredrag med Sean Percival

The Story of Myspace and What Went Wrong

A behind the scenes look at how the largest social network at the time crashed and was ultimately beat by Facebook. A great example of how corporations can best manage mergers and acquisitions while still preserving newly acquired assets.

The New Laws of Jante

The Law of Jante has been holding Norwegian entrepreneurs back for far too long. This funny and engaging talk teaches how these laws can be flipped on their head. In the process showing how Norwegians can be better at marketing both themselves and their business.

How the Silicon Valley Startup Factory Works

Lessons learned from investing in over 120 startups and managing accelerator programs for 500 Startups, one of the most well regarded programs in the world. This talk can be adapted to fit your goals and what you would like to learn Sean’s experience in Silicon Valley.

The Loud American: Working with Norwegians

Based on Sean's book of the same name this talk is humorous look at his experience working with Norwegians. In this talk Sean covers some of differences between doing business in Norway and other countries.

Talerlisten mener

Sean Percival er en erfaren foredragsholder med en spennende historie. Han formidler levende og engasjerende sine startup-erfaringer, og er konkret når det gjelder råd og tips. Sean snakker engelsk, og egner seg godt for store, internasjonale konferanser om startups, teknologi og digitalisering.

Sean Percival har 7 vurderinger

Carina Hansen

15. januar 2019

Telia Company

6

Sean gjorde en formidabel jobb fra start til slutt. Vi hadde flere prep-møter (video) og han sikret at vi var fornøyde, selv før han gikk opp på scenen. Sean besitter kompetanse og erfaring som kunne tilpasses det vi ønsket og resultatet ble smashing!!! Han er veldig avslappet, proff, velartikulert og med en perfekt touch av humor. Vi utfordret Sean veldig fordi vi ønsket et short&sweet foredrag som vi kalte «Silicon Valley vs. Norway Valley», med fokus på hva start-ups i Norge/Norden vs. USA kan gjøre for å bli bedre. Vi ønsket også hans erfaringer med å drive business i Norge . Sean er dyktig og snakker et business språk som er lett forståelig (med et publikum som i majoriteten er norsk), uten at det blir for tech-savvy og samtidig teknisk nok til at man får med seg IT. Mao. man forstår at dette har han opplevd og vet hva han snakker om. Jeg kan med 100% sikkerhet si at Sean var en hit og hvis anledningen byr seg, inviterer vi han gjerne inn til andre arrangement.

Fredrik Syversen

2. mai 2018

IKT-Norge

6

Sean har en inside / outside tilnærming til norsk business generelt og teknologi- startups spesielt. Hans varme tilnærming til hva som er typisk norsk og ikke minst hva som kjennetegner norsk vs amerikansk business kultur er både morsom, selvreflekterende og levert med empati. Seans bakgrunn og brede kunnskap rundt hva som skal til for å lykkes internasjonalt leveres fantastisk ro og behagelige vesen på scenen. Vi i IKT-Norge hadde gleden av å ha Sean som foreleser på vårt arrangement NEO2018 og vil sterkt anbefale han videre til andre arrangører!

Anastasia Shiverskikh

23. februar 2018

Polar Bear Pitching

6

As the Polar Bear Pitching team, we enjoyed very much having Sean as our speaker at the Conference. His expertise and creative thinking brought great value to the event.

Sergiu Maznic

18. februar 2018

Startup Grind

6

Sean is one of those amazing speakers who has both deep expertise in his areas (tech, VC, marketing, cultural challenges in Scandinavia etc) and a stage charisma fueled by his engaging stories. He’s had several Startup Grind appearences in different parts of the world and it’s always been a blast!

Karina Birkeland Lome

4. oktober 2017

FINN.no

6

Sean er en inspirerende og tydelig foredragsholder. Han deler raust av sine erfaringer og lærdommer. Sean Percival holdt to foredrag for FINN i våres, et om «the rise and fall of MySpace» som alle i FINN kunne komme på, og et om «corporate innovation» for ansatte som er interessert i å være gründere ved siden av sin jobb i FINN. Sean fikk veldig gode tilbakemeldinger på sine foredrag i vår organisasjon!

Thomas Dragsnes

20. juni 2017

Trigger

6

Sean er utrolig dyktig og behagelig å ha på scenen. Det er tydelig at han vet hva han snakker om i foredraget sitt om «The Story of Myspace and What Went Wrong». Publikum satt med spisse ører gjennom hele foredraget. Anbefales på det aller varmeste.

Robert Stange Kvilhaug

16. juni 2017

Global Superdeal As

6

Flott å høre ting som at investorer bør satse på folk med internasjonal bakgrunn. Veldig gode observasjoner og betraktninger som viser at han har satt mange ting i riktig perspektiv.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS