Sibeth Hoff

Skuespiller og sanger, presentasjonsteknikk

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Sibeth Hoff

Jeg vokste opp i en mannsdominert familie, der jeg aldri følte at jeg hadde gjennomslagskraft når jeg ville bli hørt. Det var først da jeg gikk på teaterskole at jeg ble bevisst hvordan man enkelt kan ta plass ved hjelp av kroppsspråk og stemmebruk. De siste 18 årene har jeg delt min kunnskap gjennom kurs og foredrag, der jeg har bevisstgjort alt fra ingeniører og leger til oljearbeidere, arbeidssøkere og toppledere. Mange sliter med å oppnå kontakt med sitt publikum, og jeg benytter humor, alvor og praktiske øvelser for å bevisstgjøre tilhørerne på hvorfor. I tillegg fremfører jeg egen musikk, der låtene følger tematikken i kurset og gir rom for refleksjon. Jeg er opptatt av interaksjon og dialog, både live og på nett. Vi kommuniserer alle hele tiden, og blir tolket enten vi vil eller ei. Vi kan derfor like godt begynne med å endre oss selv; og bevisstgjøring er en god start.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Sibeth Hoff

Kvinne - hvordan tar du ordet?

Hvordan når vi gjennom ved hjelp av kroppsspråk og stemmebruk, som kvinner? Skal vi modellere oss på menns måte å formidle på, eller kan vi finne vår egen? Hvordan gjør vi det? I dette foredraget blir tilhørerne bevisstgjort kvinners kroppsspråk og stemmebruk gjennom morsomme anekdoter, praktiske øvelser og musikk, og hva som gjør at vi hører etter eller ikke, basert på kroppsspråk og stemmebruk.

Presentasjonsteknikk - med personlighet i fokus

Oppnår du kontakt med dine tilhørere når du presenterer? Føler de seg sett? Kommer nervene dine i veien, slik at det blir vanskelig å `være deg selv´? Er Powerpointen hovedfokus, fordi den er god å gjemme seg bak? Få enkle og konkrete tips og råd til alt fra nerver, humor, tilstedeværelse, kroppsspråk og stemmebruk, til hvordan du best treffer ditt publikum i både hode og hjerte ved bruk av din personlighet. Lær å få kontakt med ditt publikum, slik at de investerer sin oppmerksomhet i deg.

Konsertforedrag

I dette foredraget får deltagerne både ord og musikk som omhandler temaet kommunikasjon og formidling, basert på kroppsspråk og stemmebruk. I tillegg til praktiske øvelser og mye humor og interaksjon, får man en unik avveksling med original musikk, som gir plass til ettertanke og refleksjon. Kursholder har med seg en musiker.

Kurs med Sibeth Hoff

Presentasjonsteknikk

To dagers kurs med maksimum 8 deltagere, som vil endre deltagernes forhold til det å presentere for alltid. Ved hjelp av positiv fokus på det de har skjønt og hver enkelt deltagers personlighet, får de konkrete, individuelle tilbakemeldinger som kan benyttes etter kursets slutt. Kurset består av praktiske øvelser og tips, og kurslederen benytter humor og varme for å skape et trygt rom for alle. Målet er at alle deltagerne skal føle seg bedre når de går hjem, enn da de kom.

Konsertkurs om kommunikasjon

Dette er et halvdagskurs for maks 30 deltagere, som passer godt for en gruppe kollegaer eller ansatte fra en en avdeling. Kursholder har med seg en musiker, og fletter inn egne sanger som er relevante for temaene. Deltagerne vil gjennom praktiske øvelser kjenne hvor mye kroppsspråk og stemmebruk påvirker deres kommunikasjon, og kurset egner seg godt til bevisstgjøring på hvordan den fungerer dem imellom på arbeidsplassen.

2024 © Talerlisten AS