Sibeth Hoff

Skuespiller og sanger, presentasjonsteknikk

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sibeth Hoff

Jeg vokste opp i en mannsdominert familie, der jeg aldri følte at jeg hadde gjennomslagskraft når jeg ville bli hørt. Det var først da jeg gikk på teaterskole at jeg ble bevisst hvordan man enkelt kan ta plass ved hjelp av kroppsspråk og stemmebruk. De siste 18 årene har jeg delt min kunnskap gjennom kurs og foredrag, der jeg har bevisstgjort alt fra ingeniører og leger til oljearbeidere, arbeidssøkere og toppledere. Mange sliter med å oppnå kontakt med sitt publikum, og jeg benytter humor, alvor og praktiske øvelser for å bevisstgjøre tilhørerne på hvorfor. I tillegg fremfører jeg egen musikk, der låtene følger tematikken i kurset og gir rom for refleksjon. Jeg er opptatt av interaksjon og dialog, både live og på nett. Vi kommuniserer alle hele tiden, og blir tolket enten vi vil eller ei. Vi kan derfor like godt begynne med å endre oss selv; og bevisstgjøring er en god start.

Foredrag med Sibeth Hoff

Kvinne - hvordan tar du ordet?

Hvordan når vi gjennom ved hjelp av kroppsspråk og stemmebruk, som kvinner? Skal vi modellere oss på menns måte å formidle på, eller kan vi finne vår egen? Hvordan gjør vi det? I dette foredraget blir tilhørerne bevisstgjort kvinners kroppsspråk og stemmebruk gjennom morsomme anekdoter, praktiske øvelser og musikk, og hva som gjør at vi hører etter eller ikke, basert på kroppsspråk og stemmebruk.

Presentasjonsteknikk - med personlighet i fokus

Oppnår du kontakt med dine tilhørere når du presenterer? Føler de seg sett? Kommer nervene dine i veien, slik at det blir vanskelig å `være deg selv´? Er Powerpointen hovedfokus, fordi den er god å gjemme seg bak? Få enkle og konkrete tips og råd til alt fra nerver, humor, tilstedeværelse, kroppsspråk og stemmebruk, til hvordan du best treffer ditt publikum i både hode og hjerte ved bruk av din personlighet. Lær å få kontakt med ditt publikum, slik at de investerer sin oppmerksomhet i deg.

Konsertforedrag

I dette foredraget får deltagerne både ord og musikk som omhandler temaet kommunikasjon og formidling, basert på kroppsspråk og stemmebruk. I tillegg til praktiske øvelser og mye humor og interaksjon, får man en unik avveksling med original musikk, som gir plass til ettertanke og refleksjon. Kursholder har med seg en musiker.

Kurs med Sibeth Hoff

Presentasjonsteknikk

To dagers kurs med maksimum 8 deltagere, som vil endre deltagernes forhold til det å presentere for alltid. Ved hjelp av positiv fokus på det de har skjønt og hver enkelt deltagers personlighet, får de konkrete, individuelle tilbakemeldinger som kan benyttes etter kursets slutt. Kurset består av praktiske øvelser og tips, og kurslederen benytter humor og varme for å skape et trygt rom for alle. Målet er at alle deltagerne skal føle seg bedre når de går hjem, enn da de kom.

Konsertkurs om kommunikasjon

Dette er et halvdagskurs for maks 30 deltagere, som passer godt for en gruppe kollegaer eller ansatte fra en en avdeling. Kursholder har med seg en musiker, og fletter inn egne sanger som er relevante for temaene. Deltagerne vil gjennom praktiske øvelser kjenne hvor mye kroppsspråk og stemmebruk påvirker deres kommunikasjon, og kurset egner seg godt til bevisstgjøring på hvordan den fungerer dem imellom på arbeidsplassen.

Sibeth Hoff har 6 vurderinger

Heidi Brovold

10. mai 2021

Capra

6

Sibeth Hoff var konferansier og veileder for flere av foredragsholderne da vi gjennomførte vår årlige, fagligsosiale konferanse, CapraCon, i april 2021. Vi kjørte et live event med to spor. Det ble strømmet av et produksjonsselskap fra kontoret vårt, ut til mellom 150 og 200 deltager – inkludert kunder.

Å ha Sibeth Hoff på laget var gull. Hun ble med på vår kreative reise for å lage en type arrangement som vi hverken hadde laget eller deltatt på før. Hun delte raust av solid kunnskap og erfaring og sydde programmet sammen – i godt samarbeid med våre egne folk. Som en av to konferansierer ledet hun oss trygt og svært profesjonelt gjennom dagen. Hun reddet oss hver gang ting ikke gikk som planlagt. Og det skjer jo, når ting er live.

Sibeth var i tillegg coach og veileder for en stor del av våre 22 foredragsholdere i forkant av konferansen. Sibeth ser alltid styrkene til foredragsholderen og veileder fram de gode tingene. Vi lærte mye av henne og hadde gjerne brukt henne mer enn det vi rakk i denne sammenhengen.

Det er lett å anbefale Sibeth videre, og jeg håper å få samarbeide med henne igjen.

Torunn Pettersen, sjefredaktør i Tara

23. mars 2021

Magasinet Tara

5

Skuespiller, artist og kursholder Sibeth Hoff holdt et inspirerende foredrag på Tara-weekend 2020 på Vestlia resort på Geilo. Under de spesielle forholdene som råder i år, i forhold til avstand og andre smitteverntiltak, klarte Sibeth å bryte isen blant de 160 kvinnene i salen. Hun fikk oss nærmere hverandre, uten at vi fysisk flyttet oss, og hun inspirerte salen i forhold til bevisstgjøring rundt kroppsspråk, ikke minst med gjenkjennende eksempler. Vi fikk også med oss nyttige råd om skuespillerteknikker – og ikke minst vakker sang. Godt balanserte 40 min!

Knut Skedsmo

4. mars 2021

Konfliktrådet

6

Gjennom mange år har landets SLT-koordinatorer fått et uforglemmelig møte med Sibeth, hun har vært en fast bidragsyter i faget kommunikasjon. Gjennom noen formiddagstimer har hun tatt oss med på en reise som virkelig kan anbefales. Dette er ei dame som er morsom, inkluderende, faglig sterk og som inviterer til å gå litt utenfor komfortsonen i trygge omgivelser. Jeg tror Sibeth egentlig kan brukes til det meste, men når hun tar opp gitaren sin og synger en av sine egne sanger eller kanskje noe fra sin far Trygve Hoff gjør det noe med deltagerne. Jeg vil varmt anbefale henne til alle som trenger noe humoristisk, kunnskapsrik menneskekjenner, en skikkelig icebreaker som bidrar til å løfte samtalene i lunsjen til et nytt nivå.

Anne Buran Øyen

3. mars 2021

Neste Nivå

6

Jeg har brukt Sibeth som konferansier på flere av mine 2-dagers eventer, både fysisk event og nett-event. Sibeth har en spesiell evne til å skape tillit og trygghet hos publikum. Hun bruker humor, varme og spennende refleksjoner og fletter på en unik måte inn sin egen nydelige og melodiøse musikk, med tekst til ettertanke. Sibeth er dessuten en fryd å samarbeide med, da hun er åpen og generøs, har spennende ideer og er åpen for innspill. Jeg vil varmt anbefale Sibeth.

Olga Skrinde

2. mars 2021

Viken Fylkesbibliotek

4.5

Viken fylkesbibliotek hadde gleden av å engasjere Sibeth Hoff i forberedelsene til Bokgildet 2020. Hennes oppgave var å bistå bibliotekarer i arbeidet med presentasjoner av bøker for voksne. Sibeth hadde en innføring først og brukte der også egenlaget musikk som hun framførte. Hun lærte oss mange nyttige tips til hvordan vi kan framstå profesjonelt på scenen, håndtere nervøsitet og lese godt høyt. Det var fint å ha Sibeth med på laget, hun er raus til å dele av sin lange erfaring og hun ser den enkelte formidlers potensiale og gir rom for at deltageren kan finne sin egen form og oppleve mestring. Sibeth Hoff er lett å kommunisere og samarbeide med og kan anbefales som kursholder.

Jorunn Frafjord

26. februar 2021

Privat

5

Sibeth Hoff er en komplett artist som trigger alle følelser med sine foredrag. Gjennom å by på seg selv og på selvkomponerte låter får hun meg til å gråte, smile, le og ikke minst lære noe nytt. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS