Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Sibeth Hoff

Skuespiller og sanger, presentasjonsteknikk

Fra 9.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Sibeth Hoff

Sibeth Hoff holder kurs og foredrag om presentasjonsteknikk og kroppsspråk. Hun er låtskriver og sanger, med skuespillerutdanning fra Storbritannia. Sibeth er en morsom og engasjerende foredragsholder, som får tilhørernes oppmerksomhet gjennom en blanding av humor og alvor, med praktiske øvelser og teori, krydret med egen musikk. Låtene følger tematikken i kurset, og gir rom for stemningsfylt refleksjon. Sibeth er opptatt av interaksjon og dialog, slik at energien i rommet holdes oppe av alle som er tilstede. Hun har kurset alt fra ingeniører og leger til oljearbeidere, arbeidssøkere og toppledere. Vi kommuniserer alle hele tiden, og blir tolket enten vi vil eller ei. Bevisstgjøring er derfor et felles behov innen alle yrker.

Foredrag med Sibeth Hoff

Er du egentlig slik du tror?

Vi er alle flinke til å tolke hverandre, men er vi like bevisste på hvordan vi selv blir oppfattet? I dette foredraget blir tilhørerne bevisstgjort gjennom morsomme anekdoter, praktiske øvelser og musikk, på hva som gjør at vi trekker slutninger om hverandre basert på kroppsspråk og stemmebruk. Tar du f eks stor, eller liten plass, og endrer dette seg utifra hvilke omstendigheter du er i, og hvor komfortabel du føler deg?

Presentasjonsteknikk - med personlighet i fokus

Oppnår du kontakt med dine tilhørere når du presenterer? Føler de seg sett? Kommer nervene dine i veien, slik at det blir vanskelig å `være deg selv´? Er Powerpointen hovedfokus, fordi den er god å gjemme seg bak? Få enkle og konkrete tips og råd til alt fra nerver, humor, tilstedeværelse, kroppsspråk og stemmebruk, til hvordan du best treffer ditt publikum i både hode og hjerte ved bruk av din personlighet. Lær å få kontakt med ditt publikum, slik at de investerer sin oppmerksomhet i deg.

Konsertforedrag

I dette foredraget får deltagerne både ord og musikk som omhandler temaet kommunikasjon og formidling, basert på kroppsspråk og stemmebruk. I tillegg til praktiske øvelser og mye humor og interaksjon, får man en unik avveksling med original musikk, som gir plass til ettertanke og refleksjon. Kursholder har med seg en musiker.

Kurs med Sibeth Hoff

Presentasjonsteknikk

To dagers kurs med maksimum 8 deltagere, som vil endre deltagernes forhold til det å presentere for alltid. Ved hjelp av positiv fokus på det de har skjønt og hver enkelt deltagers personlighet, får de konkrete, individuelle tilbakemeldinger som kan benyttes etter kursets slutt. Kurset består av praktiske øvelser og tips, og kurslederen benytter humor og varme for å skape et trygt rom for alle. Målet er at alle deltagerne skal føle seg bedre når de går hjem, enn da de kom.

Konsertkurs om kommunikasjon

Dette er et halvdagskurs for maks 30 deltagere, som passer godt for en gruppe kollegaer eller ansatte fra en en avdeling. Kursholder har med seg en musiker, og fletter inn egne sanger som er relevante for temaene. Deltagerne vil gjennom praktiske øvelser kjenne hvor mye kroppsspråk og stemmebruk påvirker deres kommunikasjon, og kurset egner seg godt til bevisstgjøring på hvordan den fungerer dem imellom på arbeidsplassen.

Sibeth Hoff har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS