Siri Spillum

Skap en suksesshistorie sammen!

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Siri Spillum

Bli inspirert av Siri Spillum til å skape en super arbeidsplass for deg og dine kolleger! Hun gir praktiske forslag til å ta eget ansvar i relasjon med andre på en måte som løfter hele teamet. Hun snakker om viktigheten av å være bevisst hva egen holdning og atferd betyr for et godt arbeidsmiljø samt utfordrer publikum til å bli bedre kjent med egne.
Siri bringer med seg en bred yrkesbakgrunn, fra å være seniorkonsulent ved Varehandelens Høyskole BI til å fasilitere ulike utviklings- og lederprogrammer. Gjennom jevnlige kurs i selvutvikling og støttet av hennes tre bøker – inkludert bestselgerne «Bryt mønstre» og «Tenn gnisten – lev bedre» – deler hun sin ekspertise og innsikt.
Som skribent for anerkjente publikasjoner som Schibsted Riks og Ledernytt, samt hyppige opptredener på P1 og P2, har Siri etablert seg som en autoritet på fagområdet. Med strålende referanser i ryggen kan Siri Spillum være din nøkkel til en mer engasjerende og produktiv arbeidsplass!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Siri Spillum

Elefanten i rommet - jag den ut og få det bedre på jobben!

Et tankevekkende foredrag, spisset om det å være bevisst hva egen holdning og atferd betyr for et godt arbeidsmiljø. Bli bedre kjent med karaktertrekk som bor i oss alle i ulik grad til enten å le eller gråte av. De vanligste er tåkefyrsten, kontrollfriken som herjer som verst. Elefanten i rommet hindrer gjennomføringskraft og flyt i salg og prosjekter. For ikke å glemme hva det koster i kroner og personlig slitasje.

Bryt dårlige mønstre – oppnå gjennomføringskraft

Trenger dere en makeover, noe friskt og nytt å strekke dere etter? Start med dette foredraget! Der beskriver jeg dårlige mønstre som styrer oss inn i situasjoner eller følelser vi ikke ønsker, de som stjeler tid og energi og hindrer et godt arbeidsmiljø. Mønstre som gjør det igjen og igjen. Mønstre som i liten grad er styrt av bevisst handling. Gjennom humoristiske og alvorlige historier får dere hjelp til å gjenkjenne blant annet Flink pike, Tåkefyrsten, Krymperen og Kontrollfriken. Jeg har samlet et knippe velprøvd verktøy som gjør det lettere å løsne på fastlåste spor. Interessen var så stor at jeg måtte skrive bok om dette altoverskyggende temaet; Bryt mønstre - utgitt på Cappelen Damm. Den fikk pris i utgivelsesåret hos Ark for årets topp tre selvhjelpsbøker.

Kroppsspråk i salg

Kroppsspråkets effekt for økt salg Oppnå fantastiske resultater med bruk av kroppsspråket! Gi selgerne salgsverktøy som gjør de til vinnere! Siri Spillum har med sin unike kompetanse oppnådd eventyrlige resultat for sine kunder. Oppnå umiddelbart en god relasjon med kundene! Leser du og tolker kundens kroppsspråk har du stor mulighet til å få kontakt som fører til salg.

2024 © Talerlisten AS