Siri Spillum

Forfatter, workshop- og foredragsholder

Fra kr. 20.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Spillum

Siri Spillum inspirerer til hvordan du og dine kolleger kan skape en super arbeidsplass. Hun gir praktiske forslag til å ta eget ansvar i relasjon med andre. Hennes yrkesfaglige bakgrunn er bred, fra seniorkonsulent ved Varehandelens Høyskole BI til fasilitator av ulike utvikling og lederprogram. Hun gjennomfører stadig kurs i selvutvikling, med sine bøker som underlag. Har utgitt 3 bøker; Bryt mønstre 2013 Cappelen Damm Tenn gnisten – lev bedre 2014 – Cappelen Damm Elefanten i rommet – jag den ut og få det bedre på jobben! 2017- Spillum forlag. Skribent for Scibsted riks, Ledernytt og andre fagtidskrifter. Ofte å høre i ulike programmer på P1 og P2. Hun har meget gode referanser.

Foredrag med Siri Spillum

Elefanten i rommet - jag den ut og få det bedre på jobben!

Et tankevekkende foredrag, spisset om det å være bevisst hva egen holdning og atferd betyr for et godt arbeidsmiljø. Bli bedre kjent med karaktertrekk som bor i oss alle i ulik grad til enten å le eller gråte av. De vanligste er tåkefyrsten, kontrollfriken som herjer som verst. Elefanten i rommet hindrer gjennomføringskraft og flyt i salg og prosjekter. For ikke å glemme hva det koster i kroner og personlig slitasje.

Ånden som går!

ÅNDEN SOM GÅR I enhver bedrift og en relasjon er det en eller annen ånd som går. Den oppstår når det blir sagt, eller ment noe om den interne kulturen. Den er lett å henge seg på, og vokser i stor fart. Hvilken ånd er det i din bedrift? Ånden viser seg ofte negativ, når det må omorganiseres, ved nyansettelser, digitalt mas, eller lav tro på egen eller bedriftens suksess. Bestill et bevisstgjørende foredrag om ansvarliggjøring av egen atferd, for arbeidsmiljøets skyld!

Kroppsspråk i salg

Kroppsspråkets effekt for økt salg Oppnå fantastiske resultater med bruk av kroppsspråket! Gi selgerne salgsverktøy som gjør de til vinnere! Siri Spillum har med sin unike kompetanse oppnådd eventyrlige resultat for sine kunder. Oppnå umiddelbart en god relasjon med kundene! Leser du og tolker kundens kroppsspråk har du stor mulighet til å få kontakt som fører til salg.

Siri Spillum har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS