Stefan Hyttfors

Futurist, kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger

Fra kr 70.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste og mest etterspurte foredragsholdere. Med base i Sverige, men med verden som arbeidsplass, holder Stefan Hyttfors inspirerende foredrag om fremtiden. Hans innfallsvinkel er gjerne at fremtiden ikke bare skjer, men skapes av oss. Samtidig må vi forholde oss til uventede hendelser og hendelser vi ikke har kontroll over, som pandemien. Stefans fengende foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer er disrupsjon, atferdsendringer, bærekraft og neste generasjons lederskap. Han kan også ta for seg en bransje eller et fenomen, og se på det fra futuristene perspektiv. Et foredrag med Stefan Hyttfors er verdifullt, underholdene og motiverende – og tvinger deltakerne til å ta stilling til endringer som kommer. Tilbakemeldingene er utelukkende at han leverer engasjerende, interessante og morsomme foredrag, som publikum husker i lang tid. Han kjenner Norge godt, og har holdt en rekke fysiske og digitale foredrag for norske virksomheter. Stefan har bakgrunn som journalist, fotojournalist og økonom og er to ganger kåret til Sveriges beste foredragsholder. Det lønner seg å booke Stefan 3-6 måneder i forveien. Ta kontakt for å lage en avtale.

Foredrag med Stefan Hyttfors

Etter krisen - Når alt er som vanlig, men ingenting som før

Å reagere raskt er avgjørende for å overleve en krise, og koronakrisen har tvunget mange dramatiske avgjørelser og handlinger. Men nå som vi ser lyset i tunnelen, er det like viktig å bytte fokus, fra reaktiv til proaktiv. Hva vil være avgjørende for suksess de kommende årene? Vil vi noen gang håndhilse igjen? Hva betyrBuild back better, Fridays for future, Emotion AI, Predicitive sales analytics og Health tech for oss? Og hvordan blir det med hjemmekontoret, reiser, møter og konferanser? Stefan Hyttfors foredrag om tiden etter koronaen hjelper dere med å identifisere nye muligheter med fokus på å bygge for fremtiden. I tillegg til de tre megatrendene; bærekraft, generasjonsendring og teknologi, tilpasser han innholdet til hvert oppdrag. Format 30-60 min keynote. Kan også gjennomføres som workshop på opptil 120 minutter.

Disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap

Hvordan vil ny teknologi, digitalisering og kunstig intelligens utvikle seg, og hvordan forholder vi oss til endringene? Hva kan ansatte gjøre, og hva bør ledere tenke og gjøre. Stefan Hyttfors formidler på en engasjerende måte hva vi har i vente og hvilke handlingsalternativ vi bør velge.

Talerlisten mener

Stefan Hyttfors er en erfaren, profesjonell og populær foredragsholder. Han er oppdatert, poengtert, personlig og morsom når han snakker om hvordan teknologi påvirker hverdagen og fremtiden - og hva vi kan vente oss i årene som kommer. Han håndterer store forsamlinger elegant, og får meget gode score på alt han gjør på en scene og som diskusjonspartner for bedrifter som vil se inn i fremtiden.

2023 © Talerlisten AS