Stefan Hyttfors

Futurist, kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger

Fra kr 70.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors holder inspirerende foredrag om fremtiden, teknologi, kunstig intelligens, trender og bærekraft. Han er futurist og en av Nordens mest etterspurte foredragsholdere. Et foredrag med Stefan Hyttfors er en interessant og underholdende opplevelse, og handler gjerne om hvordan fremtiden ikke er noe som bare skjer, men noe som skapes av oss mennesker. Han er god til å beskrive hva som sannsynligvis vil skje fremover, og hvordan ny teknologi og mennesker vil virke sammen. Han bruker historier, humor, bilder og videoer og tar gjerne for seg en bransje eller et fenomen, og ser på dette fra futuristene perspektiv. Et foredrag med Stefan Hyttfors er inspirerende – og tvinger deltakerne til å ta stilling til endringer som kommer. Han er god til å snakke om avanserte ting på en enkel måte. Han kjenner Norge godt, og har holdt en rekke foredrag for norske virksomheter. Stefan har bakgrunn som journalist, fotojournalist og økonom og er to ganger kåret til Sveriges beste foredragsholder. Ta kontakt for å lage en avtale.

Premium
Inspirator
Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Stefan Hyttfors

Etter krisen - Når alt er som vanlig, men ingenting som før

Å reagere raskt er avgjørende for å overleve en krise, og koronakrisen har tvunget mange dramatiske avgjørelser og handlinger. Men nå som vi ser lyset i tunnelen, er det like viktig å bytte fokus, fra reaktiv til proaktiv. Hva vil være avgjørende for suksess de kommende årene? Vil vi noen gang håndhilse igjen? Hva betyrBuild back better, Fridays for future, Emotion AI, Predicitive sales analytics og Health tech for oss? Og hvordan blir det med hjemmekontoret, reiser, møter og konferanser? Stefan Hyttfors foredrag om tiden etter koronaen hjelper dere med å identifisere nye muligheter med fokus på å bygge for fremtiden. I tillegg til de tre megatrendene; bærekraft, generasjonsendring og teknologi, tilpasser han innholdet til hvert oppdrag. Format 30-60 min keynote. Kan også gjennomføres som workshop på opptil 120 minutter.

Disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap

Hvordan vil ny teknologi, digitalisering og kunstig intelligens utvikle seg, og hvordan forholder vi oss til endringene? Hva kan ansatte gjøre, og hva bør ledere tenke og gjøre. Stefan Hyttfors formidler på en engasjerende måte hva vi har i vente og hvilke handlingsalternativ vi bør velge.

Talerlisten mener

Stefan Hyttfors er en erfaren, profesjonell og populær foredragsholder. Han er oppdatert, poengtert, personlig og morsom når han snakker om hvordan teknologi påvirker hverdagen og fremtiden - og hva vi kan vente oss i årene som kommer. Han håndterer store forsamlinger elegant, og får meget gode score på alt han gjør på en scene og som diskusjonspartner for bedrifter som vil se inn i fremtiden.

2024 © Talerlisten AS