Talerlisten
Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Futurist, kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger

Pris / 45 min

Kr 60 000,-

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Han har holdt over 300 foredrag i Norge, og leverer på et høyt nivå. Han er en prisbelønt futurist og forfatter, og har mottatt prisen for «Årets foredragsholder» i Sverige to ganger. Stefans fengende foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer er disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap. Et foredrag med Stefan Hyttfors er både inspirerende, utfordrende og underholdene – og tvinger deltakerne til å ta stilling til endringer som kommer. Stefan har bakgrunn som journalist og økonom. Han bor i Stockholm, og holder også foredrag rundt om i Europa (Språk: svensk og engelsk.)

Talerlisten mener

Stefan Hyttfors er en erfaren og meget profesjonell foredragsholder. Han er oppdatert, poengtert, personlig og morsom når han snakker om hvordan teknologi påvirker hverdagen og fremtiden - og hva vi kan vente oss i årene som kommer. Han håndterer store forsamlinger elegant, og får meget gode score på alt han gjør på en scene og som diskusjonspartner for bedrifter som vil se inn i fremtiden.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Stefan Hyttfors har 2 vurderinger

Kristoffer Gregersen

29. mars 2017

6

Selvaag Bolig ASA

Vi benyttet Stefan Hyttfors til en intern ledersamling i mars 2017. Han er en svært dyktig foredragsholder og en reflektert diskusjonspartner. Vi fikk det vi forventet og litt til. Anbefales på det varmeste.

Hilde Maren Schjager

16. desember 2016

6

Nordic Council of Shopping Centers

Fikk best score av konferansens 25 foredragsholdere. Trolig den beste av de vi har hatt to siste år. Kan anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS