Stefan Hyttfors

Futurist, kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger

Fra kr 70.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors er en inspirerende foredragsholder som tar oss med inn i fremtiden, teknologiens verden, kunstig intelligens, trender og bærekraft. Som en anerkjent futurist og en av Nordens mest etterspurte talere, leverer han engasjerende og tankevekkende foredrag.

I et foredrag med Stefan Hyttfors får du en interessant og underholdende opplevelse. Han utforsker hvordan fremtiden ikke bare er noe som skjer, men noe vi aktivt skaper som mennesker. Med en unik evne til å beskrive hva som sannsynligvis vil skje fremover, tar han oss med på en reise gjennom ny teknologi og hvordan den samspiller med menneskelig innsats.

Stefan bruker historier, humor, bilder og videoer for å belyse ulike bransjer og fenomener fra et futuristisk perspektiv. Han utfordrer deltakerne til å ta stilling til de kommende endringene. Selv de mest avanserte temaene formidler han på en enkel og forståelig måte.

Med sin dype kjennskap til Norge har Stefan holdt en rekke foredrag for norske virksomheter. Hans bakgrunn som journalist, fotojournalist og økonom gir ham en unik innsikt. Ikke overraskende har han blitt kåret til Sveriges beste foredragsholder hele to ganger.

Ønsker du å gi dine ansatte eller deltakere en inspirerende opplevelse? Ta kontakt med oss for å lage en avtale som vil berike og utfordre tankene deres.

Premium
Inspirator
Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Stefan Hyttfors

Utforsk fremtiden

Stefan Hyttforsk tar deg med inn i fremtiden og skreddersyr foredrag til din målgruppe. Han gir deg sine futuristiske perspektiv på endringer, bærekraft, teknologi, KI og trender.

Talerlisten mener

Stefan Hyttfors er en erfaren, profesjonell og populær foredragsholder. Han er oppdatert, poengtert, personlig og morsom når han snakker om hvordan teknologi påvirker hverdagen og fremtiden - og hva vi kan vente oss i årene som kommer. Han håndterer store forsamlinger elegant, og får meget gode score på alt han gjør på en scene og som diskusjonspartner for bedrifter som vil se inn i fremtiden.

2024 © Talerlisten AS