Talerlisten
Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Futurist, kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger | Sverige

Pris / 45 min

NOK 60.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 80.000,- (eks. mva)

Engelsk

Ja

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Han har holdt over 300 foredrag i Norge, og leverer et engasjerende og morsomt foredrag hver gang. Han er en prisbelønt futurist og forfatter, og har mottatt prisen for «Årets foredragsholder» i Sverige to ganger. Stefans fengende foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer er disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap. Et foredrag med Stefan Hyttfors er både inspirerende, utfordrende og underholdene – og tvinger deltakerne til å ta stilling til endringer som kommer. Stefan har bakgrunn som journalist og økonom. Han bor i Stockholm, og holder også foredrag rundt om i Europa (Språk: svensk og engelsk.)

Se video av Stefan Hyttfors

Foredrag

Disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap

Hvordan vil ny teknologi, digitalisering og kunstig intelligens utvikle seg, og hvordan forholder vi oss til endringene? Hva kan ansatte gjøre, og hva bør ledere tenke og gjøre. Stefan Hyttfors formidler på en engasjerende måte hva vi har i vente og hvilke handlingsalternativ vi bør velge.

Talerlisten mener

Stefan Hyttfors er en erfaren og meget profesjonell foredragsholder. Han er oppdatert, poengtert, personlig og morsom når han snakker om hvordan teknologi påvirker hverdagen og fremtiden - og hva vi kan vente oss i årene som kommer. Han håndterer store forsamlinger elegant, og får meget gode score på alt han gjør på en scene og som diskusjonspartner for bedrifter som vil se inn i fremtiden.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Stefan Hyttfors har 3 vurderinger

Hege Bongard

16. februar 2018

Fredrikstad Næringsforening

6

Vi ble opplyst & oppglødd! Ekstremt profesjonelt formidlet Stefan Hyttfors temaer i videre perspektiver, og satt det inn i en kontekst vi kunne kjenne oss igjen i – og som berørte. Anbefales på det sterkeste.

Kristoffer Gregersen

29. mars 2017

Selvaag Bolig ASA

6

Vi benyttet Stefan Hyttfors til en intern ledersamling i mars 2017. Han er en svært dyktig foredragsholder og en reflektert diskusjonspartner. Vi fikk det vi forventet og litt til. Anbefales på det varmeste.

Hilde Maren Schjager

16. desember 2016

Nordic Council of Shopping Centers

6

Fikk best score av konferansens 25 foredragsholdere. Trolig den beste av de vi har hatt to siste år. Kan anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS