Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Stefan Hyttfors

Futurist, kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger

Fra 70.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors er en av Nordens beste foredragsholdere. Han har holdt over 300 foredrag i Norge, og leverer et engasjerende og morsomt foredrag hver gang. Han er en prisbelønt futurist og forfatter, og har mottatt prisen for «Årets foredragsholder» i Sverige to ganger. Stefans fengende foredrag handler i stor grad om hva som vil skje fremover, og hvordan teknologi vil endre måten vi jobber på. Temaer er disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap. Et foredrag med Stefan Hyttfors er både inspirerende, utfordrende og underholdene – og tvinger deltakerne til å ta stilling til endringer som kommer. Stefan har bakgrunn som journalist og økonom. Han bor i Stockholm, og holder også foredrag over hele verden (Språk: svensk og engelsk.)

Foredrag med Stefan Hyttfors

Disrupsjon, atferdsendringer og neste generasjons lederskap

Hvordan vil ny teknologi, digitalisering og kunstig intelligens utvikle seg, og hvordan forholder vi oss til endringene? Hva kan ansatte gjøre, og hva bør ledere tenke og gjøre. Stefan Hyttfors formidler på en engasjerende måte hva vi har i vente og hvilke handlingsalternativ vi bør velge.

Talerlisten mener

Stefan Hyttfors er en erfaren, profesjonell og populær foredragsholder. Han er oppdatert, poengtert, personlig og morsom når han snakker om hvordan teknologi påvirker hverdagen og fremtiden - og hva vi kan vente oss i årene som kommer. Han håndterer store forsamlinger elegant, og får meget gode score på alt han gjør på en scene og som diskusjonspartner for bedrifter som vil se inn i fremtiden.

Stefan Hyttfors har 7 vurderinger

Lillian Moe Drotninghaug

5. oktober 2020

GJENSIDIGE FORSIKRING ASA

6

Tusen takk for nok et fantastisk foredrag med Stefan Hyttfors. Denne gangen ble det gjennomført som et webinar, og det fungerte helt utmerket. Stefan er en formidler i særklasse, og hans nye foredrag «Den nye normalen» er veldig interessant og inspirerende, og anbefales på det sterkeste!

Knut Erik Abrahamsen

19. november 2019

Norconsult Informasjonssystemer AS

6

Stefan var leid inn til vårt kundeseminar og gjorde et morsomt, interessant og ernergisk foredrag om fremtidens muligheter og utfordringer. En foredragsholder som utfordret publikums tanker samtidig som han underholder, en som balanserer budskapet mellom håp og fortvilelse med stor formidlingsevne.

Per Helge Eikenæs

16. september 2019

Gjensidige Forsikring

6

Vi er ekstremt fornøyd, snakket en time uten et kjedelig sekund. Innholdet var svært relevant og tankevekkende. Han evnet å knyttet generelle tema til vår bransje. Fremførelsen var meget profesjonell med relevante bilder, filmer og der det han sa var perfekt machet. Han holdt også avsatt tid på sekundet.

Mia Lindstad

31. mars 2019

SiO

6

Veldig bra, han er en dyktig foredragsholder som får deg til å reflektere. Ikke et kjedelig minutt. Anbefales.

Hege Bongard

16. februar 2018

Fredrikstad Næringsforening

6

Vi ble opplyst & oppglødd! Ekstremt profesjonelt formidlet Stefan Hyttfors temaer i videre perspektiver, og satt det inn i en kontekst vi kunne kjenne oss igjen i – og som berørte. Anbefales på det sterkeste.

Kristoffer Gregersen

29. mars 2017

Selvaag Bolig ASA

6

Vi benyttet Stefan Hyttfors til en intern ledersamling i mars 2017. Han er en svært dyktig foredragsholder og en reflektert diskusjonspartner. Vi fikk det vi forventet og litt til. Anbefales på det varmeste.

Hilde Maren Schjager

16. desember 2016

Nordic Council of Shopping Centers

6

Fikk best score av konferansens 25 foredragsholdere. Trolig den beste av de vi har hatt to siste år. Kan anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS