Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Foredragsholder Steinar Christensen

Steinar B. Christensen

Ekspert på kundeservice

Fra 22.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Steinar B. Christensen

Steinar B. Christensen har lang fartstid som strategirådgiver og konsulent. Hans hovedfokus er kundeservice, kundeopplevelser og digitalisering. Han har tidligere vært eksportsjef i BKK og markedsdirektør i Fjordkraft. Steinar var initiativtaker til etableringen av Bergen Kundeserviceforum, og har siden 2005 vært prosjektleder for konferansen Kundeservicedagene i Bergen. Han ble også kåret til årets serviceambassadør i Bergen i 2005. Steinar har holdt foredrag for virksomheter innen en rekke bransjer. Blant oppdragsgiverne er blant andre Sparebanken Vest, Haraldsplass Sykehus, Amedia og Bergen Kommune. Han har gjennomført flere hundre kundemålinger, og er svært opptatt av hva som påvirker kundeopplevelsene. I juni 2017 startet han å blogge under navnet Servicehelten, der han skriver om aktuelle tema innen service og kundeopplevelser. Steinar er brennende opptatt av service og er en engasjert formidler.

Foredrag med Steinar B. Christensen

«Fremtidens kundeservice» - et foredrag om suksesskriterier for god kundeservice fremover

Ingen tribuneplass!

Hvem er ansvarlig for å bygge selskapets omdømme? Hvem er ansvarlig for et godt arbeidsmiljø? Hva er ditt bidrag til en positiv prestasjonskultur? Spiller du dine kollegaer gode? Steinar sier han kan lukte kulturen til en bedrift rett innenfor inngangsdøren. Han mener alle uansett rolle er stedfortreder for direktøren – sett fra kundens ståsted. Steinar bruker en rekke praktiske eksempler som underbygger hans poenger på en enkel og morsom måte.

Steinar B. Christensen har 6 vurderinger

Lars Øverland

22. november 2019

Intranet Distriubusjon AS

6

Vi var så heldig å få med oss Steinar Christensen til vårt ID SUMMIT arrangement. Her holdt Steinar sitt foredrag: Ingen tribuneplass! Dette var veldig bra, og hele salen ble engasjert både av Steinars talent på scenen, men viktigst av alt hans mange gode budskap. Jeg tror alle har noe å lære av Steinar og hans foredrag. Vi kommer definitivt til å bruke han igjen ved kommende arrangementer i fremtiden. Anbefales!

Anita Finnebråten

3. juni 2019

Bergen kommune

6

Takk for et utmerket foredrag «Ingen tribuneplass» for Bergen kommune! Konseptet passet glitrende inn hos oss og den prosessen vi står i pr i dag. Du har en fantastisk fremtoning og budskapet ditt var tydelig. Ledelse og ansatte er storfornøyde 😊 Nå skal vi jobbe videre med å bruke de verktøyene som fremkom og resultatene fra undersøkelsen slik at vi kan lykkes godt i vår fremtidig organisering.

Kristin Bull Wingaard

22. juni 2018

Kleppestø Senter

5

Takk for flott foredrag i dag. Det var veldig kjekt og nyttig for oss alle. Alle fikk vi gode input og ble motivert til å gjøre hverdagen enda bedre for oss selv og de rundt oss. Lederne fikk mye å jobbe med videre for å gjøre sin butikk og sine team enda bedre. Alle vil til syvende og sist at vårt senter skal være førstevalget, noe som krever hardt arbeid og innsats fra alle. Men det skal vi bli!

June Kristiansen

18. oktober 2017

Etablerersenteret

6

Vi på Etablerersenteret engasjerte Steinar Christensen til å holde foredrag på en av våre nettverkssamlinger kalt Treffpunkt(målgruppe: gründere i Hordaland). Foredrag ble gjennomført i dag, og det var fantastisk bra! Steinar er flink til å engasjere og inspirere. God kontakt med deltakerne, flotte eksempler i foredraget som deltakerne kan relatere seg til. Fikk umiddelbart mange gode tilbakemeldinger. Steinar er kjempe flink og anbefales på det varmeste!

Birthe Vatshelle Solum

3. oktober 2017

Haraldsplass Diakonale Sykehus

6

Jeg har brukt Steinar i ulike sammenhenger; sist nå i forbindelse med en ledersamling for en avdeling på sykehuset. Han er flink å følge opp i forkant, orienterer seg godt både om målgruppen som han skal snakke til/med, og tilpasser det han skal si slik at det også treffer oss. Steinar er lett å like, han er direkte og tydelig, samtidig som han har glimtet i øyet som skaper tillit og gjør at budskapet hans kommer frem på en god måte. Han lever som han formidler; han er levende opptatt av god service, og hva det betyr i praksis. Han møter i tide, er godt forberedt, og engasjementet er ekte og kommer tydelig frem i alt han sier og gjør. Foredraget til Steinar ble så godt mottatt i min ledergruppe, at han også ble engasjert til å snakke for flere grupper på sykehuset. Jeg anbefaler gjerne Steinar til andre, og han er også en som jeg gjerne vil bruke igjen ved en passende anledning.

Ole Daniel Virkesdal

20. september 2017

Bergen kommune, etat for tjenester til utviklingshemmede

6

De siste to årene har jeg engasjert Steinar Christensen i ulike store og små ledersamlinger i vår etat. Han har vært prosessleder i samlinger der vi har jobbet med å fastsette etatens mål og strategier i en krevende periode med store endringer. Han har en egne evne til å finne kjernen i våre problemstillinger, forenkle dem og bidra til å finne strategier for å komme frem til gode løsninger. Han har også har holdt inspirerende foredrag for vår store ledergruppe. Han har god formidlingsevne, god til å inspirere og engasjere, alltid presis og alltid opptatt av å yte det lille ekstra for å gi en god service. Jeg kan varmt anbefale Steinar Christensen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS