Sverre Steensen

Gründer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sverre Steensen

Sverre Steensen er gründeren bak Enklere Liv og har lansert over 150 produkter fra idé til ferdig produkt. Produktene har solgt for over 1,5 mrd kroner og selges over hele verden. I tillegg til å utvikle produkter, selskaper og tjenester har Sverre jobbet med å gjøre mange norske og nordiske selskaper mer innovative. Han har flere ganger vunnet og vært i finalen i kåringer som f.eks. Årets Gründer. Han holder presentasjon for toppledelse og styrer i store selskap, offentlig sektor, studenter og selskaper som ønsker inspirasjon til å bli mer innovative. Sverre er Siviløkonom og Sviliingeniør av bakgrunn og jobbet 5 år i Boston Consulting Group før han ble gründer på heltid. Han har også skrevet boken New Now – fra idé til suksess som med sine 700 sider beskriver hva som kreves for å lykkes.

Foredrag med Sverre Steensen

Fra Idé til Suksess

Hvordan gå fra idé til suksess på rekordtid og med så lite risiko som mulig.

Hvordan lykkes med innovasjon

Innovasjonskraft er et viktig konkurransefortrinn. Her deler jeg råd og tanker om hvordan selskaper skal lykkes med å bygge en innovasjonskultur, system, prosesser og strukturer for maksimal verdiskaping.

9 ting jeg har lykkes med og 19 Fuck-ups

Som gründer gjør man mange feil. Her deler jeg opp- og nedturer og hva andre kan lære av dem.

Skalering, Skalering, Skalering

Hvordan lykkes med å skalere en virksomhet når man mangler kapital, folk og andre ressurser.

Hvordan bygge en sterk innovasjonskultur?

Innovasjon er et viktig konkurransefortinn. Å skape en innovasjonskultur er krevende, men mulig. La meg dele mine erfaringer om hvordan det kan gjøres.

Kurs med Sverre Steensen

Fra idé til suksess

La meg hjelpe til i prosessen med å kickstarte deres innovasjonsprosesser.

Sverre Steensen har 1 vurdering

Lars-Fredrik Forberg

6. mai 2019

IMD Alumni Club of Norway

6

Sverre har holdt foredrag for IMD og INSEAD Alumni ved to anledninger. På det første i 2016 var tittelen Can you recognize a good idea?. Han tok oss igjennom sin egen reise i Enklere Liv og Unikia og engasjerte publikum ved å utfordre oss på hvilke ideer som ville slå an og ikke, og hvorfor. På vår sommerfest i 2017, fortalte han om sitt nystartede forskningsprogram for barn og fikk igjen forsamlingens fulle oppmerksomhet da han langt over leggetid lot barna presentere sine vinnerideer. I tillegg til å være en god taler har han fordelen av lang og relevant næringslivs- og livserfaring som han kan øse av – til glede for oss. Jeg anbefaler Sverre på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS