Takin Kroop

Digital Marketing Manager i Polestar.

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Takin Kroop

Takin har siden 2014 jobbet med noen av verdens største merkevarer. I dag jobber han som Digital Marketing Manager i Polestar. Hans tidligere arbeidsforhold har vært på byråsiden og leder for sosiale medier i Nordic Choice Hotels. Å jobbe med ulike kunder og bedrifter, strategisk og operasjonelt – gir han den innsikten han trenger for å fortsette å skape suksesscaser via digitale kanaler. Han har høy ekspertise i digital markedsføring, og brenner for alt digitalt. Han har holdt hundrevis av foredrag nasjonalt og internasjonalt.

Foredrag med Takin Kroop

Merkevarebygging for nå og for fremtiden

Med nye digitale hjelpemidler er det realistisk å bygge synlighet for merkevarer og tjenester raskere enn før. I dette foredraget forteller jeg hvordan jeg har jobbet med digital merkevarebygging i min jobb i Nordic Choice Hotels og hvordan vi gjør det i Polestar. Hvilke muligheter finnes og hvordan går du best mulig frem? Etter mitt foredrag sitter du igjen med en verktøykasse du kan ta med deg videre i dagens kanaler, og være rustet for de neste årene og kanalene.

Markedsføring i sosiale medier

Et foredrag som er bygget rundt å skape resultater ved å bruke sosiale medier som markedsføringskanal. Her går vi igjennom blant annet: organisk markedsføring, hvordan kan du måle kostnad opp mot effekt. Hvordan kan du øke effekten av markedsføringen, og hvordan skal du måle suksess?

Instagram er ikke bare kafébilder og vakre kvinner.

Instagram er en svært visuell kanal som har egne premisser du må følge som en organisasjon eller bedrift. I dette foredraget går jeg igjennom hvordan du kan bygge en bærekraftig konto og skape grunnlaget for vekst.

Video i sosiale medier

I dette foredraget vil jeg gå igjennom best practice rundt bruk av video i sosiale medier, hvordan du kan bygge en langsiktig videostrategi, i tillegg til å gå innpå verktøy og tips/triks for å gjøre denne jobben så effektiv som mulig.

Foredrag på bestilling

Jeg er også fleksibel rundt å bygge et foredrag rundt de ulike sosiale mediene, kundeservice i sosiale medier, motivasjonsforedrag for studenter osv.

Kurs med Takin Kroop

Performance Marketing

Hvordan får du maks tilbake på medieinvesteringer, og hvordan måler du suksess over tid? Dette er et grundig innførende heldagskurs som tar for seg ulike strategier og taktikker innen temaet Performance Marketing.

Google Ads

Skal du komme i gang med Google Ads er dette kurset for deg. Det tar for seg en innføring i plattformen, budgivning, bygging av søkeordslister, kontostruktur og strategier for å lykkes.

Talerlisten mener

Vil du lære mer om digital markedsføring er Takin Kroop rett mann. En dyktig, energisk og kunnskapsrik foredragsholder, som med aktuelle og gode eksempler holder nyttige foredrag og kurs. Han går grundig til verks og tar publikum igjennom alle stegene fra planlegging til måling, og deler innsiktsfull lærdom gjennom gode og dårlige caser. Her er det mye å lære, både for nybegynnere og viderekommende!

Takin Kroop har 13 vurderinger

Gry Haugsbakken

30. juni 2021

Industri Energi

6

Dyktig og konkret. Godt forberedt og traff midt i blinken på å både gi oss et løft mht å bruke Instagram bedre og mulighetene som ligger der.

Kjetil Korsveien

15. april 2021

Noroff

6

Vi har flere ganger benyttet Takins ekspertise på annonsering på Facebook til studentene i Digital Markedsføring i Oslo og Bergen både digitalt og on-site på fagskolen Noroff. Han får meget gode tilbakemeldinger fra studentene for sin evne til å lære bort og sine kunnskaper innenfor annonsering i sosiale medier og kunnskaper om å skape organisk vekst i sosiale medier. Vil sterkt anbefale Takin!

Linn Kristin

27. november 2020

Tren20

6

Takin holdt et meget godt og spennende innlegg på vårt digitale seminar i oktober! Engasjement, gode eksempler og formidlingsevne også gjennom skjermen! Tusen takk! Vi anbefaler gjerne Takin som foredragsholder!

Nina Østgaard

17. februar 2020

Høyskolen Kristiania

6

Må bare få si TAKK! Du er helt KONGE!👌 Kjempeinspirerende. Morsom. Klok. Raus. Åpen. Du er en utmerket historieforteller, som i tillegg gir gode råd for alle som står overfor viktige (karriere)valg. Perfekt avslutning på en ellers meget god dag under Karrieredagene her på Høyskolen Kristiania! 😊

Dino Kuckovic

20. november 2019

Falcon.io

6

What a personality! Takin spoke at our digital marketing conference, Spark, in Copenhagen earlier this month and man did he deliver. The content was fresh, insightful and advanced. It felt refreshing hearing a brand go deep into what works and what doesn’t. He’s definitely a personality that I loved having at Spark. The audience loved him and the full room proved it. Looking forward to collaborating again 🙂

Kjersti Eilertsen

20. august 2018

Riksteatret

6

Takin holdt et bra og interessant innføringsforedrag om sosiale medier på et seminar vi arrangerte med om lag 150 gjester. Det varierte fra dyp innsikt til tips og triks vi alle kan innføre i våre bedrifter – formidlet på et morsomt vis. Vi fikk tilbakemelding om at det var svært motiverende for deltakerne, og at de hadde mye de skulle ta tak i når de kom hjem. Vi kan absolutt anbefale Takin videre.

Andrea Grøndal Berg

26. april 2018

Inbound Group AS

6

Vi har fått glede av Takins kunnskap og formidlingsevne flere ganger. Han har hatt interne foredrag om annonsering på sosiale medier, og vi lærer like mye hver gang. Strålende fornøyde ansatte og en glede å samarbeide med! Vi takker for nå og ser frem til neste gang!

Belinda Sandberg

11. juni 2017

Ramirent AS

6

Takin er en ekstremt talentfull ung mann. I tillegg har han er personlighet og entusiasme som er bemerkelsesverdig! Han holdt ett foredrag om Facebook og Google i min bedrift til en gruppe skeptikere. Etter Takin sitt foredrag var skeptikerne blitt til entusiaster og overbevist over viktigheten av synlighet i sosiale medier spm Facebook og Google. Jeg kan anbefale Takin på det aller varmeste!

Torunn Dyrkorn

8. mai 2017

Visit Nordvest

5

Takin holdt et veldig godt innlegg på vår samling av reiselivsfolk, der fokuset var «Hvordan lykkes på Facebook». Han klarte å holde forsamlingen engasjert og har en veldig inspirerende måte å kommunisere på. Fikk tilbakemelding fra flere i salen etterpå om at de nå ble veldig gira på å gjøre mer ut av sin bedriftsprofil på facebook, ved hjelp av tips og råd fra Takin.

Berit W. Andsem

17. februar 2017

Cloud Media Service AS

6

Takin ble engasjert av oss i Cloud Media Service AS på vårt månedlige frokostseminar. Han holdt et fantastisk foredrag om bruken av Facebook for næringslivet. Takin formidler komplekst budskap på en engasjerende og godt forklarende måte. Han er en dyktig formidler det er godt å lytte til. Vi kan på det varmeste anbefale Takin som foredragsholder om Facebook!

Olav Eggum

10. november 2016

Fanbooster

6

Takin har evnen til å formidle et budskap på en lettfattelig og engasjerende måte samtidig som han holder høy faglig standard. Jeg anbefaler gjerne Takin.

Ida

19. oktober 2016

Nordic Choice Hotels

6

Takin, Takin. Takin är en av de mest nyfikna, sympatiska och intressanta föredragshållare jag vet om. Han är minst lika duktig på att lyssna som att tala.

I Nordic Choice Hotels har vi anlitat Takin som föredragshållare vid olika tillfällen. Han är flexibel och framför allt skicklig på att anpassa budskap och upplägg efter publik.

Vi kan varmt rekommendera Takin för alla sorters föredrag.

Jonas Åstrøm

19. oktober 2016

Høgskolen i Lillehammer

6

Vi kontaktet Takin på meget kort varsel med en forespørsel om å ha et foredrag i sosiale medier for våre studenter i markedsføring og kulturprosjektledelse her på Høgskolen i Lillehammer. Han tok utfordringen, og holdt et flott, informativt og engasjerende foredrag for studentene. Tilbakemeldingene fra både studentene og andre forelesere var at det var svært bra. Foredrag inngikk som en del av en fagdag i sosiale medier på høgskolen. Takin nevnte i tillegg at han ofte gjør dette for studenter fordi han selv hadde mye utbytte av gjesteforelesere da han var student. Vi kan trygt anbefale Takin som foreleser til andre aktører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS