Talerlisten
Takin Kroop

Takin Kroop

Social Media Manager, Nordic Choice Hotels | Oslo

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 25.000,- (eks. mva)

Veldedighet

30% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Til tross for sin unge alder, har Takin Kroop allerede rukket å jobbe med noen av verdens største merkevarer. I dag er han sjef for sosiale medier i Nordic Choice Hotels. Å ha jobbet med et vidt spekter av bedrifter, i tillegg til å jobbe med disse strategisk og operasjonelt – gir han den innsikten han trenger for å fortsette å skape suksesscaser for kunder. Han har høy ekspertise rundt Facebook som en markedsføringskanal, og brenner for digitale medier. Han har holdt hundrevis av foredrag rundt om i hele landet, i tillegg har han vært på scenen internasjonalt også.

Foredrag

Introduksjon til markedsføring på Facebook

Et lettfattelig foredrag bygget for de som ønsker å komme ordentlig i gang med markedsføring på Facebook. Her går vi igjennom ulike begreper og muligheter - samt en innføring i den betalte funksjonen Facebook gir.

Få mest mulig ut av Facebook-budsjettet

Et foredrag som er bygget rundt å skape resultater ved å bruke Facebook som markedsføringskanal. Her går vi igjennom blant annet: hvordan kan du måle kostnad opp mot effekt. Hvordan kan du øke effekten av markedsføringen, og hvordan skal du måle suksess?

Skreddersøm

Jeg skreddersyr gjerne et foredag tilpasset dine behov, med tema markedsføring, kommunikasjon og sosiale medier.

Foredrag på bestilling

Jeg er også fleksibel rundt å bygge et foredrag rundt de ulike sosiale mediene, kundeservice i sosiale medier, motivasjonsforedrag for studenter osv.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Takin Kroop har 6 vurderinger

Belinda Sandberg

11. juni 2017

Ramirent AS

6

Takin er en ekstremt talentfull ung mann. I tillegg har han er personlighet og entusiasme som er bemerkelsesverdig! Han holdt ett foredrag om Facebook og Google i min bedrift til en gruppe skeptikere. Etter Takin sitt foredrag var skeptikerne blitt til entusiaster og overbevist over viktigheten av synlighet i sosiale medier spm Facebook og Google. Jeg kan anbefale Takin på det aller varmeste!

Torunn Dyrkorn

8. mai 2017

Visit Nordvest

5

Takin holdt et veldig godt innlegg på vår samling av reiselivsfolk, der fokuset var «Hvordan lykkes på Facebook». Han klarte å holde forsamlingen engasjert og har en veldig inspirerende måte å kommunisere på. Fikk tilbakemelding fra flere i salen etterpå om at de nå ble veldig gira på å gjøre mer ut av sin bedriftsprofil på facebook, ved hjelp av tips og råd fra Takin.

Berit W. Andsem

17. februar 2017

Cloud Media Service AS

6

Takin ble engasjert av oss i Cloud Media Service AS på vårt månedlige frokostseminar. Han holdt et fantastisk foredrag om bruken av Facebook for næringslivet. Takin formidler komplekst budskap på en engasjerende og godt forklarende måte. Han er en dyktig formidler det er godt å lytte til. Vi kan på det varmeste anbefale Takin som foredragsholder om Facebook!

Olav Eggum

10. november 2016

Fanbooster

6

Takin har evnen til å formidle et budskap på en lettfattelig og engasjerende måte samtidig som han holder høy faglig standard. Jeg anbefaler gjerne Takin.

Ida

19. oktober 2016

Nordic Choice Hotels

6

Takin, Takin. Takin är en av de mest nyfikna, sympatiska och intressanta föredragshållare jag vet om. Han är minst lika duktig på att lyssna som att tala.

I Nordic Choice Hotels har vi anlitat Takin som föredragshållare vid olika tillfällen. Han är flexibel och framför allt skicklig på att anpassa budskap och upplägg efter publik.

Vi kan varmt rekommendera Takin för alla sorters föredrag.

Jonas Åstrøm

19. oktober 2016

Høgskolen i Lillehammer

6

Vi kontaktet Takin på meget kort varsel med en forespørsel om å ha et foredrag i sosiale medier for våre studenter i markedsføring og kulturprosjektledelse her på Høgskolen i Lillehammer. Han tok utfordringen, og holdt et flott, informativt og engasjerende foredrag for studentene. Tilbakemeldingene fra både studentene og andre forelesere var at det var svært bra. Foredrag inngikk som en del av en fagdag i sosiale medier på høgskolen. Takin nevnte i tillegg at han ofte gjør dette for studenter fordi han selv hadde mye utbytte av gjesteforelesere da han var student. Vi kan trygt anbefale Takin som foreleser til andre aktører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS