Takin Kroop

Digital Marketing Manager i Polestar.

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Takin Kroop

Takin har siden 2014 jobbet med noen av verdens største merkevarer. I dag jobber han som Digital Marketing Manager i Polestar. Hans tidligere arbeidsforhold har vært på byråsiden og leder for sosiale medier i Nordic Choice Hotels. Å jobbe med ulike kunder og bedrifter, strategisk og operasjonelt – gir han den innsikten han trenger for å fortsette å skape suksesscaser via digitale kanaler. Han har høy ekspertise i digital markedsføring, og brenner for alt digitalt. Han har holdt hundrevis av foredrag nasjonalt og internasjonalt.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Takin Kroop

Merkevarebygging for nå og for fremtiden

Med nye digitale hjelpemidler er det realistisk å bygge synlighet for merkevarer og tjenester raskere enn før. I dette foredraget forteller jeg hvordan jeg har jobbet med digital merkevarebygging i min jobb i Nordic Choice Hotels og hvordan vi gjør det i Polestar. Hvilke muligheter finnes og hvordan går du best mulig frem? Etter mitt foredrag sitter du igjen med en verktøykasse du kan ta med deg videre i dagens kanaler, og være rustet for de neste årene og kanalene.

Markedsføring i sosiale medier

Et foredrag som er bygget rundt å skape resultater ved å bruke sosiale medier som markedsføringskanal. Her går vi igjennom blant annet: organisk markedsføring, hvordan kan du måle kostnad opp mot effekt. Hvordan kan du øke effekten av markedsføringen, og hvordan skal du måle suksess?

Instagram er ikke bare kafébilder og vakre kvinner.

Instagram er en svært visuell kanal som har egne premisser du må følge som en organisasjon eller bedrift. I dette foredraget går jeg igjennom hvordan du kan bygge en bærekraftig konto og skape grunnlaget for vekst.

Video i sosiale medier

I dette foredraget vil jeg gå igjennom best practice rundt bruk av video i sosiale medier, hvordan du kan bygge en langsiktig videostrategi, i tillegg til å gå innpå verktøy og tips/triks for å gjøre denne jobben så effektiv som mulig.

Foredrag på bestilling

Jeg er også fleksibel rundt å bygge et foredrag rundt de ulike sosiale mediene, kundeservice i sosiale medier, motivasjonsforedrag for studenter osv.

Kurs med Takin Kroop

Performance Marketing

Hvordan får du maks tilbake på medieinvesteringer, og hvordan måler du suksess over tid? Dette er et grundig innførende heldagskurs som tar for seg ulike strategier og taktikker innen temaet Performance Marketing.

Google Ads

Skal du komme i gang med Google Ads er dette kurset for deg. Det tar for seg en innføring i plattformen, budgivning, bygging av søkeordslister, kontostruktur og strategier for å lykkes.

Talerlisten mener

Vil du lære mer om digital markedsføring er Takin Kroop rett mann. En dyktig, energisk og kunnskapsrik foredragsholder, som med aktuelle og gode eksempler holder nyttige foredrag og kurs. Han går grundig til verks og tar publikum igjennom alle stegene fra planlegging til måling, og deler innsiktsfull lærdom gjennom gode og dårlige caser. Her er det mye å lære, både for nybegynnere og viderekommende!

2024 © Talerlisten AS