Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Takin Kroop

Takin Kroop

Digital Sales Coordinator i Fortum

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Takin Kroop

Til tross for sin unge alder, har Takin Kroop allerede rukket å jobbe med noen av verdens største merkevarer. I dag jobber Takin som Digital Sales Coordinator i Fortum, hans tidligere arbeidsforhold var i Nordic Choice Hotels som sjef for sosiale medier. Å ha jobbet med et vidt spekter av bedrifter, i tillegg til å jobbe med disse strategisk og operasjonelt – gir han den innsikten han trenger for å fortsette å skape suksesscaser i sosiale medier. Han har høy ekspertise rundt Facebook som en markedsføringskanal, og brenner for digitale medier. Han har holdt hundrevis av foredrag nasjonalt og internasjonalt.

Foredrag med Takin Kroop

Introduksjon til markedsføring på Facebook

Et lettfattelig foredrag bygget for de som ønsker å komme ordentlig i gang med markedsføring på Facebook. Her går vi igjennom ulike begreper og muligheter - samt en innføring i den betalte funksjonen Facebook gir.

Annonsering i sosiale medier

Et foredrag som er bygget rundt å skape resultater ved å bruke Facebook og Instagram som markedsføringskanal. Her går vi igjennom blant annet: hvordan kan du måle kostnad opp mot effekt. Hvordan kan du øke effekten av markedsføringen, og hvordan skal du måle suksess?

Slik skaper du synlighet for din bedrift

Markedsføring i sosiale medier fra A-å. Dette kurset/foredraget tar deg igjennom alt du som jobber med sosiale medier trenger å tenke på. Ubetalt og betalt markedsføring, strategier for å lykkes og tips til hvordan du kan maksimere din synlighet på plattformen

Nordic Choice Hotels i sosiale medier

Hvordan har Nordic Choice Hotels gått til å se økt inntekt og merkekjennskap ved å bruke sosiale medier. I dette foredraget vil du få konkrete tips og forslag til strategier og taktikker du kan ta med deg tilbake til din virksomhet.

Foredrag på bestilling

Jeg er også fleksibel rundt å bygge et foredrag rundt de ulike sosiale mediene, kundeservice i sosiale medier, motivasjonsforedrag for studenter osv.

Talerlisten mener

Vil du lære mer om digital markedsføring er Takin Kroop rett mann. En dyktig, energisk og kunnskapsrik foredragsholder, som med aktuelle og gode eksempler holder nyttige foredrag og kurs. Han går grundig til verks og tar publikum igjennom alle stegene fra planlegging til måling, og deler innsiktsfull lærdom gjennom gode og dårlige caser. Her er det mye å lære, både for nybegynnere og viderekommende!

Takin Kroop har 10 vurderinger

Nina Østgaard

17. februar 2020

Høyskolen Kristiania

6

Må bare få si TAKK! Du er helt KONGE!👌 Kjempeinspirerende. Morsom. Klok. Raus. Åpen. Du er en utmerket historieforteller, som i tillegg gir gode råd for alle som står overfor viktige (karriere)valg. Perfekt avslutning på en ellers meget god dag under Karrieredagene her på Høyskolen Kristiania! 😊

Dino Kuckovic

20. november 2019

Falcon.io

6

What a personality! Takin spoke at our digital marketing conference, Spark, in Copenhagen earlier this month and man did he deliver. The content was fresh, insightful and advanced. It felt refreshing hearing a brand go deep into what works and what doesn’t. He’s definitely a personality that I loved having at Spark. The audience loved him and the full room proved it. Looking forward to collaborating again 🙂

Kjersti Eilertsen

20. august 2018

Riksteatret

6

Takin holdt et bra og interessant innføringsforedrag om sosiale medier på et seminar vi arrangerte med om lag 150 gjester. Det varierte fra dyp innsikt til tips og triks vi alle kan innføre i våre bedrifter – formidlet på et morsomt vis. Vi fikk tilbakemelding om at det var svært motiverende for deltakerne, og at de hadde mye de skulle ta tak i når de kom hjem. Vi kan absolutt anbefale Takin videre.

Andrea Grøndal Berg

26. april 2018

Inbound Group AS

6

Vi har fått glede av Takins kunnskap og formidlingsevne flere ganger. Han har hatt interne foredrag om annonsering på sosiale medier, og vi lærer like mye hver gang. Strålende fornøyde ansatte og en glede å samarbeide med! Vi takker for nå og ser frem til neste gang!

Belinda Sandberg

11. juni 2017

Ramirent AS

6

Takin er en ekstremt talentfull ung mann. I tillegg har han er personlighet og entusiasme som er bemerkelsesverdig! Han holdt ett foredrag om Facebook og Google i min bedrift til en gruppe skeptikere. Etter Takin sitt foredrag var skeptikerne blitt til entusiaster og overbevist over viktigheten av synlighet i sosiale medier spm Facebook og Google. Jeg kan anbefale Takin på det aller varmeste!

Torunn Dyrkorn

8. mai 2017

Visit Nordvest

5

Takin holdt et veldig godt innlegg på vår samling av reiselivsfolk, der fokuset var «Hvordan lykkes på Facebook». Han klarte å holde forsamlingen engasjert og har en veldig inspirerende måte å kommunisere på. Fikk tilbakemelding fra flere i salen etterpå om at de nå ble veldig gira på å gjøre mer ut av sin bedriftsprofil på facebook, ved hjelp av tips og råd fra Takin.

Berit W. Andsem

17. februar 2017

Cloud Media Service AS

6

Takin ble engasjert av oss i Cloud Media Service AS på vårt månedlige frokostseminar. Han holdt et fantastisk foredrag om bruken av Facebook for næringslivet. Takin formidler komplekst budskap på en engasjerende og godt forklarende måte. Han er en dyktig formidler det er godt å lytte til. Vi kan på det varmeste anbefale Takin som foredragsholder om Facebook!

Olav Eggum

10. november 2016

Fanbooster

6

Takin har evnen til å formidle et budskap på en lettfattelig og engasjerende måte samtidig som han holder høy faglig standard. Jeg anbefaler gjerne Takin.

Ida

19. oktober 2016

Nordic Choice Hotels

6

Takin, Takin. Takin är en av de mest nyfikna, sympatiska och intressanta föredragshållare jag vet om. Han är minst lika duktig på att lyssna som att tala.

I Nordic Choice Hotels har vi anlitat Takin som föredragshållare vid olika tillfällen. Han är flexibel och framför allt skicklig på att anpassa budskap och upplägg efter publik.

Vi kan varmt rekommendera Takin för alla sorters föredrag.

Jonas Åstrøm

19. oktober 2016

Høgskolen i Lillehammer

6

Vi kontaktet Takin på meget kort varsel med en forespørsel om å ha et foredrag i sosiale medier for våre studenter i markedsføring og kulturprosjektledelse her på Høgskolen i Lillehammer. Han tok utfordringen, og holdt et flott, informativt og engasjerende foredrag for studentene. Tilbakemeldingene fra både studentene og andre forelesere var at det var svært bra. Foredrag inngikk som en del av en fagdag i sosiale medier på høgskolen. Takin nevnte i tillegg at han ofte gjør dette for studenter fordi han selv hadde mye utbytte av gjesteforelesere da han var student. Vi kan trygt anbefale Takin som foreleser til andre aktører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS