Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson

Grunder og Polarfarer

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson er eventyrer, foredragsholder og grunder i ClimatePoint, et nytt norsk selskap som tilbyr klimainvesteringer til næringslivet. ClimatePoint har også utarbeidet en unik metodikk som kan beregne klimaeffekten av investeringer og klimatiltak. Siden 2008 har han holdt over 400 foredrag i Norge og internasjonalt. Publikum har vært skoler, universiteter, bedrifter, ledergrupper og ærverdige organisasjoner som Explorers Club og National Geographic Society. Thorleifsson har ledet en rekke internasjonale ekspedisjoner i polarområdene og har produsert flere prisbelønnede TV-produksjoner. Siden 2008 har Thorleifsson vært selvstendig rådgiver innen klimakommunikasjon, implementering av klimastrategier, posisjonering og omdømmebygging.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tobias Thorleifsson

Hva betyr 2-graders målet for deg og din virksomhet?

Konkurransen om å gripe de eventyrlige kommersielle mulighetene i det grønne skiftet tiltar. Samtidig er det klart at vi får dårligere og dårligere tid til å gjennomføre helt nødvendige endringer i virksomhetene våre. Om få år vil kappløpet mot net-ze være like spennende som den gang polfarerne konkurrerte om de største oppdagelsene. Da som nå sto mye på spill. Denne gangen handler det ikke om å oppdage livet i Arktis. Dypest sett handler dagens bærekraftige forretningsstrategier om å redde det.

Jakten på Otto Sverdrups Varde

Bli med til Otto Sverdrups arktiske paradis i den nordligste delen av Canada. Foredraget gir en uforglemmelig introduksjon til et glemt norsk polarrike gjennom historie, dramatiske opplevelser med ulv og isbjørn, og knallharde utfordringer. Hva er meningen med å gå 1000km på ski for å finne en haug med steiner på verdens ende?

2024 © Talerlisten AS