Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson

Seniorrådgiver og Polarfarer

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson er eventyrer, foredragsholder og seniorrådgiver i Fo°tprint, et lite men raskt voksende pr-byrå som har spesialisert seg på det grønne skiftet. Siden 2008 har han holdt over 400 foredrag i Norge og internasjonalt. Publikum har vært skoler, universiteter, bedrifter, ledergrupper og ærverdige organisasjoner som Explorers Club og National Geographic Society. Thorleifsson har ledet en rekke internasjonale ekspedisjoner i polarområdene og har produsert flere prisbelønnede TV-produksjoner. Siden 2008 har Thorleifsson vært selvstendig rådgiver innen klimakommunikasjon, implementering av klimastrategier, posisjonering og omdømmebygging.

Foredrag med Tobias Thorleifsson

Hva betyr 2-graders målet for deg og din virksomhet?

Konkurransen om å gripe de eventyrlige kommersielle mulighetene i det grønne skiftet tiltar. Ingen vil ble den neste Kodak-sjefen. Om få år vil kappløpet være like spennende som den gang polfarerne konkurrerte om de største oppdagelsene. Da som nå sto mye på spill. Denne gangen handler det ikke om å oppdage livet i Arktis. Dypest sett handler dagens bærekraftige forretningsstrategier om å redde det.

Jakten på Otto Sverdrups Varde

Bli med til Otto Sverdrups arktiske paradis i den nordligste delen av Canada. Foredraget gir en uforglemmelig introduksjon til et glemt norsk polarrike gjennom historie, opplevelser og knallharde utfordringer. Hva er meningen med å gå 1000km på ski for å finne en haug med steiner på verdens ende?

Tobias Thorleifsson har 3 vurderinger

Marit Hepsø

1. november 2016

Miljødirektoratet

6

Tobias Thorleifsson holdt et inspirerende innlegg for flere seksjoner i Klimaavdelingen i Miljødirektoratet. Fin blanding av fakta om klimaendringene i Arktis, Tobias’ egne opplevelser med flotte bilder og videoer, og hans erfaringer med klimakommunikasjon og hva som fungerer for å formidle et så stort og komplekst problem. Opplevde ham som kunnskapsrik og engasjert, og en tydelig formidler! Takk for besøket og påminnelsen om de store linjene i klimaspørsmålet!

Helge Gjørven

26. oktober 2016

Ungt Entreprenørskap Norge

6

Ungt Entreprenørskap har benyttet Tobias til flere foredrag for elever og lærere, i tillegg til å kursholder for egne ansatte.
Elever og lærere har gitt svært gode tilbakemeldinger gjennom evalueringer. Tilbakemeldingene fra forrige arrangement ga gjennomsnittlig 5,6 (1-6) fra lærerne og 5,2 fra elevene. Dette er ekstremt gode tilbakemeldinger.

Vi har også gjennomført kursing innen klima og bærekraft for egne ansatte i oktober 2016. Også dette har vært av svært god kvalitet og gitt gode tilbakemelding på relevans, faglighet og form.

Tobias er lett og samarbeide med og holder alle avtaler.

Tobias anbefales på det sterkeste. Ta gjerne kontakt for mer info.

Mar Ugland Andresen

26. oktober 2016

Asker kommune

6

Tobias er en fantastisk formidler! Med utgangspunkt i klimaforskning og observasjoner fra egne oppdagelsesreiser, engasjerer og inspirerer han både ungdom og voksne. Tobias legger fram klimaforskningen på en visuell og forståelig måte. Han er faglig oppdatert og svært kunnskapsrik. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS