Tonje Elisabeth Aarøe

Endringsleder & workshop fasilitator

Fra 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tonje Elisabeth Aarøe

Tonje Elisabeth Aarøe har jobbet som leder i verdenskjente selskaper som Google og Microsoft. På bakgrunn av sin unike erfaring fra disse bedriftene holder hun tankevekkende foredrag, programmer, workshops og kurs med fokus på hvordan vi alle kan ta ansvaret for å skape arbeidsglede og engasjerende bedriftskulturer hvor vi trives i en tid med endring, disrupsjon og automatisering av arbeidsoppgaver. Hun hjelper bedrifter med effektivisering, forbedret produktivitet, lavere sykefravær og en forbedring av resultater ved bruk av velutprøvde metodikker og en praktisk tilnærming til utfordringene hver bedrift har. Tonje Elisabeth holder foredrag på norsk og engelsk. Hun er også bestselgende forfatter med boken “Ignite Your inner Game Changer” i USA, Canada og Australia.

Foredrag med Tonje Elisabeth Aarøe

BEDRE BEDRIFTSKULTUR – HVORDAN ØNSKER VI Å HA DET PÅ JOBB?

Workshop om bedriftskultur, arbeidsglede og begeistring. Visste du at selskaper med engasjerte medarbeidere har 6% høyere resultatmargin? Visste du at kun 13% er engasjerte på jobb. Hvordan skape en kultur med god kommunikasjon og engasjement? Dette er en workshop som engasjerer! Her vil dere sammen i teamene deres skape en praktisk tilnærming til å forbedre bedriftskulturen deres som dere kan ta i bruk neste dag! Workshopen får veldig gode tilbakemeldinger.

Å LEDE DIGITAL ENDRING

Vi står midt i et digitalt paradigmeskifte og digital endring er «risky business». Hva gjør vi når vi står ovenfor endring og 70% av endringsprosjekter i bedrifter mislykkes; hva skal til for å få til en god endringsprosess og hva er fallgruvene? Tonje Elisabeth gir dere de siste trendene, velutprøvde metoder for endringsledelse og de beste praktiske eksemplene fra bedrifter. Dere får muligheten til å utveksle ideer og erfaringer med de andre deltakerne, dette er en workshop med gode tilbakem.

WORKSHOP Å LEDE EN DIGITAL KULTUR

I tiden vi er inne i med konstant endring er det de bedriftene hvor alle ansatte er en del av den kreative skaperprosessen som gjør det best. Det er gjennom mangfoldige globale studier og forskning bevist at medarbeidere som er engasjerte er mer effektive og produktive, og dermed er med på å skape en bedre topp- og bunnlinje. Lær hvordan dere kan engasjere de ansatte for å sikre innovasjon og eksponentiell vekst. Passer for hele bedrifter, team og avdelinger.

Tonje Elisabeth Aarøe har 3 vurderinger

Lillian Elise Esborg Bergane

19. mai 2019

Norsk Sykepleierforbund

5

Tonje Elisabeth traff godt på tema til målgruppen. Hun fikk deltagerne til å se på endring med nye øyne.

Malin Therese Kivijärvi

18. februar 2019

Montera AS

5

Takk for et flott foredrag med masse inspirasjon, aha opplevelser på gruppe oppgaven, gode innspill og tema.

Benedikte Sørensen

5. februar 2019

Radisson Hotel Group

Tusen takk for inspirerende og engasjerende foredrag. Du gav meg både en «vekker», og stor porsjon motivasjon til å rigge oss best mulig for fremtiden, både i form av endring og å se nye muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS