Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Tonje Elisabeth Aarøe

Kultur, Lede Endring, Digital Transformasjon

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Tonje Elisabeth Aarøe

Tonje Elisabeth Aarøe har jobbet i verdenskjente selskaper som Google og Microsoft og har også jobbet i internasjonale bedrifter i Paris, Frankrike og i Geneve i Sveits. Med sin bakgrunn og unike erfaring holder hun tankevekkende foredrag, programmer, workshops og kurs med fokus på hvordan gå gjennom en digital transformasjon på en god måte, hvordan lede en digital kulturendring og hvordan vi alle kan ta ansvaret for å skape arbeidsglede og en engasjerende bedriftskultur. Tonje (46) hjelper ledere og bedrifter gjennom endring med fokus på kultur og ledelse ved bruk av velutprøvde metodikker og en praktisk tilnærming til utfordringene hver bedrift har. Tonje Elisabeth holder foredrag på norsk og engelsk. Hun er også bestselgende forfatter med boken “Ignite Your Inner Game Changer” i USA, Canada og Australia.

Foredrag med Tonje Elisabeth Aarøe

Digitalisering og bærekraftig endring i koronaens tid

Som sertifisert endringsleder (Change Mgt Practitioner Prosci) deler jeg av mine erfaringer fra å hjelpe både offentlige og private organisasjoner gjennom endring, også etter Covid-19. 70% av endringsprosjekter mislykkes; og hva er det som har endret seg nå i forhold til å lede gjennom endring? Det faktum at mange ledere ikke har mulighet til å lese kroppsspråk og høre hvordan det går over en kaffe på lunsjrommet, gjør at vi må ty til andre verktøy for å lede mennesker gjennom endringskurven.

Distanseledelse - hvordan lykkes og hva gjør de beste arbeidsplassene?

Hva betyr det for ledelse at vi jobber på distanse? Hvilke ledere lykkes – og hva kan vi lære av de beste? Hvilke arenaer er viktig - og hva blir det viktig at jeg som leder gjør? Konkrete råd og praktiske eksempler fra ledere på de beste arbeidsplassene.

Team som leverer gode og varige resultater

- Forstå funksjonene til gode team og hva som virkelig utgjør forskjellen - Lær om viktigheten av engasjement og hva som skjer med teamprestasjoner når det ikke er der - Få innsikt i hvordan du kan bygge team som presterer - Få ideer til handlingsplaner for å få til gode team i din bedrift slik at de samskaper varig gode resultater

Fra stresset til avslappet - Resiliens på arbeidsplassen

- Definere og forstå prinsippene for resiliens - De fire pilarene for resiliens og viktigheten av sammenhengen mellom dem - En modell tilpasset fra Yerkes og Dodson som identifiserer forskjellene mellom stress, utfordring og resiliens og hvordan du kan identifisere triggere til stress - Den forskningsbaserte verktøyet som identifiserer resilienslandskapet ditt - Introduksjon til teknikker for å øke resiliens

Autentisk på jobb - hvordan forbedre resultater ved å være deg selv og gjennom økt selvtillit

Forstå autentisitet, hva betyr det å være autentisk på en arbeidsplass med evigvarende endringer. Fordelene med autentisitet på arbeidsplassen. Koblingen mellom ytelse og autentisitet med humørfylte eksempler fra næringslivet Å forstå hvorfor du dukker opp som ditt autentiske jeg vil styrke deg i arbeidet ditt og i det å være en autentisk leder.

Kurs med Tonje Elisabeth Aarøe

En ledende digital kultur

Fra 2 dagers kurs til 9 måneders program for organisasjoner som går gjennom en kulturendring. Hva skal til for at vi får til en god endringsprosess og hva er fallgruvene for vår organisasjon? Vi går gjennom velutprøvde metoder for endringsledelse som passer for dere og jobber med hvordan vi kan skape en varig god bedriftskultur i deres organisasjon. Dere får muligheten til å jobbe dere fra strategi til gjennomføring, dette er et kurs / program med gode tilbakemeldinger fra kundene.

Team Leder Program

- Forstå funksjonene til High Performing Teams og hva som virkelig utgjør forskjellen - Lær om viktigheten av engasjement og hva som skjer med teamprestasjoner når det ikke er der - Få innsikt i hvordan du kan bygge team som presterer - Få ideer til handlingsplaner for å sette opp dine lokale team slik at de kan lykkes

Fra stresset til avslappet - Resiliens på arbeidsplassen

- Definere og forstå prinsippene for resiliens. - De fire pilarene for resiliens og viktigheten av sammenhengen mellom dem. - En modell tilpasset fra Yerkes og Dodson som identifiserer forskjellene mellom stress, utfordring og resiliens og hvordan du kan identifisere triggere til stress. - Den forskningsbaserte verktøyet som identifiserer resilienslandskapet ditt. - Introduksjon til teknikker for å øke resiliens.

Tonje Elisabeth Aarøe har 4 vurderinger

Cecilia Valve

7. oktober 2019

Ålnads gymnasium

4.5

Motiverande och inspirerande föreläsare. Sammanfattade på ett bra sätt vad som är kärnan i ett «High performing team». Inspirerade till vidare läsning och funderande kring temat. Som coach i liten grupp tror jag att mötet blir ännu bättre.

Lillian Elise Esborg Bergane

19. mai 2019

Norsk Sykepleierforbund

5

Tonje Elisabeth traff godt på tema til målgruppen. Hun fikk deltagerne til å se på endring med nye øyne.

Malin Therese Kivijärvi

18. februar 2019

Montera AS

5

Takk for et flott foredrag med masse inspirasjon, aha opplevelser på gruppe oppgaven, gode innspill og tema.

Benedikte Sørensen

5. februar 2019

Radisson Hotel Group

Tusen takk for inspirerende og engasjerende foredrag. Du gav meg både en «vekker», og stor porsjon motivasjon til å rigge oss best mulig for fremtiden, både i form av endring og å se nye muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS