Tonje Elisabeth Aarøe

Endringsleder, rådgiver & fasilitator

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tonje Elisabeth Aarøe

Tonje Elisabeth Aarøe har jobbet som leder i verdenskjente selskaper som Google og Microsoft. På bakgrunn av sin unike erfaring fra disse bedriftene holder hun tankevekkende foredrag, programmer, workshops og kurs med fokus på hvordan lede gjennom en digital kulturendring og hvordan vi alle kan ta ansvaret for å skape arbeidsglede og en engasjerende bedriftskultur. Hun hjelper ledere og bedrifter med forbedring av resultater ved bruk av velutprøvde metodikker og en praktisk tilnærming til utfordringene hver bedrift har. Tonje Elisabeth holder foredrag på norsk og engelsk. Hun er også bestselgende forfatter med boken “Ignite Your Inner Game Changer” i USA, Canada og Australia.

Foredrag med Tonje Elisabeth Aarøe

Digitalisering og endring: Hva med menneskene?

Foredrag om bedriftskultur, arbeidsglede og begeistring. Visste du at selskaper med engasjerte medarbeidere har 6% høyere resultatmargin? Visste du at kun 13% er engasjerte på jobb. Dette er et foredrag som engasjerer! Her vil du få en praktisk tilnærming til å forbedre bedriftskulturen i din bedrift og hva du kan gjøre for å støtte opp om en solid bedriftskultur! Foredraget får veldig gode tilbakemeldinger.

En digital bedriftskultur klar for dagen etter morgendagen

Hvordan skape en kultur med engasjerte endringsambassadører som ønsker å være en aktiv del av endringene? 70% av endringsprosjekter i bedrifter mislykkes; hva skal til for å få til en god endringsprosess og hva er fallgruvene? Tonje Elisabeth gir dere de siste trendene, velutprøvde metoder for endringsledelse og de beste praktiske eksemplene fra bedrifter. Dere får muligheten til å utveksle ideer og erfaringer med de andre deltakerne, dette er et foredrag med gode tilbakemeld

Team som leverer

- Forstå funksjonene til High Performing Teams og hva som virkelig utgjør forskjellen - Lær om viktigheten av engasjement og hva som skjer med teamprestasjoner når det ikke er der - Få innsikt i hvordan du kan bygge team som presterer - Få ideer til handlingsplaner for å sette opp dine lokale team slik at de kan lykkes

Resiliens på arbeidsplassen

Tonje Elisabeth Aarøe har 3 vurderinger

Lillian Elise Esborg Bergane

19. mai 2019

Norsk Sykepleierforbund

5

Tonje Elisabeth traff godt på tema til målgruppen. Hun fikk deltagerne til å se på endring med nye øyne.

Malin Therese Kivijärvi

18. februar 2019

Montera AS

5

Takk for et flott foredrag med masse inspirasjon, aha opplevelser på gruppe oppgaven, gode innspill og tema.

Benedikte Sørensen

5. februar 2019

Radisson Hotel Group

Tusen takk for inspirerende og engasjerende foredrag. Du gav meg både en «vekker», og stor porsjon motivasjon til å rigge oss best mulig for fremtiden, både i form av endring og å se nye muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS