Tonje Elisabeth Aarøe

Endringsleder & workshop fasilitator

Fra 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Tonje Elisabeth Aarøe

Tonje Elisabeth Aarøe har jobbet som utøvende og industriell leder i verdenskjente selskaper som Google og Microsoft. På bakgrunn av sin unike erfaring fra disse bedriftene holder hun tankevekkende foredrag, programmer, workshops og kurs med fokus på hvordan vi alle kan ta ansvaret for å skape arbeidsglede og engasjerende bedriftskulturer hvor vi trives i en tid med endring, disrupsjon og automatisering av arbeidsoppgaver. Hun hjelper bedrifter med effektivisering, forbedret produktivitet, lavere sykefravær og en forbedring av resultater ved bruk av velutprøvde metodikker og en praktisk tilnærming til utfordringene hver bedrift har. Tonje Elisabeth holder foredrag på norsk og engelsk. Hun er også bestselgende forfatter med boken “Ignite Your inner Game Changer” i USA, Canada og Australia.

Foredrag

Workshop Bygg En Bedriftskultur For Innovasjon Og Arbeidsglede

Workshop om bedriftskultur, arbeidsglede og begeistring. Visste du at selskaper med engasjerte medarbeidere har 6% høyere resultatmargin? Visste du at kun 13% er engasjerte på jobb. Hvordan skape en kultur med god kommunikasjon og engasjement? Dette er en workshop som engasjerer! Her vil dere sammen i teamene deres skape en praktisk tilnærming til å forbedre bedriftskulturen deres som dere kan ta i bruk neste dag! Workshopen får veldig gode tilbakemeldinger.

Workshop Å Lede Endring - En Strategi For Fleksibilitet

Digital endring er "risky business". Hva gjør vi når vi står ovenfor endring? Visste du at 70% av endringsprosjekter i bedrifter mislykkes? Hva skal til for å få til en god endringsprosess og hva er fallgruvene når bedriften står ovenfor en større transformasjon? Her får dere velutprøvde metoder og de beste practice cases fra bedrifter som har gått gjennom endringer med suksess, dere får innsikt i hvordan dere kan lede gjennom endring og dere lager en 6 måneders plan for hva dere nå skal gjøre.

Workshop The "Digital-Native" Company

Fra digital adopsjon til digital transformasjon. Hva skal til for å lede gjennom det digitale paradigmeskiftet vi står i? Som tidligere ansatt i Microsoft og Google tenkte jeg at jeg visste det meste om digitalisering. Som rådgiver i eget selskap deler jeg min erfaring som rådgiver for SMB bedrifter på hvor dere skal starte prosessen med digitalseringsprosessen i en workshop. Vi tar et dypdykk i digital strategi, mobil, sosiale medier, innholdsmarkedsføring, og plattformer, mm.

Workshop Bygg Merkevaren Og Tiltrekk Talent

Hvordan skal dere sikre at dere tiltrekker talent og at dere greier å beholde det? Hva engasjerer millennials, hvordan kan du som leder engasjere dem. Hva er de opptatt av? Hvordan leder man et multikulturelt team? Foredraget / workshopen inneholder mange praktiske eksempler på hvordan vi kan sikre mangfold og støtte opp om unike egenskaper i hver ansatt og dere jobber ut en plan for ny HR strategi og for nye rutiner ved ansettelse.

Workshops & kurs innen bedriftskultur, ledelse og endring

I tiden vi er inne i med konstant endring er det de bedriftene hvor alle ansatte er en del av den kreative skaperprosessen som gjør det best. Det er gjennom mangfoldige globale studier og forskning bevist at medarbeidere som er engasjerte er mer effektive og produktive, og dermed er med på å skape en bedre topp- og bunnlinje. Lær hvordan dere kan engasjere de ansatte for å sikre innovasjon og eksponentiell vekst. Passer for hele bedrifter, team og avdelinger.

Tonje Elisabeth Aarøe har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS