Torstein Harildstad

Torstein Harildstad

Leder med tung teknologierfaring

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Torstein Harildstad

God ledelse er avgjørende for å bygge en solid virksomhet. En tydelig visjon med en klar strategi og kraftfull kommunikasjon må være på plass. I tillegg handler ledelse om å utnytte teknologiske muligheter som understøtter strategien og skaper konkurransefortrinn.

Det er behagelig å gi tech-ansvaret til en CTO eller en IT-sjef. Men de beste lederne gjør ikke det. De forstår de teknologiske mulighetene og vet hvordan å utnytte og utvikle dem for å realisere selskapets fulle potensial.

Torstein Harildstad har vært leder hele livet, blant annet i Microsoft og Creuna. Han har ledet suksesser som Microsoft MSN og Software Innovation, der han tredoblet verdien på fem år. Men han har også erfaring med motgang, og gikk på trynet i London under finanskrisen. Han er en av få toppledere som har hovedfag i informatikk og studerte kunstig intelligens allerede i 1994.

Nå jobber han som rådgiver for nordiske teknologiselskaper, som styreleder og styremedlem. Konkrete erfaringer og observasjoner ligger alltid til grunn for det Torstein formidler både som rådgiver og foredragsholder.

I sine foredrag snakker han om:

  1. Hva er egentlig et tech-produkt, og hvordan kan det påvirke selskapets suksess?
  2. Hvordan kan man få mest ut av mulighetene teknologien gir? Hvordan lede og måle?
  3. Hvilke konkrete ting kan du starte med mandag morgen?

Hvis du vil forstå problemene og mulighetene bedre holder han gjerne et innlegg på deres neste lederseminar eller styresamling. Torstein har erfaring med å jobbe både med svært erfarne IT-ledere og med ledere uten peiling på teknologi. Ta kontakt for å komme i dialog om deres behov!

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Torstein Harildstad

Framtidens ledelse – hvordan lykkes med transformasjonen?

Du blir med på en reise fra midten av 90 tallet. Du får innsikt i hvordan vi kan lede den teknologiske kraften, og utnytte organisasjonens erfaring. Det blir gitt konkrete eksempler på suksesser og det som har feilet. Det vil fremkomme at en viktig forutsetning er psykologisk trygghet der ansatte tør å ta steget utenfor komfortsonen. Foredraget er holdt for en rekke ledergrupper og selskaper som står i forandring. Han får tilbakemeldinger på at det er lærerikt og underholdende.

Talerlisten mener

Torstein Harildstad skiller seg ut ved at han både har teknologi-utdanning og variert praktisk erfaring fra ledelse og styrearbeid fra kjente virksomheter. Han vil dermed være kompetent formidler og rådgiver for ledergrupper og andre som stiller høye krav til kompetanse og kvalitet.

2024 © Talerlisten AS