Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Torstein Harildstad

Torstein Harildstad

CEO i Creuna og Cand. Scient

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Torstein Harildstad

God ledelse er en forutsetning for å skape en kraftfull organisasjon. Torstein har vært en leder hele livet, fra elevrådsformann på barneskolen, via hovedtillitsvalgt i Forsvaret, til en rekke lederstillinger de siste 25 årene. I tillegg til å inneha styreoppdrag i flere startups, har han ledet store suksesser som Microsoft MSN. Som leder i Software Innovation bidro han til tredobling av verdien på fem år, men han har også erfaring med motgang, blant annet da Condé Nast ble truffet av finanskrisen. Å være en god leder handler om å våge å ta neste steg, men også å vite når du skal stoppe og kanskje ta et skritt tilbake. Torstein har besteget Island Peak på 6 189 m, men skuffet hele gjengen da han besluttet at de skulle stanse før de begynte reisen mot toppen av Mont Blanc. Han er en av få toppledere som har hovedfag i informatikk. Allerede i 1994 studerte han AI, og han har alltid sett på teknologi som en del av løsningen. Hele karrieren har han jobbet med og ivret for digitalisering.

Foredrag med Torstein Harildstad

Framtidens ledelse – hvordan lykkes med transformasjonen?

Du blir med på en reise fra midten av 90 tallet. Du får innsikt i hvordan vi kan lede den teknologiske kraften, og utnytte organisasjonens erfaring. Det blir gitt konkrete eksempler på suksesser og det som har feilet. Det vil fremkomme at en viktig forutsetning er psykologisk trygghet der ansatte tør å ta steget utenfor komfortsonen. Foredraget er holdt for en rekke ledergrupper og selskaper som står i forandring. Han får tilbakemeldinger på at det er lærerikt og underholdende.

Torstein Harildstad har 2 vurderinger

Bård Sjøvoll

16. september 2018

Skatteetaten, Skatt Nord

6

Torstein Harildstad foredro om «Digitization» på vår ledersamling. Svært kompetent gjennomgang av det som allerede skjer og hva som er på gang. Høy kvalitet på innhold og svært god og interessant presentasjon og involvering av møtedeltakerne. Han fikk da også toppscore på evalueringen fra deltakerne.

Jon ivar johansen

16. september 2018

Marshmallow

6

Torstein er en de mest interessante foredragsholderne jeg har hørt på. Marsmallow brukte han sist som «Key Speaker» på Atferdskonferansen 2018. Han får blant annet frem hvor viktig en «growth» kultur er for å lykkes med endringer og digitalisering. Han er åpen og ydmyk og bruker eksempler fra egen praktiske erfaring som toppleder fra bl.a Microsoft, Creune m.fl. Han er åpen på det han lykkes med og synes er vanskelig. Jeg anbefaler Torstein på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS