Troels Mathisen

Motivator: Utfordrer hvordan du ser på og står i endring

Fra kr. 25.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Troels Mathisen

Troels Mathisen har mere livserfaring enn de fleste. Gjennom sterk historiefortelling fra eget liv, kombinert med faglig innlegg om selvledelse og det å ta positiv kontroll på egen hverdag, presenterer han gode verktøy for hvordan takle livet på jobb, med familien og livet generelt. Troels skulle vært død, flere ganger. Han er en av verdens mest transplanterte mennesker, levende hjertedonor og har pusha grensene for hva som er mulig å få til når kroppen egentlig skulle vært brukt opp for over 20 år siden. Troels foredrag kombinerer humor og latter med alvor og tårer, og som han sier selv: «jeg er ekstatisk for at jeg ikke er dau». Født med sykdommen Cystisk Fibrose, skulle livet aldri bli langt. Troels har en bachelor i organisasjonspsykologi og kommunikasjon og har jobbet som motivator siden 2002. Han har bakgrunn som journalist i NRK, infosjef i Stiftelsen Organdonasjon og kommunikasjonsrådgiver i IKEA og Virke. Nå jobber han med Communication manager i Servi Group.

Foredrag med Troels Mathisen

Det er drit nok til alle - hvordan ta positiv kontroll når det virkelig butter

Endring er etterhvert blitt mer normaltilstand enn unntak i norske bedrifter. Noen endringsprosesser påvirker lite mens andre påvirker mer. Foredraget "Slapp av, det er nok drit til alle" handler om hvordan man med litt naivitet, noen små mentale triks og mye pågangsmot og humor kan få noe positivt ut av selv de tyngste motbakkene i livet. Foredraget bygger på teorien Circle of Control og gir publikum latter og tårer, og gode verktøy i hverdagen, både på jobb og fritid.

Genetisk slappstickhumor

Har du noen gang ligget hjemme med influensa og tenkt - hvor syk kan jeg bli før kroppen knekker fullstendig sammen? Slapp av, du trenger ikke gjøre mer enn å booke Mirakelmannen. Med elendige odds for å vokse opp har han stått opp fra de døde flere ganger. Nå freser han rundt på scenen med intens energi og gir deg et individapokalytisk foredrag uten sidestykke. Kall det motivasjon. Kall det sosialpornografi. Sykdom har aldri vært morsommere.

Talerlisten mener

Troels Mathisen har en utrolig historie, og han evner å fortelle den på en helt spesiell måte. Med sterk formidling, selvironi, ærlighet og alvor inspirerer ham til hvordan å ta positiv kontroll over eget liv. Selv når det stormer som verst. Hans budskap er tankevekkende, morsomt og byr på refleksjoner. Her får du verktøy og nye måter å se hendelser på til bruk i egen hverdag. Anbefales!

Troels Mathisen har 30 vurderinger

Helga Bull

29. april 2021

Virke

6

Fikk frem både latter, tårer og gode refleksjoner.

Sylvie Bjerkholt

29. april 2021

Virke

6

Utrolig bra. Rørende og sterk historie. Får satt livet i perspektiv. Anbefales!👏

Astrid Flesland

29. april 2021

Hovedorganisasjonen Virke

6

En historie alle burde høre! Det gjelder å aldri gi opp!

Inger Honerod

19. mars 2021

Takeda

Imponerende, både historien og formidlingen til Troels. En virkelig tankevekker som setter et godt perspektiv på livet generelt. Anbefales på det varmeste.

Marit Brath Lund

19. mars 2021

Takeda

6

Fantastisk motiverende og en tankevekker

Johanne Torgersen

19. mars 2021

Takeda

6

Takk for du delte denne sterke historien på positiv og morsom måte. En historie som setter livet i perspektiv og hvilke hendelser man skal vektlegge.

Mona Bergerud Greve

19. mars 2021

Takeda

6

En sterk historie som setter livet i perspektiv. Mange gullkorn formidlet på en inspirerende måte. Her fikk jeg noe å tenke på. Takk!

Steinar johansen

19. mars 2021

Takeda

5

Inspirerende og formidlet på en morsom måte

Monica Ingebrigtsen

19. mars 2021

Takeda

6

Kjempebra foredrag og gir inspirasjon til å vende litt om på måten å tenke på.

Inka Kaulum

19. mars 2021

Takeda

6

Veldig inspirerende. Takk for flott foredrag.

Chanett Bredesen

18. november 2018

Barnekreftforeningen

6

Inspirerende og engasjert.
Vi hørte på han på Helsekonferansen til Ffo-vest agder

Freddy Ulvseth

17. november 2018

Landsforeningen for Slagrammede / NHF

6

Et fantastisk og motiverende foredrag, Dette kan anbefales på det sterkeste
Morsom, fengende og så viktig tema

Ine Marie Olsen Remmen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Har nå sett 4 foredrag av Troels og sitter alltid igjen med en positiv følelse etterpå. Han har en positiv utstråling og gir deg en liten «boost». Han inspirerer til å fortsette og ikke gi opp.

Jenny Christine Austerslått Jakobsen

17. september 2017

Diabetesforbundet Norland

6

Et veldig interresant og lærerikt foredrag. Det er en time man ikke kommer til å glemme. Han snakker om en forferdelig sykdomshistorie, men klarer å få oss til å le og gjøre det om til noe morsomt.

Susann Antonsen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Hyggelig og komisk foredrag. Lærerikt, spennende og underholdende.

Sofie Stifjell Johansen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Det er alltid kjempe morsomt å høre på når Troels holder foredrag, for det han sier gjøres veldig morsomt, og jeg har aldri noe å klage på. Jeg synes ikke at det gjør noe å høre på det han har å si flere ganger, for selv om det er omtrent det samme temaet han snakker om, så er det noe som er endret på og resten er bare veldig morsomt, interessant og lærerikt. Jeg vil gi han full pott for dette er virkelig en mann som vet hva han holder på med.

Hanne Eriksen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Jeg synes at det var et veldig bra foredrag! Troels fikk meg til å synes det var utrolig interessant å følge med! Måten han gjorde det på var kjempe bra og morsomt! Jeg fikk også grått litt fordi historien han fortalte var veldig sterk! Anbefales!

Brian Hagen Rist

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Troels er en super foredragsholder, som fører deg igjennom et liv med oppturer og nedturer. Denne reisen bringer frem latter og gråt, og er veldig lærerik.

Malin

17. september 2017

Ung Diabetes

5

Denne foredragsholderen er morsom, engasjert og motiverende. Anbefales på det sterkeste!

Joakim Sander Pedersen

17. september 2017

Diabetesforbundet

6

Helt fantastisk og veldig inspirerende.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS