Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Troels Mathisen

Positiv tenking

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Troels Mathisen

Hvis positiv tenking har reddet livet hans flere ganger, tenk bare på hva et positiv tankesett kan gjøre for dine medarbeidere. Troels skulle vært død, flere ganger. Han er en av verdens mest transplantererte mennesker, levende hjertedonor og har pusha grensene for hva som er mulig å få til når kroppen egentlig skulle vært brukt opp for 20 år siden. Troels foredrag kombinerer humor og latter med alvor og tårer, og som han sier selv: «jeg er ekstatisk for at jeg ikke er dau». Født med sykdommen Cystisk Fibrose, skulle livet alldri bli langt. Men som 19 åring fikk han byttet ut nesten alle organer i kroppen mulighet til å få et nytt liv. og gikk fra dødssyk og til helt frisk. Troels har bakgrunn som journalist og informasjonssjef i Stiftelsen Organdonasjon. Han har en bachelor innen psykologi og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo og har jobbet som motivator siden 2002. Nå jobber han med selskapskommunikasjon i IKEA AS.

Foredrag med Troels Mathisen

Mirakelmannen - en syk historie fra virkeligheten.

Med intens energi og høyt tempo tar han dere med på en livsreise der oddsen for suksess var heller dårlig. Han er antagelig norgesmester i sykdommer og verdensmester i transplantasjoner. Tross dette kan du få oppleve han i levende live, der han forteller om hvordan man kommer seg gjennom livets utfordringer med kullsort humor og skjevt blikk på alt og alle. Dere får latter og tårer, og gode verktøy for å skape en bedre hverdag både hjemme og på arbeidsplassen.

Endringsprosesser på liv og død

Endring er etterhvert blitt mer normtilstand enn unntak i norske bedrifter. Noen endringsprosesser påvirker lite mens andre påvirker mer. Troels vokste opp med vissheten om at han skulle dø som 20 åring. Som 19 åring fikk han en livreddende transplantasjon. Og måtte lære seg å leve som en frisk person. Dere får latter, tårer og læring om hva endring rundt oss gjør med deg som individ.

Genetisk slappstickhumor

Har du noen gang ligget hjemme med influensa og tenkt - hvor syk kan jeg bli før kroppen knekker fullstendig sammen? Slapp av, du trenger ikke gjøre mer enn å booke Mirakelmannen. Med elendige odds for å vokse opp har han stått opp fra de døde flere ganger. Nå freser han rundt på scenen med intens energi og gir deg et individapokalytisk foredrag uten sidestykke. Kall det motivasjon. Kall det sosialpornografi. Sykdom har aldri vært morsommere.

Troels Mathisen har 10 vurderinger

Chanett Bredesen

18. november 2018

Barnekreftforeningen

6

Inspirerende og engasjert.
Vi hørte på han på Helsekonferansen til Ffo-vest agder

Freddy Ulvseth

17. november 2018

Landsforeningen for Slagrammede / NHF

6

Et fantastisk og motiverende foredrag, Dette kan anbefales på det sterkeste
Morsom, fengende og så viktig tema

Ine Marie Olsen Remmen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Har nå sett 4 foredrag av Troels og sitter alltid igjen med en positiv følelse etterpå. Han har en positiv utstråling og gir deg en liten «boost». Han inspirerer til å fortsette og ikke gi opp.

Jenny Christine Austerslått Jakobsen

17. september 2017

Diabetesforbundet Norland

6

Et veldig interresant og lærerikt foredrag. Det er en time man ikke kommer til å glemme. Han snakker om en forferdelig sykdomshistorie, men klarer å få oss til å le og gjøre det om til noe morsomt.

Susann Antonsen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Hyggelig og komisk foredrag. Lærerikt, spennende og underholdende.

Sofie Stifjell Johansen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Det er alltid kjempe morsomt å høre på når Troels holder foredrag, for det han sier gjøres veldig morsomt, og jeg har aldri noe å klage på. Jeg synes ikke at det gjør noe å høre på det han har å si flere ganger, for selv om det er omtrent det samme temaet han snakker om, så er det noe som er endret på og resten er bare veldig morsomt, interessant og lærerikt. Jeg vil gi han full pott for dette er virkelig en mann som vet hva han holder på med.

Hanne Eriksen

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Jeg synes at det var et veldig bra foredrag! Troels fikk meg til å synes det var utrolig interessant å følge med! Måten han gjorde det på var kjempe bra og morsomt! Jeg fikk også grått litt fordi historien han fortalte var veldig sterk! Anbefales!

Brian Hagen Rist

17. september 2017

Diabetesforbundet Nordland

6

Troels er en super foredragsholder, som fører deg igjennom et liv med oppturer og nedturer. Denne reisen bringer frem latter og gråt, og er veldig lærerik.

Malin

17. september 2017

Ung Diabetes

5

Denne foredragsholderen er morsom, engasjert og motiverende. Anbefales på det sterkeste!

Joakim Sander Pedersen

17. september 2017

Diabetesforbundet

6

Helt fantastisk og veldig inspirerende.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS