Troels Mathisen

Motivator: Utfordrer hvordan du ser på og står i endring

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Troels Mathisen

Troels Mathisen har mere livserfaring enn de fleste. Gjennom sterk historiefortelling fra eget liv, kombinert med faglig innlegg om selvledelse og det å ta positiv kontroll på egen hverdag, presenterer han gode verktøy for hvordan takle livet på jobb, med familien og livet generelt. Troels skulle vært død, flere ganger. Han er en av verdens mest transplanterte mennesker, levende hjertedonor og har pusha grensene for hva som er mulig å få til når kroppen egentlig skulle vært brukt opp for over 20 år siden. Troels foredrag kombinerer humor og latter med alvor og tårer, og som han sier selv: «jeg er ekstatisk for at jeg ikke er dau». Født med sykdommen Cystisk Fibrose, skulle livet aldri bli langt. Troels har en bachelor i psykologi og kommunikasjon og har jobbet som motivator siden 2002. Han har tidligere vært journalist i NRK, informasjonssjef i Stiftelsen Organdonasjon og kommunikasjonsrådgiver i IKEA Norge. Nå jobber han med PR og kommunikasjon i Hovedorganisasjonen Virke.

Foredrag med Troels Mathisen

Det er drit nok til alle - hvordan ta positiv kontroll når det virkelig butter

Endring er etterhvert blitt mer normaltilstand enn unntak i norske bedrifter. Noen endringsprosesser påvirker lite mens andre påvirker mer. Foredraget "Slapp av, det er nok drit til alle" handler om hvordan man med litt naivitet, noen små mentale triks og mye pågangsmot og humor kan få noe positivt ut av selv de tyngste motbakkene i livet. Foredraget bygger på teorien Circle of Control og gir publikum latter og tårer, og gode verktøy i hverdagen, både på jobb og fritid.

Genetisk slappstickhumor

Har du noen gang ligget hjemme med influensa og tenkt - hvor syk kan jeg bli før kroppen knekker fullstendig sammen? Slapp av, du trenger ikke gjøre mer enn å booke Mirakelmannen. Med elendige odds for å vokse opp har han stått opp fra de døde flere ganger. Nå freser han rundt på scenen med intens energi og gir deg et individapokalytisk foredrag uten sidestykke. Kall det motivasjon. Kall det sosialpornografi. Sykdom har aldri vært morsommere.

Talerlisten mener

Troels Mathisen har en utrolig historie, og han evner å fortelle den på en helt spesiell måte. Med sterk formidling, selvironi, ærlighet og alvor inspirerer ham til hvordan å ta positiv kontroll over eget liv. Selv når det stormer som verst. Hans budskap er tankevekkende, morsomt og byr på refleksjoner. Her får du verktøy og nye måter å se hendelser på til bruk i egen hverdag. Anbefales!

Troels Mathisen har 30 vurderinger

Trine Hofvind

28. november 2021

VMH

6

På alle måter helt fantastisk!

Camilla Sveen

28. november 2021

Vmh

6

Denne helgen hadde Voksne med medfødt hjertefeil helg på Soria Moria om psykisk å fysisk helse. Å i dag hadde Torels foredrag for oss som bare var fantastisk å høre på. Vi lo å hadde det morsomt å det var også alvorlig. Fantastisk bra

Damien Larsen

28. november 2021

VMH

6

Fantastisk foredrag. Tøft gjort å snakke om hva man har vært igjennom. Mer i en energisk måte komisk måte, men også på en seriøst måte.

Marit Kolstad

18. november 2021

BURG Nord-Trøndelag

6

Takk for et inspirerende foredrag på Røros. Anbefales 👍

Bjørn Smulders

19. mai 2021

Din Rekruttering as

5

Meget gripende foredrag som virkelig fikk meg å tenke over hvilke muligheter vi har til å ta grep – selv i meget vanskelige situasjoner. Imponerende presis formidling av et fascinerende livsløp som manet til ettertanke.

Dominic Akadimah

19. mai 2021

Imara AS

5

En inspirerende og motiverende foredragsholder

Nina Nedreaas

4. mai 2021

Virke

6

Ærlig og sterkt å høre på.

Ingrid Thinn Bjerke

29. april 2021

Virke

6

Forferdelig tung historie formidlet på en fantastisk positiv måte.

Sidsel Eide

29. april 2021

Hovedorganisasjonen Virke

6

Jeg lo og jeg gråt. Hjemme i egen stue – på Teams. Veldig bra!👏🏻

Trond Valø

29. april 2021

Virke

Troels er en sterk formidler og som viser viktige verktøy å kunne møte motgang med. Jeg er imponert og samtidig glad for at han har denne viktige rollen til å bidra positivt inn i manges liv. Nivået er høyt og derfor blir vurderingen høy. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS