Troels Mathisen

Troels Mathisen

Mirakelmann og kommunikatør

NOK 25.000,- per time

Send forespørsel

Om Troels Mathisen

Humor, latter og tårer. Blandet med en sterk historie gir Troels «Mirakelmannen» Mathisen dine ansatte en unik reise og gode verktøy for hvordan tenke positivt. Han er antagelig norgesmester i sykdommer og verdensmester i organtransplantasjoner – og som han sier selv: «jeg er ekstatisk for at jeg ikke er dau». Født med sykdommen Cystisk Fibrose, visste han at han ikke kom til å bli eldre enn 20 år. Som 19 åring fikk han mulighet til å få et nytt liv. Med nye lunger, lever og hjerte gikk han gjennom den største omstillingen et menneske kan gå gjennom. Han var dødssyk og endte opp med å bli helt frisk. Troels har en bachelor innen psykologi og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo og har jobbet som motivator siden 2002.

Foredrag

Mirakelmannen - en syk historie fra virkeligheten.

Med intens energi og høyt tempo tar han dere med på en livsreise der oddsen for suksess var heller dårlig. Han er antagelig norgesmester i sykdommer og verdensmester i transplantasjoner. Tross dette kan du få oppleve han i levende live, der han forteller om hvordan man kommer seg gjennom livets utfordringer med kullsort humor og skjevt blikk på alt og alle. Dere får latter og tårer, og gode verktøy for å skape en bedre hverdag både hjemme og på arbeidsplassen.

Endringsprosesser på liv og død

Endring er etterhvert blitt mer normtilstand enn unntak i norske bedrifter. Noen endringsprosesser påvirker lite mens andre påvirker mer. Troels vokste opp med vissheten om at han skulle dø som 20 åring. Som 19 åring fikk han en livreddende transplantasjon. Og måtte lære seg å leve som en frisk person. Dere får latter, tårer og læring om hva endring rundt oss gjør med deg som individ.

Genetisk slappstickhumor

Har du noen gang ligget hjemme med influensa og tenkt - hvor syk kan jeg bli før kroppen knekker fullstendig sammen? Slapp av, du trenger ikke gjøre mer enn å booke Mirakelmannen. Med elendige odds for å vokse opp har han stått opp fra de døde flere ganger. Nå freser han rundt på scenen med intens energi og gir deg et individapokalytisk foredrag uten sidestykke. Kall det motivasjon. Kall det sosialpornografi. Sykdom har aldri vært morsommere.

2018 © Talerlisten AS