Troels Mathisen

Motivator: Utfordrer hvordan du ser på og står i endring

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Troels Mathisen

Troels Mathisen har mere livserfaring enn de fleste. Gjennom sterk historiefortelling fra eget liv, kombinert med faglig innlegg om selvledelse og det å ta positiv kontroll på egen hverdag, presenterer han gode verktøy for hvordan takle livet på jobb, med familien og livet generelt. Troels skulle vært død, flere ganger. Han er en av verdens mest transplanterte mennesker, levende hjertedonor og har pusha grensene for hva som er mulig å få til når kroppen egentlig skulle vært brukt opp for over 20 år siden. Troels foredrag kombinerer humor og latter med alvor og tårer, og som han sier selv: «jeg er ekstatisk for at jeg ikke er dau». Født med sykdommen Cystisk Fibrose, skulle livet aldri bli langt. Troels har en bachelor i organisasjonspsykologi og kommunikasjon og har jobbet som motivator siden 2002. Han har bakgrunn som journalist i NRK, infosjef i Stiftelsen Organdonasjon og kommunikasjonsrådgiver i IKEA og Virke. Nå jobber han med Communication manager i Servi Group.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Troels Mathisen

Det er drit nok til alle - hvordan ta positiv kontroll når det virkelig butter

Endring er etterhvert blitt mer normaltilstand enn unntak i norske bedrifter. Noen endringsprosesser påvirker lite mens andre påvirker mer. Foredraget "Slapp av, det er nok drit til alle" handler om hvordan man med litt naivitet, noen små mentale triks og mye pågangsmot og humor kan få noe positivt ut av selv de tyngste motbakkene i livet. Foredraget bygger på teorien Circle of Control og gir publikum latter og tårer, og gode verktøy i hverdagen, både på jobb og fritid.

Genetisk slappstickhumor

Har du noen gang ligget hjemme med influensa og tenkt - hvor syk kan jeg bli før kroppen knekker fullstendig sammen? Slapp av, du trenger ikke gjøre mer enn å booke Mirakelmannen. Med elendige odds for å vokse opp har han stått opp fra de døde flere ganger. Nå freser han rundt på scenen med intens energi og gir deg et individapokalytisk foredrag uten sidestykke. Kall det motivasjon. Kall det sosialpornografi. Sykdom har aldri vært morsommere.

Talerlisten mener

Troels Mathisen har en utrolig historie, og han evner å fortelle den på en helt spesiell måte. Med sterk formidling, selvironi, ærlighet og alvor inspirerer ham til hvordan å ta positiv kontroll over eget liv. Selv når det stormer som verst. Hans budskap er tankevekkende, morsomt og byr på refleksjoner. Her får du verktøy og nye måter å se hendelser på til bruk i egen hverdag. Anbefales!

2024 © Talerlisten AS