Vendela Kirsebom

Vendela Kirsebom

Supermodell og merkevarebygger

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vendela Kirsebom

Vendela Kirsebom er Norges mest kjente supermodell. Hun ble oppdaget som 13-åring, og har i løpet av livet jobbet med verdens største merkevarer innen mote og fashion. Hennes gjennombrudd kom i 1993 da hun poserte på forsiden av bladet Sports Illustrated, og ble verdenskjendis over natten. Vendela har reist jorden rundt, hatt Donald Trump til bords, og vært på badeferie med Miss Piggy. Som UNICEF-ambassadør har hun jobbet for barns rettigheter. Vendela har de senere årene bygget opp merkevarer innen kosmetikk, smykker og briller. Hun har gitt navn til egen e-sykkel og er First Lady for First Hotels. Vinteren 2017 ble hun igjen aktuell som deltaker i TV2s «Farmen Kjendis», der hun viste nye sider av seg selv for rundt 1 million seere fhver uke. Nå er hun i gang med nye prosjekter. I sine foredrag forteller Vendela på en personlig måte om sin spennende karriere, hvilke verdier hun jobber etter og om reisen fra modell til merkevare. Vendela kan også bookes som gjest, som kan bli intervjuet med bilder i bakgrunnen. Ta kontakt med Nils M. Apeland på 91 644 266. (Foto: Fred Jonny/Enklere liv)

Foredrag med Vendela Kirsebom

Fra modell til merkevare

Gjennom et liv som supermodell på catwalken over hele verden har Vendela Kirsebom sett og hørt mye, møtt tusenvis av ulike mennesker og fått utallige erfaringer. I dette foredraget forteller hun om livet sitt, hva hun har lært og hvordan hun tenker og jobber når hun nå er blitt sin egen merkevare, med navnet sitt på flere typer produkter. Foredraget tilpasses både med tanke på innhold, lengde og det aktuelle publikum.

Vendela Kirsebom har 3 vurderinger

Model Art

16. april 2018

Model Art AS

6

Vi booket inn Vendela under en casting på Kvadrat kjøpesenter og Petter som konferansier til samme arrangement. De gjorde en kjempejobb. De var veldig profesjonelle og behagelige å samarbeide med 🙂

Odd Kristian Stokka

20. mars 2017

Fatland AS

6

Vi booket Vendela Kirsebom gjennom Talerlisten til et arrangement for våre kunder i mars 2017. Våre forventningene til Vendela var i forkant veldig høye. Hun leverte over det vi hadde forventet. Vi opplevde en enorm profesjonalitet, vilje og evne til å gjøre arrangementet best mulig. Våre kunder satte også enorm stor pris på at Vendela Kirsebom tok seg god tid til en liten prat og «selfies» etterpå.

Felix Reimers

13. februar 2017

Advokatfirmaet Grette DA

6

LES Scandinavia (Licensing Executive Society) benyttet Vendela som foredragsholder for et seminar med nordiske varemerkeadvokater i februar 2017. Overordnet tema var lisensiering av varemerker, herunder lisensiering av eget navn. Vendela er en dyktig formidler, samtidig som hun har en helt spesiell historie å fortelle. Dette fenger tilhørerne. Vendela holdt et foredrag med tittelen «Fra modell til merkevare» . Hun er profesjonell fra A til Å og belyser temaet på en spennende måte med å flette inn sin egen karriere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS