Vendela Kirsebom

Vendela Kirsebom

Supermodell og merkevarebygger

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vendela Kirsebom

Vendela Kirsebom er Norges mest kjente supermodell. Hun ble oppdaget som 13-åring, og har i løpet av livet jobbet med verdens største merkevarer innen mote og fashion. Hennes gjennombrudd kom i 1993 da hun poserte på forsiden av bladet Sports Illustrated, og ble verdenskjendis over natten. Vendela har reist jorden rundt, hatt Donald Trump til bords, og vært på badeferie med Miss Piggy.

Som UNICEF-ambassadør har hun jobbet for barns rettigheter. Vendela har de senere årene bygget opp merkevarer innen kosmetikk, smykker og briller. Hun har gitt navn til egen e-sykkel og er First Lady for First Hotels. Vinteren 2017 ble hun igjen aktuell som deltaker i TV2s «Farmen Kjendis», der hun viste nye sider av seg selv for rundt 1 million seere fhver uke. Nå er hun i gang med nye prosjekter.

I sine foredrag forteller Vendela på en personlig måte om sin spennende karriere, hvilke verdier hun jobber etter og om reisen fra modell til merkevare. Vendela kan også bookes som gjest, som kan bli intervjuet med bilder i bakgrunnen, eller som konferansier sammen med Petter Pilgaard. (Foto: Fred Jonny/Enklere liv)

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Vendela Kirsebom

Fra modell til merkevare

Gjennom et liv som supermodell på catwalken over hele verden har Vendela Kirsebom sett og hørt mye, møtt tusenvis av ulike mennesker og fått utallige erfaringer. I dette foredraget forteller hun om livet sitt, hva hun har lært og hvordan hun tenker og jobber når hun nå er blitt sin egen merkevare, med navnet sitt på flere typer produkter. Foredraget tilpasses både med tanke på innhold, lengde og det aktuelle publikum.

2024 © Talerlisten AS