Veslemøy Olavsbråten

Suksess, bevegelse og livsglede

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Veslemøy Olavsbråten

Veslemøy er innovativ økologisk bonde, livsmestringsveileder, bevegelsesfasilitator og bedriftsmentor. Hun har erfaring fra å bygge opp to bedrifter, startet egen bedrift som 20-åring og har sammen med Bjørnstjerne Olavsbråten bygget opp Sansegården Olavsbråten på Noresund v/ Norefjell.

De har mange ganger fått høre at de gjør det umulige. De leverer til de beste restaurantene i Oslo, er anerkjent for sine meieriprodukter og sitt fokus på helhetlig og ressursbasert matproduksjon.

Som mentor og foredragsholder for bedrifter elsker hun å bistå de som skal navigere endring, et skifte eller står midt i ideavklaring-/etableringsfase.

Hun har selv erfaring med å være leder, ha ansatte og hvordan stå med begge beina i utfordringene en kan møte ved å bygge seg selv og egen bedrift samtidig.

Veslemøy heier på livet i alt hun gjør, og har tro på å gå utradisjonelle veier- finne unike løsninger og ikke minst tror hun på å ha det gøy – selv om en har blitt voksen!

Et foredrag med Veslemøy handler mye om å tro at man kan, bli bevisst på egne krefter, utfordre seg selv, tørre å ta nye skritt og se nye mønstre. En annerledes og utfordrende foredragsopplevelse!

Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Veslemøy Olavsbråten

Jeg er løsningen!

Det er så lett å ta pekefingeren ut og skylde på omstendigheter, relasjoner, situasjoner og "det går ikke fordi". Det kan fort skape dårlig arbeidskultur, og stagnerte resultater. Her får du se nærmere på det faktum at enhver endring er nødt til å skje internt før den kan skje eksternt, enhver bedrift kan møte endring på en ny inspirerende måte med alle om bord!

En liten bevegelsesreise som passer for alle

Bevegelse er et perfekt verktøy for å balansere venstre og høyre hjernehalvdel, som er nøkkel til blant annet effektivitet, kreativitet, stressmestring og konfliktløsning. Å få igang kroppen utløser hormoner som serotonin og dopamin. En grensesprengende, interaktiv og livgivende opplevelse!

Melk er ikke bare melk, brød ikke bare brød

Maten vi spiser har en historie. Den bærer med seg makt, liv og energi. Historien bak maten blir ofte glemt, og mat påvirker mer enn bare fordøyelsen vår. Her får du servert litt matperspektiv!

Galskap eller innovasjon?

Innovativ ledelse, tørre å tenke annerledes og gå ut av må-modus. Om det å tørre å skape utenfor det som allerede er opplest og vedtatt, og gå utradisjonelle veier selv om det kanskje kan virke helt bak mål. For hva er egentlig umulig?

2024 © Talerlisten AS