Vibeke Johannesen

Tidligere leder for Sportsklubben Brann

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vibeke Johannesen

Vibeke Johannesen holder foredrag om ledelse, lagbygging, krisekommunikasjon og prestasjonskultur. Som daglig leder for Sportsklubben Brann i syv år, har hun mange verdifulle erfaringer å dele. Hun beskrives som entusiastisk og engasjerende. Vibeke brenner for ledelse og for hvordan få det beste ut av hver enkelt person. Hun kan holde foredrag om hvordan skape positiv energi og lagfølelse for å nå mål, hvordan bidra til utvikling og hvordan å pushe grenser. Vibeke ønsker å bidra til utvikling og løsninger, og er ikke en som venter på at andre skal stake ut kursen. Som hun ofte sier: «Hvis ikke du gjør feil, gjør du for lite.» Vibeke Johannesen har vært styremedlem i Norsk Toppfotball og har flere styreverv. Hun har holdt en rekke foredrag blant annet om om ledelse, prestasjonskultur, bærekraft, kommunikasjon og lagspill. Hun deler sine unike erfaringer innenfor disse og flere områder. Hun har vært etterspurt som foredragsholder av flere bedrifter enn hun har hatt tid til å stille opp for som daglig leder. Hun omtales som en inspirerende og dedikert leder, som formidler ethvert budskap med troverdighet og engasjement. Vibeke har unike erfaringer som få ledere har kjent på kroppen, og er opptatt av kontinuerlig utvikling. Vibeke beskrives som modig og uredd, og var den første kvinnelige topplederen i Sportsklubben Branns over 100-årige historie. Hun har håndtert kriser av ulik karakter, og forholdt seg til media 360 dager i året. Organisasjonen hun har leder har over 20.000 mediesaker hvert år. Hennes foredrag kan tilpasses kundens behov og vil kunne bidra positivt i ulike deler av organisasjonen, fra toppledere til drift.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Vibeke Johannesen

Hvordan sette engasjement i system?

Å lede en organisasjon der mange har et stort engasjement for utvikling og måloppnåelse er en gave. Men det er også en utfordring å sette engasjementet i system for å sikre at alle går mot samme mål, og prioriterer riktig underveis.

Hvordan gjøre bærekraft til en naturlig del av virksomheten?

Deler mine erfaringer og læring knyttet til å ha fokus på bærekraft som en naturlig del av virksomheten. Det var enklere enn jeg først trodde.

Kommunikasjon i medgang- og motgang.

Hvordan en leder eller organisasjon kommuniserer i både med- og motgang påvirker muligheten for å oppnå mål og omdømmet. Å forstå mulighetene som ligger i ulike situasjoner, både internt og eksternt, er en kunnskap som er svært nyttig.

Muligheter i motgang!

Enhver situasjon har sine muligheter. Utfordrende tider gir unike rom for posisjonering og endring. Hvordan en organisasjon angriper en vanskelig situasjon eller periode kan definere fremtiden. Utfordrende tider kan være en gave.

Strategiske virkemidler i praksis.

Hvordan etablere og implementere en enkel og effektiv struktur for å sikre strategisk langsiktig prioritering og gode taktiske beslutninger.

2024 © Talerlisten AS