Ynghild Solholm

Gründer, hjelpearbeider og Zimbabwe-kjenner

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ynghild Solholm

Her har du et foredrag som både inspirerer, er morsomt, spennende, annerledes og til ettertanke! Sett henne før, på nyhetene eller hos Skavlan? Ynghilds foredrag blir booket til både bedrifter, landsmøter, kongresser, kickoff, men også private tilstelninger. Ynghild Solholm dro i 1999 helt på egenhånd til Zimbabwe. Uten tilknytning til noen organisasjon startet hun sitt arbeid i en landsby. I dag står hun som gründer for Sabona, en effektiv, hands-on og nyskapende organisasjon for flere 100 000! I sterk motvind har Sabona som eneste norske organisasjonen som har vært tilstede uavbrutt i et av verdens vanskeligste land å operere i. Hvordan klarte en ung jente å utfordre bistandsindustrien, men også lokalbefolkningen med egne drømmer og mål? I Norge har standup og artistmiljøet stilt opp år etter år og gjør Sabonas arena spesiell. Ynghild Solholm har vunnet flere priser, skriver bok og hennes foredrag er inspirerende, rørende og rocka. Det er ingen som går uberørt fra hennes historie.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ynghild Solholm

Samle drømmene i en sekk og la de lage reisen!

Ynghild Solholm tar deg med på Sabona og sin egen spennende reise. Fra hun dro som 20-åring, bosatte seg i en landsby, matsmugling, møte med krigsveteraner, ble kastet ut av landet og oppstarten i verdens vanskeligste land. Et sterkt, spennende og tankevekkende foredrag!

Gründerreisen - mot alle odds!

Hva er det som gjør at en liten bedrift vil overleve til tross for at alt lyser rødt på SWOT? Zimbabwe møtte 560 millioner prosent inflasjon, prisstigning på 4000 prosent på en måned og billionsedler i omløp da Sabona stod midt i etableringen av organisasjonen og prosjektene. Et gripende foredrag om det å tro sterkt nok og ikke vite om man overlever fra dag til dag. Sabona gjenspeiler situasjonen i Zimbabwe.

Mandelas "Ubuntu" Styrk arbeidsmiljøet!

«Det er et ord i Sør-Afrika - Ubuntu - et ord som fanger Mandelas største gave: Hans erkjennelse av at vi alle er bundet på måter som er usynlige for øyet, at det er en enhet for menneskeheten, at vi oppnår noe ved å dele oss med andre, og vise omsorg.» Ynghild bruker sin historie for å forklare "Ubuntu" som gjorde at apartheid satt i praksis ble avskaffet under Mandela og Desmond Tutu. Styrke arbeidsmiljø og godt samarbeid- Ynghild viderefører Tutus lære.

Ynghild med Standupkomiker - Et veldig rørende og morsomt innslag!

Sabona startet StandupAid for 12 år siden. Latter og Stand Up Norge har i alle disse årene skapt et fantastisk arrangement på Latter. Ynghild har også hatt med seg komikere både på foredrag for bedrifter og til landsbyen! Foredraget spesiallages bedrifter.

Skreddersydde Appeller og foredrag

Ynghild Solholm har også hatt en del spesialoppdrag som tilpasses bedriftens ønske. Hun bruker tid i forkant på å sette seg inn i bedriften og utfordringer som kan belyses. Dette rettes spesielt mot gründervirksomhet, bistand, ettervern for soldater/hjelpearbeidere og integrering.

Talerlisten mener

Ynghilds historie er helt spesiell, og hun formidler den på en unik og gripende måte. Ingen går uberørt fra et foredrag med Ynghild, og både hennes førstehånds-kunnskap om Afrika og hennes formidlingsevne og utstråling gjør henne til en fascinerende foredragsholder.

2024 © Talerlisten AS