Ynghild Solholm

Gründer, hjelpearbeider og Zimbabwe-kjenner

Fra 6.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ynghild Solholm

Ønsker din bedrift et foredrag som både inspirerer, er morsomt, spennende, annerledes og til ettertanke? Du har kanskje sett henne før, på nyhetene eller hos Skavlan. Ynghilds foredrag blir booket til både landsmøter, kongresser, kickoff, men også private tilstelninger. Ynghild Solholm dro i 1999 helt på egenhånd til Zimbabwe. Uten tilknytning til noen organisasjon startet hun sitt arbeid i Dopota. I dag står hun som gründer for Sabona, en effektiv, hands-on og nyskapende organisasjon. I sterk motvind har Sabona vært den eneste norske organisasjonen som har vært tilstede uavbrutt i et av verdens vanskeligste land å operere i. Hvordan klarte en ung jente å utfordre bistandsindustrien, men også lokalbefolkningen med egne drømmer og mål? I Norge har standup og artistmiljøet stilt opp år etter år og gjør Sabonas arena spesiell. Ynghild Solholm har vunnet flere priser, skriver bok og hennes foredrag er inspirerende, rørende og rocka. Det er ingen som går uberørt fra hennes historie.

Foredrag med Ynghild Solholm

Samle drømmene i en sekk og la de lage reisen!

Ynghild Solholm tar deg med på Sabona og sin egen spennende reise. Fra hun dro som 20-åring, bosatte seg i en landsby, matsmugling, møte med krigsveteraner, ble kastet ut av landet og oppstarten i verdens vanskeligste land. Et sterkt, spennende og tankevekkende foredrag!

Gründerreisen - mot alle odds!

Hva er det som gjør at en liten bedrift vil overleve til tross for at alt lyser rødt på SWOT? Zimbabwe møtte 560 millioner prosent inflasjon, prisstigning på 4000 prosent på en måned og billionsedler i omløp da Sabona stod midt i etableringen av organisasjonen og prosjektene. Et gripende foredrag om det å tro sterkt nok og ikke vite om man overlever fra dag til dag. Sabona gjenspeiler situasjonen i Zimbabwe.

Mandelas "Ubuntu" Styrk arbeidsmiljøet!

«Det er et ord i Sør-Afrika - Ubuntu - et ord som fanger Mandelas største gave: Hans erkjennelse av at vi alle er bundet på måter som er usynlige for øyet, at det er en enhet for menneskeheten, at vi oppnår noe ved å dele oss med andre, og vise omsorg.» Ynghild bruker sin historie for å forklare "Ubuntu" som gjorde at apartheid satt i praksis ble avskaffet i Sør-Afrika under Mandela. Foredraget passer godt inn med tanke på å opparbeide et godt arbeidsmiljø og styrke godt samarbeid.

Ynghild med Standupkomiker - Et veldig rørende og morsomt innslag!

Sabona startet StandupAid for 12 år siden. Latter og Stand Up Norge har i alle disse årene skapt et fantastisk arrangement på Latter. Ynghild har også hatt med seg komikere både på foredrag for bedrifter og til landsbyen! Foredraget spesiallages bedrifter.

Skreddersydde Appeller og foredrag

Ynghild Solholm har også hatt en del spesialoppdrag som tilpasses bedriftens ønske. Hun bruker tid i forkant på å sette seg inn i bedriften og utfordringer som kan belyses. Dette rettes spesielt mot gründervirksomhet, bistand, ettervern for soldater/hjelpearbeidere og integrering.

Talerlisten mener

Ynghilds historie er helt spesiell, og hun formidler den på en unik og gripende måte. Ingen går uberørt fra et foredrag med Ynghild, og både hennes førstehånds-kunnskap om Afrika og hennes formidlingsevne og utstråling gjør henne til en fascinerende foredragsholder.

Ynghild Solholm har 13 vurderinger

Trygve Elmenhorst

21. januar 2020

Lions MD 104 E

6

Fantastisk gripende fortalt av en helt spesiell sterk kvinne. Et foredrag til ettertanke.

Helle Soos

21. mars 2019

Lions

6

Fantastisk person som forteller om hennes reise for å gjøre noe for andre. Hun fortalte fra hjertet og det grep alle oss som var der. Hun klarer å formidle følelser og publikum føler de er med henne på reisen. Kan anbefales❤️

Svein J. Lie

7. mars 2019

Lions Club Moss

6

Et gripende godt foredrag av en engasjert flott kvinne. Hun gjør en flott jobb for samfunnet i landsbyen og viser at alt er mulig bare du er sta nok, engasjert nok og målbevisst nok. Jeg håper jeg får anledning til å treffe henne igjen å høre hennes engasjerende foredrag.

Mari Nygård

4. januar 2019

Admincontrol AS

6

Yngvild forteller godt og gripende. Selv om det gjør vondt å høre om alt det hun har sett så er det desto mer inspirerende å se hva hun har oppnådd.

Anton Larsen

4. januar 2019

Admincontrol

6

Fantastisk, rørende og engasjerende foredrag. Når man hører om hvor mye én person som Yngvild klarer å utrette blir man rett og slett inspirert. Anbefales!

Anja Katrine Hval Jackson

17. mars 2017

Devoteam Fornebu Consulting AS

6

Fantastisk foredrag fortalt fra hjerteroten! Det er utrolig hvor mye man kan få til hvis man får med seg en landsby! Dette var så rørende til tider at tårene presset på. Smilene til de ikke lenger sultende skolebarna var gripende.

Cathrine@skaragency.no

6. desember 2016

Tiger Aker brygge AS

6

Jeg hadde gleden av å høre på Ynghilds foredrag om hjelp til selvhjelp i Zimbabwe, i forbindelse med Bydel Aker Brygge AS. Hun er en rørende og engasjerende foredragsholder med en sterk historie og et viktig engasjement.

Thomas Nygård

14. oktober 2016

Bydel Aker Bryggge AS

6

Jeg opplevde Inghild ifm med ett minforedrag – og jeg må bare si at hennes historie gikk rett inn på meg. Har vært meget skeptisk ifm med å involvere meg i veldedighetsprosjekter fordi jeg ofte opplever for stort fokus på salg fra slike organisasjoner. Her opplever jeg en dame og en organisasjon som kun fokuserer på selve bistanden og at midlene som samles inn har minimalt med adminsitasjonskostnader. Dette gjør at jeg nå jobber med å involvere Bydel Aker Brygge og alle forretningsdrivende her i ett prosjekt hvor vi ønsker å hjelpe ungdom som sliter med å komme seg på skole/gjennomføre skole i Zimbabwe – Alt dette fordi Inghild og hennes organisasjon oppleves 100 % troverdig med fokus på sluttbrukerne i prosjektet (barna og familiene).

Espen Bryn Henriksen

13. oktober 2016

Industrifinans

6

Vi hadde gleden av å høre Ynghild fortelle om hennes prosjekt i Zimbabwe i forbindelse med et kundearrangement. Hun formidler en sterk historie med en innlevelse og engasjement det er umulig å ikke la seg berøre av.

Cathrine Bergh

12. oktober 2016

Ila fengsel

5

En sterk skildring av hvordan hun startet Sabona. Hun evner å informere og engasjere publikum. Hun viste gjennom sine historier at ALT er mulig, bare du tror stekt nok.
Dette er noe alle kan ta lærdom av og bruke i jobbsammenheng.

Veronica Flinck

11. oktober 2016

Inspiration Event Communication

6

En flott formidlingsevne. Budskapet varer lenge, Hun klarer å fange opp alle i salen, og alle blir både påvirket og rørt av hennes historie.

Terje Løvdal

11. oktober 2016

Exito Assuranse AS

6

Ynghild forteller sin historie med ekte følelser og engasjement. For oss var det utrolig inspirerende å høre om hjelp til selvhjelpsprosjektet i Zimbabwe. Det er en sterk historie om en ung jente som dro ut og gjorde en liten bit av verden til et bedre sted. Ynghilds historie handler om entreprenørskap, evne til å utfordre det etablerte og ikke minst mange historier fra dagliglivet i landsbyen i Zimbabwe.

Bjørn Olav Semundseth

11. oktober 2016

Miles

6

Gripende og sterkt, fra en modig og sterk kvinne som virkelig får utrettet mye.
Inspirerende, givende og rørende.
Gir mye til refleksjon og ettertanke.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS