Solfrid Flateby kåret til Årets taler 2021

Publisert i Aktuelt av

Foredragsholder Solfrid Flateby er kåret til «Årets taler 2021» av Talerlisten, blant over 650 norske foredragsholdere.

Tre kriterier ligger til grunn for nomineringen: Antall forespørsler og foredrag formidlet gjennom Talerlisten i 2021, arrangørenes vurderinger av foredragsholderen, samt foredragsholderens engasjement i og utenfor Talerlisten.

ÅRETS TALER 2021: Solfrid Flateby gikk endelig helt til topps som Årets taler.

Skaper elektrisk stemning

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

«Årets taler skiller seg ut i mengden av flinke foredragsholdere. Stikkord er: God energi fokusert på publikum, sterk tilstedeværelse, tydelige budskap og grundig forankring i forskning og egne erfaringer. Årets taler skaper som regel en elektrisk stemning i rommet og tar scenen med både tyngde og glans. Humor, personlige historier og en god porsjon norsk «sjøl-ironi» er også en del av oppskriften som gjør at vurderingene fra arrangørene – nå over 200 i tallet – utelukkende er svært positive.»

De andre nominerte var Eirik Norman Hansen, Jan-Martin Berge, Pellegrino Riccardi og Siri Abrahamsen.

– Vi synes det er veldig hyggelig å kunne gjøre stas på foredragsholderne våre, og Solfrid Flateby er en verdig vinner. Hun har jobbet hardt for å komme dit hun er, og er nå en svært etterspurt foredragsholder, sier Nils Apeland, toastmaster for Talerlisten.

To ildsjeler og én rakett

To andre priser ble også delt ut: Årets rakett og årets ildsjel.

Cathrine Louise Finstad ble kåret til Årets rakett, for kraftig vekst i antall oppdrag i 2021. Cathrine holder foredrag om norske hemmeligheter, og har blant annet nylig vært gjest hos Anne Lindmo på NRK. Prosjektet «Norske hemmeligheter» har 146.000 følgere på Instagram.

PRISVINNER: Cathrine Louise Finstad stakk av gårde med prisen som Årets rakett 2021.

Arman Vestad og Linda Øye ble kåret til Årets ildsjel. Begge jobber aktivt med å øke inkluderingen i norsk arbeidsliv. Linda med sine prosjekter «Fra offer til kriger» og «Motor med mening» og Arman med ulike initiativ der han utfordrer norske ledere og HR-sjefer til å verdsette og ansette personer med hull i CVen.

Talerlisten.no tilbyr foredragsholdere, kursholdere og konferansierer og er den eneste formidlingstjenesten i Norge som viser priser og vurderinger fra arrangører og publikum. Og til tross for at det er enkelt å booke online, ønsker de fleste hjelp og råd.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS