Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Adina Broady Aasebø

Forfatter og medieviter

Fra 24.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Adina Broady Aasebø

Adina Broady Aasebø er trolig et av Norges mest nysgjerrige mennesker. Ikke nysgjerrig som i å stå med øynene på stilk bak gardina, men nysgjerrig på alle trender og konsument innsikter som kan brukes kommersielt – gjennom å omforme forståelsen til implementerbar innsikt og treffsikre strategier. Adina er medieviter, forbrukerinnsikts- og kommunikasjons-spesialist og forfatter av boken «Passionistas – Women of Influence» (2019), som hun har skrevet med sosiolog Kristin Undheim. Boken baserer seg på 503 dybdeintervjuer og kvantitativ data som beskriver urbane bevisste kvinners innflytelseskraft og hva den innebærer for forbruk, ledelse og innovasjon. Adina har mange års ledererfaring innen medie- og byråsektoren. Hun har ledet og gjennomført flere store og banebrytende analyse- og innovasjonsprosjekter, både på kunde- og media siden og vært ansvarlig for strategi og posisjonering av merkevarer i det skandinaviske markedet i en årrekke. 

Foredrag med Adina Broady Aasebø

Innovasjon i blindzonen

Passionistas er en sub-gruppe av utdannede arbeidende kvinner i de Skandinaviske Storbyene. De er vår tids renessansemennesker. De går inn i alle valg med en særegen lidenskap, de utfordrer etablerte normer og regler, de søker kontinuerlig ny kunnskap, de søker mot forbedring, forandring, fornying. De har både formell og symbolsk makt. De er overrepresentert på noen viktige kvantifiserbare parametere: ledende stillinger, høy lønn, stor kjøpekraft og stor påvirkningskraft. Men mer interessant, de deler noen særdrag. I dette foredraget får du kunnskap om hva som kjennetegner dem, deres særdrag og hvor involvering av dem i din egen virksomhet vil gi deg økt konkurransekraft. Det vil bli presentert rykende fersk innsikt om hvordan du kan manøvrere i denne omveltende tid og mulighetsrommet som bor i vår tids fremste endringsagenter: Passionistas.

Kvinner med kjøpekraft er opptatt av bærekraft

De usynlige influensene

Women of Influence

Adina Broady Aasebø har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS