Alex Hsi

Digital markedsfører og siviløkonom, snakker om digitale plattformer og netthandel

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Alex Hsi

Alex Hsi er utdannet siviløkonom fra NHH, og har bred erfaring med digital markedsføring, digital transformasjon, startup consulting, omnikanalanalyse og markedsanalyser. Han har jobbet for mediebyråene Fjeldheim & Partners og Solid Media. Alex har vært på utveksling i både London, Hong Kong og San Francisco/Silicon Valley, og innehar et globalt tankesett. Han har jobbet for en del startups, deriblant Neo Technology og Konsus, og holder seg godt oppdatert om de nyeste trendene i startup-verden, både i Norge og på verdensbasis. Alex Hsi driver også et digitalt markedsføringsbyrå som heter Awelio med fokus på resultatbasert markedsføring, digitale strategier, og datadrevet verdiskapning.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Alex Hsi

Slik blir du mer synlig på Google/ Google Analytics

Innføring i hvordan Google fungerer og hva som skal til for å få gode oppføringer på Google uten å betale for det. Innføring i hvordan webanalyse-verktøyet Google Analytics fungerer og gjennomgang av de mest sentrale standardrapportene.

Sosiale medier

Oversikt over hvilke sosiale medier som det er verdt å vurdere, hvilke kanaler som egner seg til hva og hvordan bedrifter kan bruke de forskjellige sosiale mediene til å øke markedseffekten på nett.

Digitaliseringen tidsalder - Disruptive technologies

Digitalisering handler ikke om å få bedriften på Facebook. Alle virksomheter må digitaliseres. Selskapets DNA må bli digitalisert. Prosesser, intern-, ekstern- og krisekommunikasjon må digitaliseres. Ledelse, salg, PR, informasjon, kommunikasjon, markedsføring, reklame, innovasjon, forskning og utvikling, og kundeservice må digitaliseres. Selskaper som lykkes i dag, er først og fremst teknologiselskaper. Selskaper som har digitalisert hele forretningsmodellen.

Kræsjkurs i kinesisk (mandarin) på 1-2-3

Lær deg grunnleggende kinesisk på 1-2-3.

Innføring i netthandel (Ecommerce)

Innføring i hvordan man starter nettbutikk, fallgruver, oppskrift på A-Å i hvordan man drifter en nettbutikk, skaper kunder etc... Jeg går også gjennom ulike typer CMS-plattformer, og noe om SEO/SEM.

2024 © Talerlisten AS