Anders Brekke Jørgensen

Anders Brekke Jørgensen

Regissør, fotograf og historieforteller

Fra kr 9.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anders Brekke Jørgensen

Hvordan påvirker bilder og film våre følelser, holdninger, motivasjoner og beslutninger? Dette spørsmålet er sentralt i Anders Brekke Jørgensen sitt arbeid som regissør og historieforteller. Med Bachelor i filmproduksjon, bakgrunn fra NRK og 20 års erfaring som filmprodusent i Feber Film, er han levende opptatt av å formidle hvordan du kan bruke bilder og film til å fortelle din bedrift sin historie.

Hjemsted
Vestfold og Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anders Brekke Jørgensen

Alle kan ta bedre bilder!

Vi tar alle bilder. Men hvorfor blir ikke bildene bra? Gjennom dette foredraget garanterer jeg at alle i salen blir en litt bedre fotograf, ved å bruke enkle teknikker. Det spiller ingen rolle om du bruker et billig eller dyrt kamera. Det handler om å lære å se etter de rette faktorene som påvirker hvilken historie ditt bilde forteller, og hvilken følelse som skal kommuniseres. Fordraget passer godt for alle som tar bilder, men spesielt for alle typer kommunikatører.

Bruk filmproduksjon - Oppnå resultater!

Film er et effektivt verktøy for å fortelle historier, påvirke holdninger, motivasjoner og avgjørelser. Verktøkassen er full av ulike typer filmer som skaper følelser som stolthet, trygghet, lojalitiet, nysjerrighet og tillit. Hvordan ser verktøyene ut, og hva kan de gjøre for deg? Foredraget går gjennom flere engasjerende eksempler som viser hvordan film kan brukes til å skape endring for bedrifter - internt og eksternt.

2024 © Talerlisten AS