Anders Sætre

Anders Sætre

Beste praksis ledelse for redusert sykefravær

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anders Sætre

Anders Sætre holder inspirerende og tankevekkende foredrag om ledelse og hvordan man lykkes med å redusere sykefraværet i større virksomheter.

I mer enn 10 år har Anders og teamet hans i People@Work studert hva ledere som lykkes både innenfor offentlig og privat sektor gjør og hvilken effekt det har på sykefraværstallene.
Det handler om å skape gjennomføring på det som avgjør og potensialet i alle større organisasjoner er stort. I snitt koster en fraværsdag 3 200 kroner. Anders har en unik formidlingsevne og gir ledere tro på at de kan gjøre en forskjell. Gjennom motiverende foredrag presenterer han enkle grep og aktiviteter som tilhørerne kan ta direkte over i egen lederhverdag. Sykefraværet kan ikke kontrolleres, men det finnes kontrollerbare lederaktiviteter som kan.

Anders har mer enn 20 års erfaring fra ulike konsulentmiljøer og et bredt spekter av bransjer, både innenfor offentlig og privat sektor. Fokuset hans har hele tiden vært beste praksis, ledelse og hva de som lykkes gjør annerledes enn kollegaene sine. Han samarbeider også tett med tidligere generalsekretær i legeforeningen Geir Riise. Sammen skriver de boken «Lederen er viktigere enn Legen» som kommer på markedet julen i 2024.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anders Sætre

God ledelse for redusert sykefravær

Sykefraværet kan ikke kontrolleres, men det finnes kontrollerbare lederaktiviteter som kan. Det viser seg at leder er en nøkkel for å få de ansatte til velge å gå på jobb. På hvilken måte? I dette foredraget ser vi sammen på hva de beste lederne gjør i sin hverdag og hvordan større virksomheter lykkes med fraværsarbeidet over tid. Tilhørerne får både konkret og praktisk innsikt som de kan løfte rett over i egen lederhverdag. Det handler om å skape gjennomføring på det som av avgjør og lederen er viktigere enn legen! Det siste blir også tittelen på boken som Anders gir ut sammen med tidligere generalsekretær i legeforeningen Geir Riise julen 2024.

Hvordan redusere sykefraværet med 20 prosent?

eldig mange større virksomheter har enorme kostnader knyttet til høyt sykefravær, men det finnes unntak. Hvem lykkes og hva gjør de? I dette foredraget får vi lære om metoden og hvordan noen av landets største virksomheter har satt beste praksis i system og redusert sykefraværet markant. Blant avdelinger, enheter og ledere innenfor egen virksomhet er det stor variasjon i sykefraværet,. Hva gjør de beste enhetene, lederne og avdelingene? Hva der deres praksis og hvordan og hvordan få hele organisasjonen til å gjennomføre det vi vet gir resultater? 1 fraværsdag koster i snitt 3 200 og potensialet de fleste steder er stort. Foredraget har en praktisk tilnærming der publikum gis konkret innsikt som kan løftes rett over i egen virksomhet.

2024 © Talerlisten AS