André Mundal

André Mundal

Organisasjon, kultur og ledelse

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om André Mundal

André Mundal har to tydelige mål med sine foredrag; inspirere og opplyse. Dette er foredraget for dere som vil bli inspirert av mulighetene som følger av en verden i endring. André engasjerer og involverer og han trekker linjer fra sentrale globale trender ned til Norge og det nære kjente.

Hva er det som skjer rundt oss og i oss, og hvordan manøvrere dagens komplekse samfunn? Hvordan bygge en god kultur, skape arbeidsglede, beholde talent og få en raus og inkluderende arbeidsplass i en ny verden.

Som tidligere offiser, diplomat og konsulent har André bred erfaring. Han har vært konsulent i Boston Consulting Group hvor han jobbet med større endringsprosjekter. Før det var han diplomat i Norges utenrikstjeneste og har vært stasjonert i land som Afghanistan, Brasil og USA. Han har bygget nettverk fra Det hvite hus til Kabul, og jobbet med norske fredsinitiativ, samt støttet norske selskaper med tilgang til land som Brasil.

André har et sterkt samfunnsengasjement og brenner for det å utvikle potensial. Som tidligere lederutvikler på Krigsskolen og offiser i Hæren har han også lang erfaring med ledelse og det å bygge team.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med André Mundal

Hvordan se muligheter i en verden i endring

Et inspirasjonsforedrag om endringene som skjer i verden og i det norske samfunnet. Hvilke muligheter følger av dette og hvordan gripe dem. Og hvordan skape den beste arbeidsplassen på tvers av kultur, ledelse og organisasjon i en verden i endring.

Det handler om menneskene

Demografisk utvikling, kunstig intelligens, klimatrusler og global uro. Det er lett å gå seg vill. Hvordan manøvrere i en stadig mer komplisert kontekst? Et foredrag om mennesker, talent, kultur og ledelse. Og det å vinne i en komplisert verden.

2024 © Talerlisten AS