Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Angelica Bråten

Coah, veileder og erfaringskonsulent

Fra 8.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Angelica Bråten

Søker du etter noen som kan snakke om tøff oppvekst, adopsjon eller livet som ungdom på noen av landets strengeste barnevernssentre? Da er jeg foredragsholderen for deg. Du kan bruke mine erfaringer til støtte, inspirasjon og lærdom i møte meg vanskeligstilte ungdom. Min faglige bakgrunn består av fire år som gestaltcoach, veileder og foredragsholder i identitet. I tillegg har jeg jobbet tre år med å holde selvmordsforebyggende kurs og er sertifisert kursleder i sorgbearbeiding. Alle mine foredrag kan tilrettelegges.

Foredrag med Angelica Bråten

Adopsjon

Hva vil det si å være adoptert? Og hva kan man forvente å møte av gleder og utfordringer når man adopterer? Som adoptert har jeg 30 års erfaring fra både gode og mindre gode opplevelser. Men, i dette foredraget har jeg også med erfaringer fra min profesjonelle bakgrunn som adopsjons-Coach og veileder. Jeg deler også av mine tanker om adopsjon og hva forskningen sier om tema. Trenger du et løft i din adopsjonskompetanse er dette foredraget du ser etter.

Sorg og sorgbearbeiding

Hva vet du om sorg? Har du lagt merke til hvordan vi i løpet av vår oppvekst lærer en hel masse om hvordan anskaffe oss ting, men at det ikke finnes et eneste fag om hva vi gjør når vi mister det? Og er sorg kun forbeholdt død? I dette foredraget snakker jeg om de 5 mest brukte mytene rundt sorg, hva sorg gjør med oss og vår evne til å prestere, i tillegg forteller jeg deg om hvordan du kan få en varig sorgbearbeiding.

Identitet

Å bli langvarig eller kronisk syk er en trussel mot selvbilde, selvfølelsen og livslysten. Du går fra å kjenne dine grenser, din styrke og din mentale smertegrense, til å måtte forholde deg til en fremmede. Denne fremmede er nå deg. Og dette skal du akseptere. Kanskje livet ut. Hvem blir du da? I dette foredraget snakker jeg om hva identitet er, hvordan den kan påvirkes og hvordan vi kan finne tilbake til en tapt identitet.

Kurs: Førstehjelp ved selvmordsfare

Årsakene til selvmordstanker er sammensatte og det kan være vanskelig å oppfatte faresignaler. Utdanning og trening i førstehjelp ved selvmordsfare øker muligheten for å forstå signalene og yte førstehjelp. Kurset er utviklet for å passe hjelpere med ulik faglig bakgrunn som møter selvmordsnære mennesker i sitt virke, samt frivillige og andre personer som i sine ulike roller kan komme i en hjelpeposisjon overfor mennesker der selvmord er et tema. Kurset er godkjent av flere fagforeninger.

Kurset: Mer enn...

Dette er et to-dagers kurs/workshop i identietsbygging og relasjoner. Hvem blir jeg i møte med andre? Og hvem tillater jeg meg selv å være? Kurset er et interaktivt og utforskende kurs, der vi utfordrer polaritetene, setter oss i andres sko og får trygghet i at vi er den beste versjonen av oss selv. Ta kontakt for mer informasjon.

Angelica Bråten har 4 vurderinger

Maritza Larrinaga

10. september 2017

Idelia

6

Angelica er et klokt menneske med hjertet på plass. Jeg kunne lett identifisere meg med temaene hun tok opp i foredraget jeg hørte. Selv om jeg ikke er adoptert så var det mye som traff. Jeg kan hører meg selv i samtale med meg selv om de temaene Angelica fortalte om den kvelden, så dette har gjort stort inntrykk på meg. Det var den enkle måten hun leverte budskapet til oss på og til den det gjaldt i sitt liv, son berørte så sterkt. Jeg var så glad for å få med meg dette foredraget. Ved å høre på Angelica fant jeg styrke til å ta en avgjørelse på hva jeg ville ha av ansvar på et par områder i mitt liv. Hvordan jeg ønsker å bli behandlet og at mitt ønske om å bli sett ble tydeligere. Jeg anbefaler Angelica på det aller varmeste.

Shahram Shaygani

30. juni 2017

Ressursklinikken

6

Angelica Bråten har tatt opp et svært viktig tema som mange fagfolk har glemt: Hvordan er det å bli adoptert og vokse i det nye landet? Hva slags psykologiske prosesser må en som blir adoptert gjennomgå? Hva slags indre konflikter sitter man med? Og ikke minst hvordan kan man skape en ny og sunn identitet av dette? Et foredrag som anbefales til alle som arbeider i psykisk helsevern. Shahram Shaygani Psykiater/spesialist i rus og avhengighetsmedisin og psykoanalytiker

Elisabeth Velle Andersen

29. juni 2017

Velle Film

6

Angelica har mange gode og viktige poeng! Og hun kjenner til hvordan det er å være adoptivbarn, og barnevnernsbarn fra innsiden! Hun snakker engasjert og forståelig! Og gir deg virkelig noe å tenke på!

Ninia Krogstad

25. juni 2017

Løvetannmarsjen Norge

6

Ei tøff dame, som snakker rett ut! Dyktig,ærlig og rå! Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS