Angelica Bråten

Coah, veileder og erfaringskonsulent

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Angelica Bråten

Søker du etter noen som kan snakke om tøff oppvekst, adopsjon, selvmordsforebygging eller en erfaringskonsulent fra livet som ungdom på noen av landets strengeste barnevernssentre? Da er jeg foredragsholderen for deg. Du kan bruke mine erfaringer til støtte, inspirasjon og lærdom i møte meg vanskeligstilte ungdom. Min faglige bakgrunn består av syv år som gestaltcoach, veileder og foredragsholder. I tillegg har jeg jobbet seks år med å holde selvmordsforebyggende kurs. Alle mine foredrag kan tilrettelegges.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Angelica Bråten

Adopsjon

Hva vil det si å være adoptert? Hva kan man forvente å møte av gleder og utfordringer? Som adoptert har jeg 32 års erfaring fra både gode og mindre gode opplevelser. I min rolle som coach og veileder har jeg kunne fått et unikt perspektiv fra "den andre siden". I dette foredraget snakker jeg om mine profesjonelle og personlige erfaringer med adopsjon. Trenger du et løft i din adopsjonskompetanse er dette foredraget du ser etter.

Identitet

Hvordan blir identitet til? Hvem påvirker hvordan du former deg? Langvarig eller kronisk sykdom er en trussel mot selvbilde, selvfølelsen og livslysten. Du går fra å kjenne dine grenser, din styrke og din mentale smertegrense, til å måtte forholde deg til en fremmede. Denne fremmede er nå deg. Og dette skal du akseptere. Kanskje livet ut. Hvem blir du da? I dette foredraget snakker jeg om hva identitet er, hvordan den kan påvirkes og hvordan vi kan finne tilbake til en tapt identitet.

Kurs med Angelica Bråten

Kurs: Førstehjelp ved selvmordsfare

Årsakene til selvmordstanker er sammensatte og det kan være vanskelig å oppfatte faresignaler. Utdanning og trening i førstehjelp ved selvmordsfare øker muligheten for å forstå signalene og yte førstehjelp. Kurset er utviklet for å passe hjelpere med ulik faglig bakgrunn som møter selvmordsnære mennesker i sitt virke, samt frivillige og andre personer som i sine ulike roller kan komme i en hjelpeposisjon overfor mennesker der selvmord er et tema. Kurset er godkjent av flere fagforeninger.

2024 © Talerlisten AS