Annabell Stefanussen

Fredsarbeider og inspirator

Fra kr 22.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Annabell Stefanussen

Annabell Stefanussen er gründer av konseptet «Fredsarbeid i heimen» der hun kurser og veileder foreldre i tydelig og vennlig kommunikasjon i møte med familien. Hun har 10 års utdannelse fra Norsk gestaltinstitutt AS, og er utdannet terapeut, veileder, konflikthåndterer og organisasjonsutvikler. Annabell er en av de ledende i Norge innen onlinebusiness og hadde i januar 2018 over 8000 deltakere på sitt webinar om tydelig og vennlig kommunikasjon. Hun har på rekordtid nådd stort ut i det norske markedet og treffer en nerve hos de som hører på. Hennes lidenskap er å inspirere og undervise foreldre og ledere til å kommunisere på en måte som skaper kjærlige familier og trivelig arbeidsmiljø. Hun har jobbet som veileder for mange kommuner i Nord-Norge nettopp med tanke på at god kommunikasjon på arbeidsplassen skaper høyere trivsel og lavere sykefravær. Annabell er nordlending og har en frisk og fengende måte å formidle stoffet på. Hun er proppfull med personlige eksempler og erfaringer som gjør at alle som hører på både flirer høyt og nikker gjenkjennende til hennes dagligdagse eksempler.

Hjemsted
Troms og Finnmark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Annabell Stefanussen

Fredsarbeid i heimen

Annabell hadde en til tider autoritær måte å snakke på til sine to sønner, dette førte til emosjonell smerte og avstand mellom dem. Da de var 10 og 13 år gjorde hun en helomvending som endret deres relasjon for alltid. Ønsker du å høre den gripende historien som har inspirert tusener av kvinner og mødre til å endre sin kommunikasjon med sine barn, så er dette foredraget til stor inspirasjon særlig på kvinnearbeidsplasser eller på eventer som samler kvinner og mødre.

Humor med hu'mor

Annabell har veiledet hundrevis av ledere over flere år i hvordan skape gode relasjoner mellom leder og medarbeidere. Hun er svært folkelig av natur og bruker mange konkrete eksempler fra dagliglivet som gjør det lett å forstå og ikke minst ta i bruk effektive metoder med det samme. Hun er nordnorsk uhøytidelig og svært humoristisk av natur, så latteren siter løst både hos publikum og hos henne selv.

Tydelig og vennlig kommunikasjon

Annabell ser på foreldrerollen som verdens viktigste lederoppgave. Hun er overbevist om at foreldre er rollemodeller og har stor innflytelse på sine barn. Hun sammenligner ledelse i heimen med ledelse på jobb og ser en klar sammenheng mellom tydelige og ansvarsfulle ledere og godt arbeidsmiljø på jobben. Tydelige og vennlige ledere i heimen skaper ansvarsfulle og empatiske barn og ungdommer som bidrar i samfunnet. Foredraget passer for eventer, foreldre, ledere og medarbeidere som ønsker å bli bevisst eget ansvar for trivsel og god kommunikasjon enten det er hjemme eller på jobb.

Kommunikasjon som virker er mer effektiv fordi den har en annen form

Vi alle går ut og inn av forskjellige roller når vi kommuniserer med hverandre. Når du er bevisst hvilke roller som fungerer i møte med de du er tett på, så blir du en mester i relasjonsforståelse. Alt kan sies når formen er god. Dett er mitt mantra og det fungerer i møte med alle du kommuniserer med. Det krever selvinnsikt og ydmykhet å skape gode relasjoner til menneskene rundt deg, er du interessert i å lære dette så er det en kompetanse du vil ha glede av livet ut. Foredraget passer for arbeidsplasser, til familier og som inspirasjon på eventer for de som ønsker å lære hvordan kommunisere mye mer tydelig og effektivt enn de har gjort til nå.

Den eneste du kan forandre er deg selv

Når du endrer deg så endrer automatisk den andre seg. De som skjønner og integrerer denne forståelsen vil oppleve at mennesker de tidligere har sett på som "håpløse tilfeller", får de nå en mye bedre relasjon til. "Vil du ha rett eller vil du være lykkelig?", kan være et klokt og godt spørsmål å stille seg når man ønsker å bygge gode relasjoner til de rundt seg. Foredraget passer på arbeidsplasser eller eventer der deltakerne ønsker å lære gode og hensiktsmessige måter å være i relasjon med andre på.

2023 © Talerlisten AS