Annabell Stefanussen

Annabell Stefanussen

Tydelig og vennlig kommunikasjon - skap gode relasjoner på jobben og i heimen

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Annabell Stefanussen

Annabell Stefanussen er kommunikasjonsspesialist og skaperen av de populære og etterspurte konseptene «Fredsarbeid i heimen», «Fredsarbeid på jobben» og «Fredsarbeid i skolen». Hun inviterer til engasjerende foredrag og kurs om tydelig og vennlig kommunikasjon. Kursene er utviklet for, og svært egnet til, å transformere ledere, ansatte, lærere og foreldre. Med overbevisningen om at trivsel reduserer sykefravær og at selvbevissthet er nøkkelen til organisatoriske endringer, har Annabell skapt betydelige forbedringer i arbeidsmiljøet gjennom sitt mangeårige arbeid i nordnorske kommuner.

Med sin utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt AS og solid erfaring som gestaltterapeut, veileder, konflikthåndterer og organisasjonsutvikler, tilbyr Annabell deltakerne en grundig innføring i prinsipper for tydelig kommunikasjon og en unik relasjonsmodell som avdekker dynamikken mellom samarbeidsfremmende og konfliktskapende roller. Hennes webinar om fredsarbeid har allerede nådd over 80 000 mennesker, og hennes bestselgerbok, «Fredsarbeid i heimen», har fanget oppmerksomheten og hjertene til lesere på en måte som gjorde at den tok en imponerende annenplass på Bestselgerlisten.

Med en frisk og direkte stil, typisk for nordlendinger, bruker Annabell personlige erfaringer og relevante eksempler fra arbeidslivet i sine presentasjoner. Dette gjør at tilhørerne ikke bare blir underholdt, men også utstyrt med praktiske verktøy og metoder for å forbedre kommunikasjon og samarbeid både på jobb og privat. Book et foredrag med Annabel og bli med på fredsskaperens revolusjon.

Hjemsted
Troms og Finnmark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Annabell Stefanussen

Klar tale: Tydelig og vennlig kommunikasjon på jobb

Foredraget fokuserer på hvordan dere tar opp og diskuterer utfordrende emner på en bedre og mer effektiv måte. Her får dere 10 tydelige og virkningsfulle kommunikasjonsprinsipper som vil forbedre lyttingen og oppmuntre til åpenhet og ærlighet. I tillegg skal dere få innføring i en modell som gir god rolle og relasjonsforståelse. Dette vil bidra til å skape et mer positivt og produktivt miljø på arbeidsplassen. Målet er å styrke relasjonene og forbedre samarbeidet.

Humor med hu'mor

Med en frisk og direkte stil, typisk for nordlendinger, bruker Annabell personlige erfaringer og relevante eksempler fra arbeidslivet inn i sine presentasjoner. Dette gjør at tilhørerne ikke bare blir underholdt, men også utstyrt med praktiske verktøy og metoder for å forbedre kommunikasjon og samarbeid både på jobb og privat. Book et foredrag med Annabel og bli med på fredsskaperens revolusjon.

Fredsarbeid på jobben: Hvordan høy trivsel fører til lavt fravær

I jobbsammenheng er det avgjørende å håndtere konflikter og bygge et positivt arbeidsmiljø. Ved å engasjere oss i fredsarbeid på arbeidsplassen, kan vi løse utfordringer og forbedre arbeidsmiljøet. Når ansatte trives vil fraværet reduseres, noe som er gunstig både for den enkeltes velvære og for bedriftens bunnlinje. Høy trivsel er resultat av et inkluderende miljø hvor kommunikasjonen er åpen og ærlig. Det gir rom for å vokse personlig og profesjonelt. Annabel ser nærmere på hvordan konflikthåndtering kan gjøres konstruktivt og hvordan vi kan forebygge problemer før de oppstår. Investering i et godt arbeidsmiljø betaler seg i redusert fravær og styrker firmaets framtid.

Friskt fokus: 10 strategier for å redusere sykefravær

Bli med på foredraget hvor vi dykker ned i effektive metoder for et sunnere arbeidsmiljø. Vi vil utforske hvordan proaktiv innsats og målrettede tiltak kan skape en friskere arbeidsplass som vil kutte ned på fraværet. Lær hvordan god kommunikasjon og relasjonsforståelse spiller en rolle for mental helse. Jeg skal snakke om hvordan du og dine medarbeidere kan implementere disse strategiene for å oppnå varige endringer. Sett sykefravær på dagsorden og oppdag hvordan engasjement kan føre til en friskere, mer motivert arbeidsstokk. Meld deg på nå og ta det første steget mot et friskere arbeidsliv!

Suksesshoder: Tankesett som gir resultater

Oppdag kraften i et vinnermindset, og hvordan du kan oppnå dine mål mye mer effektivt. Lær hvordan du kan transformere et begrenset tankesett slik at du oppnår suksess både profesjonelt og personlig. I dette foredraget vil du oppdage hvordan våre indre overbevisninger former vår ytre realitet. Gjennom praktiske øvelser og innsikt, vil jeg dele hvordan du kan anvende disse prinsippene for å skape varige endringer og oppnå ekstraordinære resultater i alle aspekter av livet. Vi utforsker hvordan tankegangen påvirker beslutningstaking, motivasjon og evnen til å nå mål. Du utvikler et tankesett som tar deg fra der du er, til dit du ønsker å være.

Kurs med Annabell Stefanussen

Fredsarbeid på jobben: Snakkeplakat og relasjonsmodell

Annabell er spesialist i kommunikasjon. Hun tilbyr kurs for å styrke samarbeid gjennom bedre trivsel som igjen bidrar til å redusere sykefraværet. Med erfaring fra prosjektledelse i Nord-Norge, underviser hun ledere og ansatte i hvordan personlig endring og tydelig kommunikasjon fører til mer effektivitet og mindre konflikter på jobb. Deltakere på hennes kurs får en grundig innføring i prinsipper for tydelig kommunikasjon samt en unik relasjonsmodell som avdekker dynamikken mellom samarbeidsfremmende og konfliktskapende roller.

Fredsarbeid i heimen: Foreldrerollen - verdens viktigste lederrolle

Den eneste du kan forandre er deg selv. Når du endrer din måte å snakke på, endrer automatisk ungene sin måte å svare på. I dette kurset vil jeg fokusere på hvordan du kan skape mer ro, mindre krangling og bli en gladere familie gjennom effektivt lederskap og tydelig kommunikasjon. Vi skal utforske teknikker for å sette klare grenser samtidig som vi opprettholder en kjærlig og støttende tilnærming. Du vil lære hvordan du kan veilede barna dine med fasthet og vennlighet, og hvordan du kan håndtere konflikter med ro og konstruktive løsninger. Dette kurset gir deg gode og ikke minst konkrete metoder for å bygge en relasjon til dine barn basert på respekt og gjensidig forståelse. Bli den forelderen du alltid har ønsket å være.

Fredsarbeid i skolen: Hvordan skape godt samarbeid med elevene og foreldrene

Dette kurset er utviklet for lærere, skoleledere som ønsker å bygge et sterkere og mer samarbeidsorientert miljø i skolen. Dere vil lære tydelig og konkrete metoder for å forbedre kommunikasjonen og styrke relasjonene mellom skole og hjem. Gjennom praktiske øvelser og diskusjoner, vil deltakerne lære hvordan de kan samarbeide bedre og skape et inkluderende og støttende skolemiljø som oppmuntrer til læring og vekst. Annabell reiser nå land og strand rundt med sitt konsept Fredsarbeid i skolen. Hun gir deg verktøyene som snur utfordringer og uenighet til muligheter og felles forståelse. Målet er å forebygge utenforskap og skape mer trygghet og trivsel både i og utenfor klasserommet. Meld deg på og bli en brobygger mellom skole og hjem.

Talerlisten mener

Annabell er en herlig formidler, som engasjert og nært deler historier som får deg til å reflektere. Med sin tydelige og vennlige kommunikasjon, deler hun raust konkrete verktøy for hvordan du kan endre din kommunikasjon, som vil gi positive effekter i dine omgivelser. Som nordlending har hun et strålende humør, en rungende latter, og et stort ønske om å bidra til bedre kommunikasjon - tar Annabell scenen på en inspirerende og oppløftende måte. Hun er en morsom og dyktig formidler. Annabell passer godt for de aller fleste målgrupper, og vil garantert gi deg historier du sent vil glemme!

2024 © Talerlisten AS