Aon Raza Naqvi

Retorikk, inkludering og sosialt ansvar

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Aon Raza Naqvi

Aon er en tekstforfatter med over 10 års erfaring i TV, reklamebransjen og norsk presse. I et forfriskende foredrag deler han historier som både opplyser, engasjerer og berører hjerterota. Med et enormt repertoar av historier og sin første bok «Third Culture Kids», forteller Aon om retorikk, mangfold og narrativ, og en historie om generasjoner.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Aon Raza Naqvi

Third Culture Kids - Å vokse opp mellom kulturer

Handler om Aon debutbok. En antologi som har samlet historier fra noen av landets mest kjente navn, om det å vokse opp med flere kulturer i Norge.

Rekruttering & inkludering

Hva vil det si å ha mangfold? Og hvordan finner man det? Aon deler erfaringer fra hans prisvinnende arbeid - der mantraet var “mangfoldet i mangfoldet”.

Lynkurs i norsk innvandringshistorie

Hvordan kom de første hit? Hvorfor bodde de på Grønland? Hvorfor kriminalitet? Aon forteller en historie om viktig historie om familien sin, som setter ting i perspektiv.

Hvem klipper frisøren?

Aon tar et oppgjør med norsk media om hvilke historier som formidles og hvordan samfunnet fremstilles til dagens unge og eldre. Basert på statistikk fra IMDI og Retriever.

Gaming - den nye toppidretten

Aon har skrevet om gaming som journalist. I dette foredraget forteller han om norsk spillbransje, og har med seg profesjonell gamer Tobias Hellesvik (Pyradice).

2023 © Talerlisten AS