Aon Raza Naqvi

Retorikk, inkludering og sosialt ansvar

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Aon Raza Naqvi

Et foredrag med Aon Raza Naqvi – er en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Med en karriere som spenner over TV, reklame, musikk, litteratur, mote og gaming, har Aon fanget oppmerksomheten til et bredt publikum gjennom sin dype innsikt og unike evne til å formidle historier som treffer hjertet. Fra å være redaktør, transkribent og forfatter av den kritikerroste boken «Third Culture Kids», til å vinne en Gullruten for sitt redaksjonelle arbeid på NRK, har Aon demonstrert en enestående evne til å skape engasjerende og tankevekkende innhold.

Han har ikke bare begeistret publikum på scener som Oslo Spektrum og Rockefeller, men har også delt sin innsikt gjennom inspirerende foredrag for Den Kulturelle Skolesekken, BUP, UDI, Politihøgskolen og andre aktører innen barn og unge. Nå som grunnlegger av Des Clothing og med engasjement i gamingselskapet ANBU, fortsetter Aon å utforske og påvirke gjennom ulike lidenskaper. Med en kommende roman på vei, er Aon en dynamisk stemme i samtalen om kultur, innovasjon og kreativitet.

Ikke gå glipp av sjansen til å bli inspirert av Aons unike historiefortelling!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Aon Raza Naqvi

Third Culture Kids - Å vokse opp mellom kulturer

En av Aons aller mest populære foredrag, som forteller historien til de ulike personlighetene i boken hans. Boken består av 29 ulike kulturprofiler i Norge og deres oppvekst. Historier om alt fra gjenger til musikk, snømenn, rollemodeller, legning, identitet, skateboarding og mye mer.

Hvorfor blir gjenger til?

Foredraget er basert på Aons arbeid som journalist. Han tar utgangspunkt i to intervjuer om samme tema. På den ene siden har du en tidligere gjengmedlem som forteller om hvorfor de skapte gjengen sin, som ble en del av Norges første innvandrergjenger. På den andre siden har du Sunil Loona. En som har vært psykolog for gjengmedlemmer og jobbet i PP-tjenesten og som rådgiver for de samme guttene som en dag ble gjengkriminelle.

Hva gjør pakistanere i Norge egentlig, hæ?

Basert på det kjente sitatet fra Fanny Bråten, forteller Aon en historie om de første arbeidsinnvandrerne og deres liv. Forholdene de levde under og hvordan den norske innvandringspolitikken hadde en effekt på innvandrernes tillit til det norske samfunnet. Foredraget starter i 1970 og ender i 2024, på 45-60 minutter, og er en utrolig historie som forteller om klassereise, menneskelighet og integrering.

Gaming - forstår du det?

Den tidligere militæroffiseren sier at foreldre må skru av Fortnite, psykologen svarer i en kronikk som sier det er tullball. Gaming har vært et samtaleemne i skyggen av flere samfunnsdebatter de siste årene. I dette foredraget tar Aon opp nettvett og gaming, samtidig som at han forklarer det kulturelle aspektet og bryter myter om gaming. Bli med i en dypdykk i Aons intervjuer av profesjonelle gamere, psykologer og foreldre, blandet med hans egne tanker om spillindustrien som deleier i en gamingorganisasjon.

Foredrag på bestilling

Mange booker Aon på grunn av hans brede og spennende yrkesbakgrunn, og spør om han kan si noe til deres event spesifikt. Det kan være som konfransier for masse ordførere i Oslo, eller for en konferanse for bibliotekarer i Larvik der temaet er "fremtidens bibliotek". Det er fullstendig innafor og til og med oppfordret. Aon elsker slike utfordringer, som krever noe forarbeid, men som skaper et helt nytt foredrag tilpasset nøyaktig dine behov. Ta kontakt i dag og fortell oss hva dere vil at Aon skal holde innlegg eller foredrag om. Det er også muligheter for workshops.

2024 © Talerlisten AS