Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Aon Raza Naqvi

Kreatør

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Aon Raza Naqvi

De siste åtte årene har Aon Raza Naqvi jobbet som tekstforfatter og konseptutvikler i media, underholdning og reklamebransjen. Med fire år i McCann Worldgroup og en kundeportefølje med merkevarer som Coca-Cola, Rema1000, Widerøe, Røde Kors, Apotek1, Nordea og Organdonasjon (m.fl) har Aon en bred kompetanse innenfor digital markedsføring, sosiale medier og innholdsproduksjon. Aon har også jobbet som journalist i ulike norske medier, som redaktør i ungdomsmagasinet UMAG og som programleder av NRK P3s TV-program «BroShow». For tiden jobber Aon med sin forfatter-debut hos en av Norges største forlag, samtidig som han foreleser og frilanser for bedrifter og skoler som Norges Kreative Høyskole og Westerdals ACT. Den språkkyndige og veltalte entreprenøren foreleser i alt fra digital reklame til samfunn og media.

Foredrag med Aon Raza Naqvi

Casestudies - hva kan vi lære av de største sosiale medier-kampanjene?

Et foredrag basert på Aons erfaringer i et av Norges største kommunikasjonshus, McCann Worldgroup. Foredraget fokuserer på gode og dårlig kundecaser og hva som er viktig å tenke på som en merkevare i den digitale sfæren.

Influencer marketing - hva/hvordan/hvem/når/hvorfor?

Er influencer marketing et nytt fenomen? Hvordan har det forandret seg? Er det så enkelt som å bare produktplassere på instagrammen til en blogger? Hvor mye burde jeg betale? Hvordan fungerer det?

Etikk, retorikk og media

Hvilket ansvar har vi som jobber i kommunikasjonsbransjen? Aon går gjennom ulike sider av norsk media og tar opp viktige spørsmål.

Er jeg som mine venner?

Dette er en forelesning som er laget for de unge. Tidligere har dette foredraget blitt holdt på fritidsklubber, i kommuneprogrammer rettet mot ungdom og møteplasser for ungdommer.

Digital helsesjekk (workshop)

Aon går gjennom deres digitale kanaler på forhånd og gir en digital helsesjekk. I denne workshoppen fokuserer vi på å pusse opp kanalene og lage idéer til innhold. Målet er å gjøre deg selvdreven i sosiale medier.

Aon Raza Naqvi har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS