Aon Raza Naqvi

Tekstforfatter og kommunikatør

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Aon Raza Naqvi

Mitt navn er Aon Raza Naqvi. Jeg er en 31 år gammel tekstforfatter og foredragsholder/taler. Her er noen ting jeg har gjort: – Var redaktør og forfatter i antologien «Third Culture Kids – Å vokse opp mellom kulturer» utgitt hos Gyldendal norsk forlag. Jeg har vært på en bokturné med boken siden utgivelsen i mai 2019. For tiden jobber jeg med DKS og besøker skoler i Oslo og Viken-området. – Vært redaktør og innholdsansvarlig for NRK Underholdnings produksjon av programmet «Festen etter fasten – Id Mubarak», (inspirert av Kvelden før kvelden). Dette er er vestlige verdens første livesending på muslimenes helligdag Id-al-fitr. – Var programleder i BroShow hos P3 med Mikkel Niva og Abiel Tesfai – Jobbet i norsk musikkbransje med artister som Unge Ferrari, Arif og Philip Emilio (m.fl) som frilanser. Som frilanser har jeg vært innom mange spennende bransjer. Jeg jobber kun fra prosjekt til prosjekt. Jeg har ikke plass til å skrive mer, men jeg forteller gjerne mer. 🙂 Ta kontakt!

Foredrag med Aon Raza Naqvi

Third Culture Kids - Å vokse opp mellom kulturer

Dette er et foredrag som jeg har gjort en del steder og som er veldig populært. Jeg tar utgangspunkt i boka der 30 mennesker sine deler historier, bekjennelser, kunstuttrykk og kloke ord som til sammen skaper et portrett av et flerkulturelt Norge. Noen deltakere: Jonis Josef, Sandeep Singh, Chirag Patel, Arif Salum, Iselin Shumba, Leo Ajkic, Zeshan Shakar, Kamzy Gunaratnam, Michael Angeles, Mohammed Fadlabi og Mona Berntsen med mange flere.

Hvordan og hvorfor blir gjenger til?

Et foredrag basert på intervjuer jeg har gjort som journalist, med hovedfokus på Sunil Loona og personlig erfaring med familie og gjenger. Vi stiller spørsmålet hvorfor gjenger blir til og tar utgangspunkt i sentrale hendelser som bidro til skapelsen av gjengmiljøer i Oslo.

"Lykkejegere"

Morfaren min var en av de første pakistanske arbeidsinnvandrerne i Norge. Hvordan var det for dem og hvorfor var det en kritisk fase? Et foredrag basert på forskningsrapporter og funn av Marianne Gullestad, Aud Korbøl, Sunil Loona, egen familiehistorie og masse mer.

Et kommunikasjonsproblem

7 av 10 saker om innvandrere i norsk media, av 77000 saker i 2009 var negative. En overveldende mengde med negative saker, spesielt rettet mot muslimer og somaliere i 2017. En ny rapport i 2020, der ting er blitt noe bedre, men kun på grunn a trender. Mediene snakket ikke om rasisme før i mai 2020, ikke før det var det mest omtalte emnet. Før det har det vært 50 år med en negativt ladet historie om "de andre". Hvilken rolle spiller norsk media vårt syn på "de nye" og "de andre"?

"Mangfoldsproblemet"

Hva vil det egentlig si å ha mangfold, kompetanse om mangfold og hva spesifikt bør din bransje gjøre for å bidra positivt til et mer harmonisk samfunn. Istedenfor å presse inn mangfold på steder, bare fordi, hva kan man faktisk gjøre for å få til en ekte forandring? Her går vi også inn på min egen historie der jeg slutta i reklamebransjen for å nettopp oppnå dette.

Kurs med Aon Raza Naqvi

"Mangfoldsproblemet"

Hva vil det egentlig si å ha mangfold, kompetanse om mangfold og hva spesifikt bør din bransje gjøre for å bidra positivt til et mer harmonisk samfunn. Istedenfor å presse inn mangfold på steder, bare fordi, hva kan man faktisk gjøre for å få til en ekte forandring? (kurs-edition). Kurset kan utvides til 1-3 dager etter behov,

Min historie

Det ligger makt og refleksjon i å fortelle sin egen historie, for deg og for andre. I over 10 år har jeg jobbet i kommunikasjonsbransjen, gjennom reklamebyråer, mediebyråer, aviser, magasiner, gjennom TV og som redaktør. Dette er et kurs om hjelper deg å reflektere, tenke og starte et prosjekt som forteller en historie du mener er viktig for deg. Kurset kan utvides til 1-3 dager etter behov,

Digital helsesjekk

Med interaksjonsdesignere analyserer jeg kanalene deres og gjør en workshop der vi sammen foreslår endring og presenterer våre funn og forslag.

2023 © Talerlisten AS