Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Arne Bangstad

Arne Bangstad

Bedre prosjektledelse!

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Arne Bangstad

Det er et utall prosjektverktøy og ulik prosjektmetodikk å velge mellom: PMP, Prince2, LEAN, Agile, SCRUM. Hva er ulikhetene, hva passer best for mitt prosjekt og sikrer måloppnåelse? Et foredrag med meg vil gi deg bedre forståelse av prosjektstyring, metodikk og verktøy. Du vil forlate foredraget med en klar ide om hva ditt neste steg skal være og hvordan ditt prosjekt skal lykkes. Jeg er selv sertifisert instruktør i PLP-metoden – en metode utviklet av Innovasjon Norge (IN), men benytter ulike verktøy for ulike prosjekter. I det daglige arbeider jeg med prosjektledelse innenfor kommunal sektor og leder prosjekter innenfor velferdsteknologi, innføring av Helseplattformen i midt-Norge, bedre tverrfaglig innsats (BTI) og prosjektering av ulike typer helsebygg. Tidligere har jeg arbeidet i nødhjelpsbransjen i 12 år og drevet prosjektledelse på «steroider» i meget krevende omgivelser i Kosovo, Sri Lanka, Burkina Faso og andre steder.

Foredrag med Arne Bangstad

Prosjektledelse

Jeg snakker om ledelse av prosjekter, verktøy, fossefall-inndeling og reell målstyring. Jeg gir deg et innblikk i gode, vellykkede prosjekter og hvorfor prosjekter mislykkes. Jeg snakker om ulik metodikk, ulike verktøy og hva som kan passe for dine prosjekter. Foredraget gjør deg i stand til å forstå og vurdere gode ideer til prosjekter hurtig, hvordan de best kan settes i live og hvordan du best kan være sikker på at prosjektet realiserer de planlagte gevinster.

Humanitære responser - våre beste og verste øyeblikk

Foredraget er basert på mine 12 års erfaring i nødhjelpsbransjen. Jeg har arbeidet for FN, for FORUT og for Flyktninghjelpen i land som Kosovo, Sri Lanka og Burkina Faso. Jeg har ledet NORCAP, verdens største beredskapsstyrke, og stått midt oppi store humanitære kriser. Hvordan fungerer egentlig våre store, humanitære responser? Hvordan er vilje og evne koblet sammen? Hva kan vi lære? Jeg tar deg med på en 60 minutters reise gjennom menneskets beste og verste stunder.

Kurs med Arne Bangstad

PLP Prosjektledelse- og metodikk

PLP står for ProsjektLederProsessen og er en metode utviklet av Innovasjon Norge (IN) for å bedre prosjektledelsen i de mange hundre prosjektene de er involvert i hvert år. Metodikken er enkel, effektiv og organiserer prosjektene dine slik at du kan nå målene dine! Jeg kommer til din bedrift, kommune eller organisasjon og gjennomfører et kurs over 2 dager/16 timer. Kurset blander teoretiske økter med praktiske cases slik for at deltakerne må være aktiv og anvende teori gjennom hele kurset.

Prosjektledelse for styringsgrupper

En viktig del av god prosjektmetodikk er organisering av ansvar og det vil alltid være en god idé å opprette en styringsgruppe som skal holde prosjektleder ansvarlig for fremdriften og ressursbruken i prosjektet. Dette er kurset for deg som trenger å kjenne til god prosjektmetodikk, men ikke skal være med på selve prosjektet selv. Kurset tar 4 timer og gir deg en oversikt over verktøy og begrepsapparatet i god prosjektmetodikk. Kurset gjør deg i stand til å forstå og vurdere prosjektbeskrivelse

Arne Bangstad har 1 vurdering

Alexandrina Sukhanova

17. september 2019

Redningsselskapet

5

Arne hadde et 1-timers foredrag for oss om hva god prosjektledelse handler om. Han brukte gode og enkle eksempler og klarte å engasjere alle deltagere i diskusjonen. For oss var dette foredraget en veldig fin måte å starte vår intern diskusjonen på hvordan vil vil jobbe med prosjektledelse framover.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS