Arne Bangstad

Arne Bangstad

Prosjektleder og sertifisert instruktør i PLP-metoden

NOK 5.990,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Arne Bangstad

Arne Bangstad er en av landets seks sertifiserte instruktører i PLP-metoden, en metode som handler om hvilke trinn en går fra en idé er kommet opp, til ønsket resultatet er blitt en virkelighet. Han er lidenskapelig opptatt av vellykkede prosjekter og hva som skal til for å lykkes. Bangstad har arbeidet i nødhjelpsbransjen i 12 år og har drevet prosjektledelse på «steroider» i meget krevende omgivelser i Kosovo, Sri Lanka, Burkina Faso og andre steder.

Foredrag

Prosjektledelse

Foredraget er basert på PLP-metoden som er utviklet av Innovasjon Norge. Jeg snakker om ledelse av prosjekter, verktøy, fossefall-inndeling og reell målstyring. Jeg snakker om gode, vellykkede prosjekter og hvorfor prosjekter mislykkes. Foredraget gjør deg i stand til å forstå og vurdere prosjektbeskrivelser uten å måtte å lære å bruke alle verktøy.

Humanitære responser - våre beste og verste øyeblikk

Foredraget er basert på mine 12 års erfaring i nødhjelpsbransjen. Jeg har arbeidet for FN, for FORUT og for Flyktninghjelpen i land som Kosovo, Sri Lanka og Burkina Faso. Jeg har ledet NORCAP, verdens største beredskapsstyrke, og stått midt oppi store humanitære kriser. Hvordan fungerer egentlig våre store, humanitære responser? Hvordan er vilje og evne koblet sammen? Hva kan vi lære? Jeg tar deg med på en 60 minutters reise gjennom menneskets beste og verste stunder.

Arne Bangstad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.