Åse Kringlebotn

Åse Kringlebotn

Snakker om ernæring og sorg

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Åse Kringlebotn

Åse Kringlebotn mistet sin eneste datter Ina til kreft i 2015. Hun har nylig vært redaktør for boken «Den største sorgen – og veien videre. Seks foreldre-historier», der forordet er skrevet av Thorvald Stoltenberg. Hennes perspektiv på livets bølgedaler gir et unikt lys over det hun varmt deler med tilhørerne. Det er mye kjærlighet, livsglede og optimisme i livet hennes nå, og Åses råd for hvordan finne nytt fotfeste kan gi en unik «livbøye» for andre som må takle ulike livskriser. Nyttig, lærerikt, inspirerende og reflektert. Hun kan også vinkle foredraget mot hvordan arbeidsgiver bør møte sørgende når de kommer tilbake på jobb.

Foredrag med Åse Kringlebotn

Den største sorgen - og veien videre. Om livskriser og nytt fotfeste

Åse mistet sin datter Ina (31) i føflekkreft i 2015. Ina hadde blitt mor til Vilja, var utdannet operasanger og døde i starten av sin internasjonale sangkarriere. Etter at Åse utgav boken "Den største sorgen - og veien videre", har hun fortalt sin gripende historie i mange medier, og fått massiv respons fra ukjente. Hun deler sine råd om hvordan finne nytt fotfeste i livet med raushet og ny livsglede. Hør Åse her: https://radio.nrk.no/serie/holm/DMTO13021418/29-11-2018#t=1h1m58.08s

Når livet setter spor: Et verdiseminar i ord og toner

Åse har, sammen med tre andre voksne mennesker med mye livserfaring fra kriser og tøffe opplevelser, satt sammen seminaret: "Når livet setter spor - og veien videre. Et verdiseminar i ord og toner om livskriser og nytt fotfeste". Åse mistet sin eneste datter i kreft, Anders Helliksen overlevde blant annet Alexander Kielland-ulykken, Merete Haslund mistet som 13-åring sin far i samme ulykke, og sammen med sin mann, musiker Hans Inge Fagervik, bidrar hun i ord og toner. Tilpasses i tid og pris.

Senior-ernæring for helse og matglede

Åse er en "ekte" ernæringsfysiolog, utdannet ved UiO, og med hele 40 års fartstid innen ledelse og kommunikasjon omkring mat, helse og matglede. Hun holder idag foredrag for ulike grupper innen senior-segmentet, som på Pensjonist-akademier etc. Foredraget er særlig egnet for bedrifter som tilbyr de ansatte en forberedelse til pensjonist-tilværelsen. Hennes råd er i tråd med norske helsemyndigheters råd for kostholdet, ispedd smil, bilder av god mat og matglede. Praktiske råd som alle kan forstå!

Åse Kringlebotn har 2 vurderinger

Trond Bunæs

5. april 2019

Ski pensjonistakademi

6

Åse Kringlebotn er en svært engasjerende foredragsholder. Med stor kunnskap og høy troverdighet byr hun på all sin fargerike kunnskap om mat og helse. Hun bruker morsomme illustrasjoner og fristende matbilder, som sammen med hennes inkluderende talemåte, får tilhørerne til å forstå og fylles av en masse gode råd og aha-opplevelser. Jeg anbefaler alle andre seniorer en time i hennes matunivers.

Anne Giertsen

3. april 2019

Foreningen Vi som har et barn for lite

6

Åse Kringlebotn har delt sitt foredrag om «Den største sorgen – og veien videre» på et seminar i Foreningen «Vi som har et barn for lite». Hun formidler ekte og usentimentalt; men samtidig varmt sin sterke historie. Hun deler også sine dyrekjøpte råd om hvordan finne nytt fotfeste og ny glede i livet. Jeg vil anbefale henne til andre som opplever sorg og livskriser

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS