Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland

Snakker om kvinner, ledelse og forbruksmakt

Fra kr. 35.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland er en prisbelønnet, internasjonal foredragsholder, universitetslektor og forfatter, med en Executive Master of Management fra BI. Hun har mottatt flere internasjonale priser ​​for sitt arbeid​ og er bl. a. utnevnt til en av «women inspiring Europe»​, av EIGE, ​et​ EU agency​, samt mottatt den europeiske prisen «Highly Commended»​ European Diversity Awards, i​ kategorien: «Campaigner Of The Year». Hun er i Norge bl.a. kjent som kvinnen bak NHOs Female Future-prosjekt. Hun er en anerkjent mediekommentator, som ofte blir sitert av toneangivende medier som The Guardian, Der Spiegel, The New York Times, ABC News, BBC World m.fl. Benja er kjent for å nå sitt publikum. Hun engasjerer og motiverer i sine foredrag på en ekte, inspirerende, reflekt og personlig måte. Benja «eier rommet» og byr på seg selv med varm humor, ektehet, ærlighet og energi. Hun tilpasser sine foredrag og skreddersyr gjerne for å passe kunden. En populær foredragsholder med svært gode referanser.

Foredrag med Benja Stig Fagerland

Bli en vinner!

Suksess krever beinhard jobbing! Det handler ikke om talent, men om rå mentalkraft og vilje til å falle, feile, reise seg og betale prisen i tid, forpliktelse og trening for å nå til topps! La det mystiske «talentet» ligge, og se heller etter de som virkelig skaper resultater og fremgang. Et MEGET populært og ettertraktet foredrag, med ekstremt gode referanser. Kom og la deg inspirere av Benja Stig Fagerlands entusiasme!

SHEconomy - kvinner betyr BIG business!

Fiks systemet - ikke kvinnene! Bedre kjønnsbalanse i ledelse og styrer er ikke en kvinnesak. Det er god business! Å få flere kvinnelige talenter inn i bedriftene handler ikke om å løse et likestillingsproblem eller tilfredsstille et mål om kjønnsbalanse. Det handler om å utnytte en forretningsmulighet og om å utvikle kulturen og systemene. Det handler verken om idealisme eller om kvinnekamp, men om realisme og en kamp om talenter, verdier og vekst. Det er ren business.

Derfor skal du markedsføre til kvinner! Men husk; don't 'shrink it and pink it' hvis du virkelig ønsker å appealer til kvinne

Viste du dette? Kvinner står bak 74% av kjøpsbeslutningene i hjemmet, men er samtidig de minst fornøyde kundene. Kvinner utgjør rett og slett et enormt, uutnyttet marked. Hvorfor bryr hun seg ikke om ditt produkt? Ditt merke, din kommunikasjon? Du bør vurdere å jakte på disse svarene med stor interesse. For her ligger nemlig et stort, uutnyttet markeds- og forretningspotensiale. Foredraget tar avsett i den poulære og meget siterte bok om SHEconomy, en fagbok som setter et strategisk og handlingsorientert fokus på forretningspotensialet i den kvinnelige forbruker, på kvinner!

Fremtidens forbruker - Millenials endrer spillereglene!

Millennials - de digitale innfødte, er oppvokst med teknologi, hvor internetttilgang er like viktig og "selvfølgelig", som tilgangen på luft og vann. De er generasjonen, som fik mobiltelefon som tween, men var voksne før de hadde egen iPad og computer og de sjekker mobilen minst 100 ganger daglig. Millennials stiller helt andre krav enn tidligere generasjoner. Forstår generasjon Y - det lønner seg BIG time!

Generasjon Z - du får kun 8 sekunder!

Du har kun 8 sekunder til å overbevise Z’erne. Generasjon Z lar seg ikke påvirke av tradisjonell merkevarebygging, markedsføring eller kommunikasjon. De er opptatt av personer som de lar seg innspirere av – ikke et merke. De beskrives som den mest krevende generasjonen med tanke på å utfordre den tradisjonelle merkevarebyggingen. De anses samtidig til å bli den mest kjøpekraftige generasjonene, - du må derved med andre ord, rask bygge tillitt og lojalitet til dem - og du har kun 8 sek.!

Benja Stig Fagerland har 21 vurderinger

Therese Schrøder

7. mai 2019

DPS Follo, Akershus universitetssykehus

6

En fantastisk foreleser. Varm og inkluderende. Tema til inspirasjon og ettertanke. Perfekt tilpasset. Helt strålende!

Pia Henriksen

15. januar 2018

Mediaforum

5

Benja Stig Fagerland holdt foredrag om kvinner og makt på Mediaforum 2017, et årlig arrangement for mediehus, mediebyråer, reklamebyråer og annonsører. Benja oppnådde en score på 4,6 av 6 mulige, som er meget bra. Vi fikk også muntlige og skriftlige tilbakemeldinger fra deltakerne på at Benjas foredrag leverte innholdsmessig godt og at deltakerne fant det relevant.

Anette Øverby

24. mai 2017

Næringsforeningen i Drammensregionen

6

Næringsforeningen i Drammensregionen har ved flere anledninger brukt Benja Stig Fagerland som foredragsholder. Hun er en taler som skaper begeistring og energi! Benjas engasjement, utstråling og profesjonalitet er av de sjeldne og vi gir henne våre varmeste anbefalinger.

Liz Ovesen

10. mai 2017

Parat Media

6

Parat Media har brukt Benja som foredragsholder ved to anledninger. Første gang ved en samling for tillitsvalgte i Budapest hvor hun skapte begeistring og innsikt ved å snakke om hersketeknikker. Vi bestemte oss for at flere medlemmer og tillitsvalgte skulle få muligheten til å oppleve Benjas engasjement og innlevelse. Vi inviterte derfor 200 mennesker til å høre Benja snakke om å bli en vinner. Vi anbefaler Benja som foredragsholder i både store og små grupper!

Tonje Evju

29. april 2017

Prosjektleder Drammen kommune. 8 mars arrangement 2016

6

Drammen kommune har arrangert Integrerings- og mangfoldsdirektoratets årlige kvinnekonferanse 8. mars i både 2014, 2015, 2016 og 2017. Under temaet «kvinners plass i den offentlige debatten» og med «Ta Ordet» som heading, var Benja Stig Fagerland eneste foredragsholder på arrangementet. Hun var utfordret til å snakke om «Å ta ordet», i en form som skulle være opplysende uten å skremme den fullsatte salen til taushet. Hun beveget publikum fra å være opprørt, sint, rystet og til slutt engasjert og begeistret. Med sin erfaring som foredragsholder, blogger, forfatter og engasjert samfunnsdebattant har Benja selv fått føle trusler, sjikane og hets av verste sort. Dette delte hun med publikum på en sår, gripende og involverende måte. Det mest imponerende var hvordan en slik historie ble fortalt uten å selv fremstå som offer og heller ikke tynge andre utsatte kvinner til å føle at de er et offer.

Steinar Sørlie

26. april 2017

Norges Ingeniør og teknologorganisasjon (NITO)

6

Benja er en utmerket foredragsholder, og hun har deltatt med innlegg på vår lederkonferanse «FRONT»

Ingrid Michalsen

11. april 2017

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

6

Vi i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har hatt gleden av å høre Benja Stig Fagerlands foredrag «SHEconomy» ved to anledninger, først under Likestillingskonferansen ved UiA i 2015 og deretter booket vi henne til å være foredragsholder på seminar for 16 bedrifter i pilotprosjektet Likestilt Arbeidsliv høsten 2016. Benja er en drivende dyktig foredragsholder, proff til fingerspissene, og engasjerende og underholdende å høre på. Hun får våre varmeste anbefalinger.

Jasmin N. Mirza

5. april 2017

Næringslivsutvalget ved Handelshøyskolen BI- JenteCamp 2017

6

JenteCamp har hatt gleden av å ha Benja Stig Fagerland som foredragsholder, og når temaet for campen var «kvinner i ledelse», passet foredraget til Benja om SHEconomy perfekt! Benja formidler budskapet sitt på en veldig tydelig måte, og fremstår som en autoritet innen sitt felt. Hun er også svært flink til å skape god stemning, og inkluderer alle i salen under foredraget. Vi anbefaler Benja på det sterkeste!

Inger Anne Vik

2. april 2017

StyreAkademiet

6

Benja Stig Fagerland åpnet Styredagen i Buskerud 2017 med foredraget; Hvem er generasjon Z, og hva er de opptatt av? Benja har et drivende engasjement og er svært inspirerende å høre på. Kjennetegn ved generasjonen Z er av betydning for styrer både som mulig styremedlemmer og som kunder. Benja har god kunnskap om styrearbeid så hennes vinkling av tema er svært relevant. Det ble notert flittig.

Ingeline Kaldestad

31. mars 2017

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi har hatt gleden av å ha Benja Stig Fagerland som foredragsholder ifm. to ulike arrangementer. Benja er en drivende dyktig foredragsholder, med en spesiell evne til å begeistre og fange sitt publikum. Benja er også svært profesjonell og ryddig i forhold til avtaler, tilbakemeldinger etc – i tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med!
Anbefales!

Anne Bratterud

31. mars 2017

Sats Elixia

6

Benja er en meget inspirerende, svært kunnskapsrik og motiverende foredragsholder. Hun når frem til alle med sin unike formidlingsevne. Hun stråler i sitt møte med deltakere, og når frem med sitt viktige budskap i spedd humor som åpner opp for de gode og meningsfylte refleksjoner hos hver enkelt. Jeg hadde gleden av å delta på hennes foredrag, «Suksess -handlingsrom -hardt arbeid» for Elixia-Trenere og ansatte. Det var fantastisk å oppleve hvilket løft Benja ga hver enkelt i vår bedrift. Her ble de gode og dype refleksjoner satt i bevegelse, tro på muligheter, utvikling og viktigheten av egen vilje til å nå sine mål. Benja er en svært viktig samfunnsaktør, som gjør et mektig inntrykk på alle tilhørere. Hun er modig, og hun våger å utfordre på en svært innsiktsfull måte. Jeg anbefaler Benja på det varmeste til alle.

Helene Jaeger

30. mars 2017

Handelshøyskolen Bi

6

Benja has a wonderful way of capturing you when presenting. She is engaged, energetic and a sparkling presenter with an great knowledge, both theoretical and practical. She offers new perspectives and challenges the traditional. We will hear much from her in the future and I can recommend everyone to be inspired by her work and personality!

Kari Gjestvang

30. mars 2017

NITO Buskerud

6

Med Benja sitt store engasjement og entusiasme er det alltid fullsatt sal med begeistret publikum på møter i NITO og Waterhole. Benja har et faglig godt budskap som hun forankrer i gode eksempler. En strålende foredragsholder som absolutt kan anbefales.

Karin Guttormsen

29. mars 2017

Arendal-Grimstad soroptimistklubb

6

Grimstad by feiret 200 års jubileum i 2016. «200 år – Har Grimstad endret seg?» var tittelen på Arendal-Grimstad soroptimistklubbs gave til byen; et 3-dagers arrangement med fokus på – hvor står kvinnene etter 200 år og hvordan synes det å gå fremover?
Bedre kjønnsbalanse i ledelse er god business. Kvinner er motoren for vekst. Flere kvinnelige ledere er ikke en kvinnesak, men god business. Fiks derfor systemet, ikke kvinnene! var Benja Stig Fagerlands budskap i foredraget: «Mann deg opp kvinne!». Hun ga et vel begrunnet nåtidsbilde av kvinnenes ennå svake deltagelse i ledende posisjoner i nærings- og samfunnsliv.
Benja Stig Fagerland fremfører sitt budskap med engasjement og stor kunnskap som aktualiserer problemstillingene og setter fokus på kommende endringer. Benja Stig Fagerland anbefales til alle som vil ha en dyktig foredragsholder.

Mette Kiilerich

29. mars 2017

Citycon Trekanten drift

6

Benja Stig Fagerland var vår foredragsholder under et butikkledermøte. Hun gir et personlig, jordnært og kunnskapsrikt foredrag, hvor hun byr på seg selv og er flink til å involverer deltakerne. Veldig inspirerende og er dyktig til å skape god stemning.

Rita Stenseth

29. mars 2017

Vestre Viken HF

6

Benja var min foreleser da jeg tok Coaching og ledelse ved USN høsten 2015, og jeg er nå så heldig å ha henne som foreleser når jeg nå tar Prestasjonsledelse. Vel, heldig og heldig, dette er kalkulert. Jeg valgte å vente med Prestasjonsledelse til i år fordi jeg ønsket å ha henne som foreleser på nytt. For så inspirerende og levende opplever jeg Benja. Hun er verdt å vente på. Hun har et oppriktig engasjement i den enkelte student. Det er lett å merke at hun ønsker at vi skal lykkes- ikke bare i form av karakterer, men som i at vi skal forstå faget og gjøre det beste ut av det vi har til rådighet, bygge relasjoner og å hente det beste ut av dem rundt oss.
Hun er levende i sitt språk, sin formidling og sitt blikk. Man kan gjerne lene seg tilbake og bare lytte og ta til seg det hun sier, men det skal ikke store engasjementet til fra din side- og så utvikler det seg til mer, en grobunn for dialog, kommunikasjon, og muligheter.
Hvis du ønsker en taler som står bak talerstolen med innøvde håndbevegelser og laserpeker må du lete videre. I Benja får du nemlig oppriktig innlevelse og glede for formidling.

Katharina Skaset

29. mars 2017

JCP - Just Cruzin' Production

6

Supert foredrag og fantastisk rå dame!

Gustav Line

29. mars 2017

Compello

6

På vår kundedag med 100 deltagere fikk Benja oss alle til å løfte blikket. Hennes gode innspill på hva som skal til for å skape suksess fenget alle. Hun bruker gode eksempler og har en folkelig tone og humør som engasjerer deltagerne.

Eivind Landsverk

28. mars 2017

Discovery Networks Norway/ TVNorge AS

6

Benja fikk ingen lett oppgave, nemlig å fortelle 70 morgentrøtte tv-folk hva som kreves for å lykkes i livet. Hun grep alles oppmerksomhet fra første sekund, og leverte et sprudlende og inspirerende foredrag som ga oss alle noe å tenke på. Hennes 7 faktorer for suksess i idrettsverdenen er like relevante for arbeidslivet. Det er et sett håndfaste huskeregler vi alle kommer til å ha i bakhodet i tiden framover. Veldig bra!

Marita Baugstø

28. mars 2017

Arendal-Grimstad Soroptimistklubb

6

En inspirerende og dyktig foredragsholder. Med stor energi trollbinder hun sitt publikum og utfordrer etablerte «sannheter». Glitrende, glimrende!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS