Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland

Snakker om kvinner, ledelse og forbruksmakt

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland er en prisbelønnet, internasjonal foredragsholder, førstelektor/associate professor og forfatter, med en Executive Master of Management fra BI. Hun har mottatt flere internasjonale priser ​​for sitt arbeid​ og er bl. a. utnevnt til en av «women inspiring Europe»​, av EIGE, ​et​ EU agency​, samt mottatt den europeiske prisen «Highly Commended»​ European Diversity Awards, i​ kategorien: «Campaigner Of The Year». Hun er i Norge bl.a. kjent som kvinnen bak NHOs Female Future-prosjekt. Hun er en anerkjent mediekommentator, som ofte blir sitert av toneangivende medier som The Guardian, Der Spiegel, The New York Times, ABC News, BBC World m.fl. Benja er kjent for å nå sitt publikum. Hun engasjerer og motiverer i sine foredrag på en ekte, inspirerende, reflekt og personlig måte. Benja «eier rommet» og byr på seg selv med varm humor, ektehet, ærlighet og energi. Hun tilpasser sine foredrag og skreddersyr gjerne for å passe kunden. En populær foredragsholder med svært gode referanser.

Foredrag med Benja Stig Fagerland

Bli en vinner!

Suksess krever beinhard jobbing! Det handler ikke om talent, men om rå mentalkraft og vilje til å falle, feile, reise seg og betale prisen i tid, forpliktelse og trening for å nå til topps! La det mystiske «talentet» ligge, og se heller etter de som virkelig skaper resultater og fremgang. Et MEGET populært og ettertraktet foredrag, med ekstremt gode referanser. Kom og la deg inspirere av Benja Stig Fagerlands entusiasme!

SHEconomy - kvinner betyr BIG business!

Fiks systemet - ikke kvinnene! Bedre kjønnsbalanse i ledelse og styrer er ikke en kvinnesak. Det er god business! Å få flere kvinnelige talenter inn i bedriftene handler ikke om å løse et likestillingsproblem eller tilfredsstille et mål om kjønnsbalanse. Det handler om å utnytte en forretningsmulighet og om å utvikle kulturen og systemene. Det handler verken om idealisme eller om kvinnekamp, men om realisme og en kamp om talenter, verdier og vekst. Det er ren business.

Derfor skal du markedsføre til kvinner! Men husk; don't 'shrink it and pink it' hvis du virkelig ønsker å appealer til kvinne

Viste du dette? Kvinner står bak 74% av kjøpsbeslutningene i hjemmet, men er samtidig de minst fornøyde kundene. Kvinner utgjør rett og slett et enormt, uutnyttet marked. Hvorfor bryr hun seg ikke om ditt produkt? Ditt merke, din kommunikasjon? Du bør vurdere å jakte på disse svarene med stor interesse. For her ligger nemlig et stort, uutnyttet markeds- og forretningspotensiale. Foredraget tar avsett i den poulære og meget siterte bok om SHEconomy, en fagbok som setter et strategisk og handlingsorientert fokus på forretningspotensialet i den kvinnelige forbruker, på kvinner!

Fremtidens forbruker - Millenials endrer spillereglene!

Millennials - de digitale innfødte, er oppvokst med teknologi, hvor internetttilgang er like viktig og "selvfølgelig", som tilgangen på luft og vann. De er generasjonen, som fik mobiltelefon som tween, men var voksne før de hadde egen iPad og computer og de sjekker mobilen minst 100 ganger daglig. Millennials stiller helt andre krav enn tidligere generasjoner. Forstår generasjon Y - det lønner seg BIG time!

Generasjon Z - du får kun 8 sekunder!

Du har kun 8 sekunder til å overbevise Z’erne. Generasjon Z lar seg ikke påvirke av tradisjonell merkevarebygging, markedsføring eller kommunikasjon. De er opptatt av personer som de lar seg innspirere av – ikke et merke. De beskrives som den mest krevende generasjonen med tanke på å utfordre den tradisjonelle merkevarebyggingen. De anses samtidig til å bli den mest kjøpekraftige generasjonene, - du må derved med andre ord, rask bygge tillitt og lojalitet til dem - og du har kun 8 sek.!

2022 © Talerlisten AS