Talerlisten
Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland

Prisbelønnet internasjonal foredragsholder, forfatter og høgskolelektor | Akershus

Pris / 45 min

Kr 30 000,-

Pris / hel dag

Kr 50 000,-

Veldedighet

25% rabatt

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

En av Skandinavias fremste inspiratorer! Benja Stig Fagerland er en prisbelønnet, internasjonal foredragsholder, Høgskolelektor og forfatter, med en Executive Master of Management fra BI. Hun har mottatt flere internasjonale priser ​​for sitt arbeid​ og er bl. a. utnevnt til en av «women inspiring Europe»​, av EIGE, ​et​ EU agency​, samt mottatt den europeiske prisen «Highly Commended»​ European Diversity Awards, i​ kategorien: «Campaigner Of The Year». Hun er i Norge bl.a. kjent som kvinnen bak NHOs Female Future prosjekt. Hun er en anerkjent mediekommentator, som ofte blir sitert av toneangivende medier som The Guardian, Der Spiegel, The New York Times, ABC News, BBC World m.fl. Benja er kjent for å nå sitt publikum. Hun engasjerer og motiverer i sine foredrag på en ekte, inspirerende, reflekt og personlig måte. Benja «eier rommet» og byr på seg selv med varm humor, ektehet, erlighet og energi. En populær foredragsholder med svært gode referanser, som tar sitt publikum med storm!

Foredrag

Bli en vinner!

Suksess krever beinhard jobbing! Det handler ikke om talent, men om rå mentalkraft og vilje til å falle, feile, reise seg og betale prisen i tid, forpliktelse og trening for å nå til topps! La det mystiske «talentet» ligge, og se heller etter de som virkelig skaper resultater og fremgang. Et MEGET populært og ettertraktet foredrag, med ekstremt gode referanser. Kom og la deg inspirere av Benja Stig Fagerlands entusiasme!

SHEconomy - kvinner betyr BIG business!

Fiks systemet - ikke kvinnene! Bedre kjønnsbalanse i ledelse og styrer er ikke en kvinnesak. Det er god business! Å få flere kvinnelige talenter inn i bedriftene handler ikke om å løse et likestillingsproblem eller tilfredsstille et mål om kjønnsbalanse. Det handler om å utnytte en forretningsmulighet og om å utvikle kulturen og systemene. Det handler verken om idealisme eller om kvinnekamp, men om realisme og en kamp om talenter, verdier og vekst. Det er ren business.

Derfor skal du markedsføre til kvinner! Men husk; don't 'shrink it and pink it' hvis du virkelig ønsker å appealer til kvinne

Viste du dette? Kvinner står bak 74% av kjøpsbeslutningene i hjemmet, men er samtidig de minst fornøyde kundene. Kvinner utgjør rett og slett et enormt, uutnyttet marked. Hvorfor bryr hun seg ikke om ditt produkt? Ditt merke, din kommunikasjon? Du bør vurdere å jakte på disse svarene med stor interesse. For her ligger nemlig et stort, uutnyttet markeds- og forretningspotensiale. Foredraget tar avsett i den poulære og meget siterte bok om SHEconomy, en fagbok som setter et strategisk og handlingsorientert fokus på forretningspotensialet i den kvinnelige forbruker, på kvinner!

Fremtidens forbruker - Millenials endrer spillereglene!

Millennials - de digitale innfødte, er oppvokst med teknologi, hvor internetttilgang er like viktig og "selvfølgelig", som tilgangen på luft og vann. De er generasjonen, som fik mobiltelefon som tween, men var voksne før de hadde egen iPad og computer og de sjekker mobilen minst 100 ganger daglig. Millennials stiller helt andre helt andre krav enn tidligere generasjoner. Forstår generasjon Y - det lønner seg BIG time!

Generasjon Z - du får kun 8 sekunder!

Du har kun 8 sekunder til å overbevise Z’erne. Generasjon Z lar seg ikke påvirke av tradisjonell merkevarebygging, markedsføring eller kommunikasjon. De er opptatt av personer som de lar seg innspirere av – ikke et merke. De beskrives som den mest krevende generasjonen med tanke på å utfordre den tradisjonelle merkevarebyggingen. De anses samtidig til å bli den mest kjøpekraftige generasjonene, - du må derved med andre ord, rask bygge tillitt og lojalitet til dem - og du har kun 8 sek.!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Benja Stig Fagerland har 18 vurderinger

Anette Øverby

24. mai 2017

Næringsforeningen i Drammensregionen

6

Næringsforeningen i Drammensregionen har ved flere anledninger brukt Benja Stig Fagerland som foredragsholder. Hun er en taler som skaper begeistring og energi! Benjas engasjement, utstråling og profesjonalitet er av de sjeldne og vi gir henne våre varmeste anbefalinger.

Liz Ovesen

10. mai 2017

Parat Media

6

Parat Media har brukt Benja som foredragsholder ved to anledninger. Første gang ved en samling for tillitsvalgte i Budapest hvor hun skapte begeistring og innsikt ved å snakke om hersketeknikker. Vi bestemte oss for at flere medlemmer og tillitsvalgte skulle få muligheten til å oppleve Benjas engasjement og innlevelse. Vi inviterte derfor 200 mennesker til å høre Benja snakke om å bli en vinner. Vi anbefaler Benja som foredragsholder i både store og små grupper!

Tonje Evju

29. april 2017

Prosjektleder Drammen kommune. 8 mars arrangement 2016

6

Drammen kommune har arrangert Integrerings- og mangfoldsdirektoratets årlige kvinnekonferanse 8. mars i både 2014, 2015, 2016 og 2017. Under temaet «kvinners plass i den offentlige debatten» og med «Ta Ordet» som heading, var Benja Stig Fagerland eneste foredragsholder på arrangementet. Hun var utfordret til å snakke om «Å ta ordet», i en form som skulle være opplysende uten å skremme den fullsatte salen til taushet. Hun beveget publikum fra å være opprørt, sint, rystet og til slutt engasjert og begeistret. Med sin erfaring som foredragsholder, blogger, forfatter og engasjert samfunnsdebattant har Benja selv fått føle trusler, sjikane og hets av verste sort. Dette delte hun med publikum på en sår, gripende og involverende måte. Det mest imponerende var hvordan en slik historie ble fortalt uten å selv fremstå som offer og heller ikke tynge andre utsatte kvinner til å føle at de er et offer.

Steinar Sørlie

26. april 2017

Norges Ingeniør og teknologorganisasjon (NITO)

6

Benja er en utmerket foredragsholder, og hun har deltatt med innlegg på vår lederkonferanse «FRONT»

Ingrid Michalsen

11. april 2017

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

6

Vi i Næringsforeningen i Kristiansandsregionen har hatt gleden av å høre Benja Stig Fagerlands foredrag «SHEconomy» ved to anledninger, først under Likestillingskonferansen ved UiA i 2015 og deretter booket vi henne til å være foredragsholder på seminar for 16 bedrifter i pilotprosjektet Likestilt Arbeidsliv høsten 2016. Benja er en drivende dyktig foredragsholder, proff til fingerspissene, og engasjerende og underholdende å høre på. Hun får våre varmeste anbefalinger.

Jasmin N. Mirza

5. april 2017

Næringslivsutvalget ved Handelshøyskolen BI- JenteCamp 2017

6

JenteCamp har hatt gleden av å ha Benja Stig Fagerland som foredragsholder, og når temaet for campen var «kvinner i ledelse», passet foredraget til Benja om SHEconomy perfekt! Benja formidler budskapet sitt på en veldig tydelig måte, og fremstår som en autoritet innen sitt felt. Hun er også svært flink til å skape god stemning, og inkluderer alle i salen under foredraget. Vi anbefaler Benja på det sterkeste!

Inger Anne Vik

2. april 2017

StyreAkademiet

6

Benja Stig Fagerland åpnet Styredagen i Buskerud 2017 med foredraget; Hvem er generasjon Z, og hva er de opptatt av? Benja har et drivende engasjement og er svært inspirerende å høre på. Kjennetegn ved generasjonen Z er av betydning for styrer både som mulig styremedlemmer og som kunder. Benja har god kunnskap om styrearbeid så hennes vinkling av tema er svært relevant. Det ble notert flittig.

Ingeline Kaldestad

31. mars 2017

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi har hatt gleden av å ha Benja Stig Fagerland som foredragsholder ifm. to ulike arrangementer. Benja er en drivende dyktig foredragsholder, med en spesiell evne til å begeistre og fange sitt publikum. Benja er også svært profesjonell og ryddig i forhold til avtaler, tilbakemeldinger etc – i tillegg er hun en svært hyggelig person å samarbeide med!
Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS