Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland

Energisk inspirator innen bærekraftig ledelse

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Benja Stig Fagerland

Benja Stig Fagerland holder foredrag om bærekraftig ledelse, sosial bærekraft, kvinner og ledelse og andre temaer knyttet til lederrollen generelt og kvinners rolle i arbeidslivet og sammfunnsøkonomien spesielt.

Hun er en internasjonal prisbelønnet forfatter, Associate Professor, grunnlegger av SHEconomy og en anerkjent internasjonal kommentator.

Benja har mottatt flere internasjonale priser for sin forskning og er blant annet utnevnt til en av «women inspiring Europe» av EIGE, et EU agency. Hun har også mottatt den europeiske prisen «Highly Commended» European Diversity Awards, i kategorien: «Campaigner Of The Year». Hun er senest blitt utnevnt som en av de mest imponerende og inspirerende kvinner i Norge, sammen med blant andre Gro Harlem Brundtland.

Benja er en anerkjent internasjonal mediekommentator, som ofte blir sitert av toneangivende medier som New York Times, Financial Times, Der Spiegel, Sunday Times Magazine, Herald Tribune, The Independent og The Guardian. Hun har også vært intervjuet i mange TV-kanaler.

I Norge er Benja Stig Fagerland blant annet kjent som kvinnen bak NHOs «Female Future»-prosjekt, som er kopiert av flere land og utnevnt av ILO, FN som et av verdens best practice på likestilling.

Benja forsker, jobber og skriver internasjonalt mye rundt ledelse, sosial bærekraft og bærekraftig ledelse, som hun også er fag- og emneansvarlig for på sitt Universitetet i SørØst-Norge. Hun er medlem i CBSs ESG tenketank, med forskning som hun seneste vant «Best paper» på og presenterte for Nordisk Ministerråd og den Nordiske Ambassadene i Seoul – og nå igjen skal presentere for UN Women, Korea.


Paneldeltaker
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Benja Stig Fagerland

Bærekraftig ledelse

Data, kunstig intelligens (AI) og bærekraft er drivkrefter som binder sammen store globale trender. Dette omtaler EU som «the twin transition», dvs at vi ikke kan skille bærekraft og grønn omstilling fra den digitale omstillingen. Dette bidrar til økt konkurransekraft for en virksomhet, men utfordrer etablerte praksiser om ledelse. Ledelse handler i veldig stor grad om evnen til raske omstillinger, å forberede seg på teknologiske nyvinninger – som vi vet vil komme – og evnen til å lede i usikkerhet. Foredraget skreddersys for selskapet/publikum og er mye brukt på ledelses- og inspirasjonskonferanser for næringslivet, innledning på bedriftsinterne event og i styre- og strategiworkshop for ledergrupper. Fagerland er fagansvarlig for emnet på Universitetet og er anerkjent for å presentere sin kunnskap og forskning på en praksisnær og inspirerende måte. Hun fenget hele salen med relevante eksempler og en svært engasjerende formidlingsevne.

SHEconomy - kvinner betyr BIG business!

Det er smart å styrke sosial bærekraft, både i samarbeid på veien inn i det grønne digitale skiftet og for å sikre sunn vekst i næringslivet. Sosial bærekraft omfatter blant annet likestilling, mangfold og inkludering, som er direkte forbundet med å utvikle, styrke og nå målene innenfor miljø og økonomi. Fiks systemet - ikke kvinnene! Det handler om å utnytte en forretningsmulighet og om å utvikle kulturen, systemene og mangfoldige arbeidsplasser for verdiskaping og lønnsomhet. Sosial bærekraft betyr BIG business! Et svært populært internasjonalt foredrag, som Fagerland har forsket på og formidlet i over 23 år og blitt et internasjonalt anerkjent ekspert, navn og stemme på.

Bli en vinner!

Suksess krever beinhard jobbing! Det handler ikke om talent, men om rå mentalkraft og vilje til å falle, feile, reise seg og betale prisen i tid, forpliktelse og trening for å nå til topps! La det mystiske «talentet» ligge, og se heller etter de som virkelig skaper resultater og fremgang.

Talerlisten mener

Et foredrag med Benja Stig Fagerland er en energisk og inspirerende opplevelse. Hun er oppdatert, tydelig og engasjerende. Hennes omfattende erfaring og kraftfulle kvinnelige energi kommer godt fram når hun inntar scenen for å inspirere og dele kunnskap, råd og synspunkter.

2024 © Talerlisten AS