Bjarne Håkon Hanssen

Kommuniksjonsrådgiver, tidligere statsråd

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bjarne Håkon Hanssen

Bjarne Håkon Hanssen er en ettertraktet rådgiver og foredragsholder. Han har lang erfaring fra både kommunikasjonsbransjen og politikken. Bjarne Håkon innehar en unik forståelse for og erfaring med politiske prosesser. Som statsråd i tre forskjellige departementer har han ledet store reformprosesser, og har mye å lære bort når det gjelder hvordan politikken virker. Han har tidligere vært statsråd i Landbruksdepartementet, Arbeids- og inkluderingsdepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet. Bjarne Håkon har også vært medlem av Næringskomiteen på Stortinget fra 1997-2001, nestleder i Sosialkomiteen fra 2001-2005 og fylkesordfører i Nord-Trøndelag fra 1995-1997. Han satt i Arbeiderpartiets sentralstyre fra 2002-2009. Siden han gikk av som helseminister i 2009 har han vært kommunikasjonsrådgiver, og er nå partner i Kruse Larsen sammen med Jan-Erik Larsen. Et foredrag med Bjarne Håkon er alltid en god opplevelse, med humor, historier og gode observasjoner i en fin blanding.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Bjarne Håkon Hanssen

Om å stå i stormen: Et foredrag om å ha offentlighetens søkelys på seg

Bjarne Håkon Hanssen har mange erfaringer, både personlig, som rådgiver og politiker, med det å være i medias og samfunnets søkelys. Hva kjennetegner slike situasjoner? Hvordan opptrer journalister? Hva skjer ofte, og hva bør du eller den det gjelder gjøre for få det til å roe seg? Foredraget består av historier, eksempler og råd og passer for bedrifter, foreninger, lesegrupper og organisasjoner.

Den store samtalen: Temaer samfunnet vil snakke om de neste årene

Hva vil kjennetegne det offentlige ordskiftet de neste årene? Med erfaring fra tre statsråd-poster og hundrevis av oppdrag for nærings- og organisasjonsliv, deler Bjarne Håkon Hanssen sine vurderinger om hva som vil prege ordskiftet i samfunnet de neste årene.

Kommunikasjonstrening

Bjarne Håkon Hanssen tilbyr også kommunikasjonstrening for enkeltpersoner og ledergrupper - sammen med Jan-Erik Larsen, som er tidligere statssekretær på Statsministerens kontor. Et slikt kurs varer 1 dag og tar for seg temaer som omdømmebygging, organisasjonskommunikasjon, lederkommunikasjon og internkommunikasjon - og avtales i en samtale eller et formøte med deg som oppdragsgiver.

Medietrening

Bli forberedt på å møte journalister med kritiske spørsmål. Et skreddersydd foredrag eller kurs som tar for seg temaer som mediepolicy, utvikling av gode budskap, intervjusituasjonen og kilders rettigheter.

Talerlisten mener

Bjarne Håkon Hanssen er en levende og god formidler. Erfaren, poengtert, morsom og inkluderende er noen stikkord for hans stil som formidler.

2024 © Talerlisten AS