Christian Konttorp

Angstkaptein, holder foredrag om mental helse

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christian Konttorp

Christian Konttorp holder foredrag om psykisk helse. Han er en mann i voksen alder som i mange år ikke snakket om sin egen mentale helse. Han avslo hjelp, og motsa all form for åpenhet. En mann skulle være tøff. Ikke gråte. Men de som sier at gutter og menn ikke gråter, de lyver.

Født med hjertefeil, skoliose, mobbeoffer, droppet ut av skolen og angstlidelse som voksen er bare noe av historien. Etter å ha truffet veggen totalt i begynnelsen av Corona-året 2020, og nesten tatt sitt eget liv 4 ganger i tidlig 20-årene, velger han nå å dele av sin egen erfaring. Både fra et individ og helse-Norge perspektiv. Hvordan kan vi sammen skape en bærekraftig psykisk helse? Hvordan ha en angstlidelse på en positiv måte? Hvordan snakke om psykisk helse, både fra oss selv og med andre?

Som tryllekunstner krydrer Christian foredragene sine med visuelle triks og knep.

Christians erfaringer vil gi deg innsikt i nettopp dette. Fra en brukers eget perspektiv. Christian har holdt mange foredrag, blant annet for Fagforbundet og Mental Helse, med svært gode tilbakemeldinger.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Christian Konttorp

Hvordan skape bærekraftig psykisk helse?

La oss snakke om angst og psykisk helse. Bærekraftig psykisk helse. Hva er det? I foredraget "Hvordan skape bærekraftig angst?" snakker jeg om min egen angstdiagnose, mine erfaringer i møte med helse Norge. Hva legger jeg i begrepet "bærekraftig angst"? Hvorfor er det så viktig? Hva kan vi gjøre for å åpne opp mer rundt psykisk helse? Her får du min historie og innsikt i hvordan jeg lever med angst, og hva du kan gjøre for å hjelpe både deg selv og andre til mer åpenhet og inkludering.

Talerlisten mener

Christian Konttorp er en modig formidler som sier ting slik de er, og inviterer publikum inn i sine egne tanker og erfaringer. Han bruker både humor og alvor og forteller mange historier.

2024 © Talerlisten AS