Christian Konttorp

Angstkaptein, holder foredrag om mental helse

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christian Konttorp

Christian Konttorp holder foredrag om psykisk helse. Han er en mann i voksen alder som i mange år ikke snakket om sin egen mentale helse. Han avslo hjelp, og motsa all form for åpenhet. En mann skulle være tøff. Ikke gråte. Men de som sier at gutter og menn ikke gråter, de lyver. Født med hjertefeil, skoliose, mobbeoffer, droppet ut av skolen og angstlidelse som voksen er bare noe av historien. Etter å ha truffet veggen totalt i begynnelsen av Corona-året 2020, og nesten tatt sitt eget liv 4 ganger i tidlig 20-årene, velger han nå å dele av sin egen erfaring. Både fra et individ og helse-Norge perspektiv. Hvordan kan vi sammen skape en bærekraftig psykisk helse? Hvordan ha en angstlidelse på en positiv måte? Hvordan snakke om psykisk helse, både fra oss selv og med andre? Christians erfaringer vil gi deg innsikt i nettopp dette. Fra en brukers eget perspektiv. Christian har holdt mange foredrag, blant annet for Virke, med svært gode tilbakemeldinger.

Foredrag med Christian Konttorp

Hvordan skape bærekraftig psykisk helse?

La oss snakke om angst og psykisk helse. Bærekraftig psykisk helse. Hva er det? I foredraget "Hvordan skape bærekraftig angst?" snakker jeg om min egen angstdiagnose, mine erfaringer i møte med helse Norge. Hva legger jeg i begrepet "bærekraftig angst"? Hvorfor er det så viktig? Hva kan vi gjøre for å åpne opp mer rundt psykisk helse? Her får du min historie og innsikt i hvordan jeg lever med angst, og hva du kan gjøre for å hjelpe både deg selv og andre til mer åpenhet og inkludering.

Talerlisten mener

Christian Konttorp er en modig formidler som sier ting slik de er, og inviterer publikum inn i sine egne tanker og erfaringer. Han bruker både humor og alvor og forteller mange historier.

Christian Konttorp har 5 vurderinger

Stian Lauten

22. januar 2020

Spire Kommunikasjon AS

6

En magisk kveld med Kris Kon på vårt Gatsby party. Han leverte til fingerspissene og alle var strålende fornøyd. Meget bra!!!

Stig Flesland

26. august 2018

Foreningen for hjertesyke barn, Oslo & Akershus

6

Vi brukte Kris Kon på en weekendsamling i Langesund august 2018. Han var for det første veldig ordentlig og enkel å forholde seg til i forkant av samlingen, og tilpasset seg våre ønsker for kvelden på en veldig fin måte. For en samling voksne holdt han et foredrag om det å snu noe negativt til å bli positivt, og det å gripe mulighetene i livet. Han deler og gir mye av seg selv. Han fikk frem både latter, ettertenksomhet og en rekke spørsmål. Om kvelden brukte vi han til et magisk show, som ble avsluttet med stående applaus. Kort sagt: Vi var strålende fornøyde!

Catrin Alhaug

16. januar 2018

Inspiration CAN

6

Jeg var så heldig å bli plukket ut fra puplikum på The Human Aspect sin fundraiser og jeg ble virkelig forbløffer over hva Kris kan trylle fram (eller rettere sagt bort!) Han er morsom, respektful, varm, veldig talentful og showet hans vil få deg til å le, undre, og bli forbløffet at magi faktisk må være mulig! Han er en natrulig underholder med kjempe talent! Anbefaler han tll enhver anledning!

Lise

23. mars 2017

Foredrag i Larvik

6

Morsomt, interessant og unikt. Kris kom med gode synspunkter, råd og underholdning.

Malin Abrahamsen

17. februar 2017

Foreningen for hjertesyke barn Avdeling Østfold

6

Strålende fornøyd og sitter igjen med en god følelse etter foredraget som ble holdt på Quality Hotel i Sarpsborg når vi var der med FFHB.Mye nyttig for oss hjertebarn-mammaer som man kan ta med seg videre! Han er utrolig flink. Fantastisk bra foredrag!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS